Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi yine mi basa donduk dün aksam bıraktığımda rakip bulmuyordu geldik oturduk basına yine bulmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip bulamıyor :((
    Zaman zaman yapıor bunu bügün baya oynadım sorun olmadı fakat akşam saati tırtladı

Bişey merak ediyorum
    Takım da oyuncular os ise oos bölgesine alamıyorsun
    Mesela t.d şuanda 2 dos ile oynuo birini dos birini os yapamıyorum değilmi ? Çok uğraştım bulamadım

Bu arada bana c. Ronaldo çıktı adam akıo :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni34

Rakip bulamıyor :((
    Zaman zaman yapıor bunu bügün baya oynadım sorun olmadı fakat akşam saati tırtladı

Bişey merak ediyorum
    Mesela t.d şuanda 2 dos ile oynuo birini dos birini os yapamıyorum değilmi ? Çok uğraştım bulamadım

Pozisyon degistirilmiyor maalesef bu modun en kotu yanlarindan biri. Ama Ronaldo ciktiysa baska birsey lazim degil cok mac kazandirir.
  • quote:

Rakip bulamıyor :((

Bişey merak ediyorum

Hocam ronaldo 10.000gplerdenmi cikti yoksa hediye olarakmi aldin?

• Hediye olarak çıktı hocam .
    Ama şanslı olduğumu düşünüyorum takımın ilk transferi oyunun en iyi ve zor ulaşılan oyuncusu :)

Evet modun bu şekilde olması saçma olmus os oyuncusunu dos oynatıorm mecburen

• quote:

Hediye olarak çıktı hocam .
    Ama şanslı olduğumu düşünüyorum takımın ilk transferi oyunun en iyi ve zor ulaşılan oyuncusu :)

Evet modun bu şekilde olması saçma olmus os oyuncusