Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.pes 15 i ayım 10 da pre order olarak almıştım. Ayın 14 üde sony benden tekrar para çekerek ikinci bir pes 15 vermiş. Sony e ikinci oyunun iptali için yazdım haber bekliyorum.benim sorum aynı kullanıcı altında ikinci pes i indirmeye izin verirmi acaba (ikinci pes psn kütüphanesinde indirilebilir görünüyor).vede bir arkadaşımla hesabı paylaşsam ikimizde primary oynayabilirmiyiz acaba aynı hesapta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • misanthropic kullanıcısına yanıt
    bence takım ruhu önemli ya, bende t.d puanı azdı oyuncuların ki fazlaydı takım ruhu 6 olmuştu, adamlar ne ara pasına koşuyor nede topu kesiyordu hepsi sap gibi dolanıyordu etrafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellturk

Angel bisey sorcam menejerin formunu filan gelistircek bisey var mi yani gucunu yukselticek filan bisey var mi yok menejerin yonetim becerisi ne ise aynen oyle mi kaliyo

Tabi neyse o 620 ise hep 620 kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Orijinalden alıntı: ekelikaga

Aslında myclub güzel bir mod, ancak bence en sıkıcı tarafı sendeki oyuncular hep 70-80 arası 9 yada 10. klasmanda takılıyorsun, aynı klasmandan bir adam geliyor sanki adam los galacticosu kurmuş gibi, yahu adam c.ronaldoyu yedek oynatıyodu ya :D keşke her klasmandaki herkes aynı gücteki oyunculara sahip olsa, o zamanda iyi pes oynayan kazanırdı

Sadece takım gücüne göre rakip aratabilirsin. Öyle yaptığında eğer takım gücü seviyen 1 ise karşınada aynı seviyede rakip gelir. Dengeli maçlar olur.

takım gücüne göre aratıyoken birde şöyle yapmak lazım: diyelim misal takım gücünüz 1. yeni oyuncu geldi onuda takıma kaydedince takım gücü ilk defa 2 oldu. ozaman takım gücünüz yeni 2 olmuşken hemen oynamaya devam etmeyin . çünkü takım gücünüz 2,05 falan o an. diğer kişlerin takım gücü 2,80- 2,70 falan. ozaman güçsüz kalıyosunuz. oyüzden takım gücünü 1,95de tutup biraz takım gücü 1'lerler oyanyıp maç kazanın para kazanın bikaç transfer daha yapınki.. takım gücünüz en azından 2,40lara falan çıksın öyle başlayın takım gücü 2lerele oynamaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

quote:

quote:

Aslında myclub güzel bir mod, ancak bence en sıkıcı tarafı sendeki oyuncular hep 70-80 arası 9 yada 10. klasmanda takılıyorsun, aynı klasmandan bir adam geliyor sanki adam los galacticosu kurmuş gibi, yahu adam c.ronaldoyu yedek oynatıyodu ya :D keşke her klasmandaki herkes aynı gücteki oyunculara sahip olsa, o zamanda iyi pes oynayan kazanırdı

Sadece takım gücüne göre rakip aratabilirsin. Öyle yaptığında eğer takım gücü seviyen 1 ise karşınada aynı seviyede rakip gelir. Dengeli maçlar olur.

takım gücüne göre aratıyoken birde şöyle yapmak lazım: diyelim misal takım gücünüz 1. yeni oyuncu geldi onuda takıma kaydedince takım gücü ilk defa 2 oldu. ozaman takım gücünüz yeni 2 olmuşken hemen oynamaya devam etmeyin . çünkü takım gücünüz 2,05 falan o an. diğer kişlerin takım gücü 2,80- 2,70 falan. ozaman güçsüz kalıyosunuz. oyüzden takım gücünü 1,95de tutup biraz takım gücü 1'lerler oyanyıp maç kazanın para kazanın bikaç transfer daha yapınki.. takım gücünüz en azından 2,40lara falan çıksın öyle başlayın takım gücü 2lerele oynamaya.

Takim gucu kac olursa hangi seviye oluyor onlari yazan biryer bulamadim o yuzden deneme yanilma yontemiyle takim gucunu 2de tutmaya calisiyorum. Ise yaramaz birini kadroya ekliyorum 3 oluveriyor sonraki mac hemen kadro disi birakiyorum vs.

• Maçtan sonra verilen oyuncular dediğin menajerlerle alınan bedava oyuncuları diyorsun değil mi?

onlar kayda değer bir miktar kazandırıyor mu?
  • volkannersoy V kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bir sorum daha var..

Myclub dışında maç yaparak (master lig, lig, kupa, exhibtion vs) GP puanı artırılabiliyor mu biliyor musunuz?

maçlarda belli hareketleri yapınca odul olarak puan veriyor onu biliyorum ama my club dışında maç yapıp kazanınca da (master lig, lig, kupa vs) GP kazanılıyor mu acaba?

tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkannersoy

Maçtan sonra verilen oyuncular dediğin menajerlerle alınan bedava oyuncuları diyorsun değil mi?

onlar kayda değer bir miktar kazandırıyor mu?

Beyaz bronz 250-350 arasi gumus 400 ,altinda 500-600 arasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkatooS86 -- 30 Kasım 2014; 18:53:44 >
  • volkannersoy V kullanıcısına yanıt
    master lig falan bilmiyorumda training yaparsan veriyor, onada degmez cok vakit gidiyor onun yerine bilgisayarla maç yap daha mantıklı hem kendini geliştirirsin hemde iyi gp verir
  • beyler bazen maç yapıyorum 3000 küsür gp veriyor, genelde 1700 veriyor ne alaka bu, neye göre o kadar fazla veriyor anlamadım
  • ekelikaga kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir online klasmandaki veya offline seviyedeki ilk galibiyete 3000 gp veriyor, sonrası normal gp.

• Taktik olarak oyuna mudahele edememiz bence cok kotu..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Takim gucu kac olursa hangi seviye oluyor onlari yazan biryer bulamadim o yuzden deneme yanilma yontemiyle takim gucunu 2de tutmaya calisiyorum. Ise yaramaz birini kadroya ekliyorum 3 oluveriyor sonraki mac hemen kadro disi birakiyorum vs.

Başkan takım maliyeti varya onunla alakalı değil mi ona bakmışmıydın

• quote:

beyler böyle şans olmaz ya :D 2 yıldızlı temsilciden top açtırayım dedim van persie cıktı muhahaha mutluluktan havalara uçtum evdekilerle halaya durduk :D

hocam ben oyundaki çekilişleri hanıma yaptırıyorum, 80 üzeri çıkarsa benimde bi halay çekmediğim kalıyor, hele bikere rooney i çekti, takım çağ atladı
  • jr_bundy kullanıcısına yanıt
    her zaman 6. top hangi renkse o geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: misanthropic

Takım ruhu çokta önemli değil bence,tüm takımım 75-85 arası ve 95 takım ruhu olmasına rağmen son 30 maçta 25 maç kaybetmişimdir(sim) bi yer de bir yanlış var anlamış değilim sim modda birini 11-0 yenmiştim birkere ondan beri hep kaybediyor takım

takım ruhu benim 6 olmuştu sim modda baktım takım 11-0 yenilmişti benim takımda totti vardı kiralık olarak belki o yendiğin kişi ben olabilirim takım ruhu çok önemli bu myclubda yani en az 50 filan olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnll

quote:

quote:

quote:

quote:

Başkan takım maliyeti varya onunla alakalı değil mi ona bakmışmıydın

Sanirim hem takim gucu hemde takim maliyeti ayri ayri etkiliyor. Ikisinden birini asarsan bir sonraki seviyeye cikariyor seni.

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Öyleymiş evet, update ile düzeltirler herhalde, maksat eğlence olsun.
  • Kadronun son hali; takım maliyeti 720'yi geçiyor diye Xavi,Garay,Cahill falan kadro dışı..Takım ruhu 94..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dungbeetle -- 1 Aralık 2014; 16:28:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dungbeetle

Kadronun son hali; takım maliyeti 720'yi geçiyor diye Xavi,Garay,Cahill falan kadro dışı..Takım ruhu 94..

Benim takim maliyetim 920leri buluyor. Yedeklerim hepsi 60lik. Baska turlu takimruhu dusuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkatooS86 -- 1 Aralık 2014; 17:41:11 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.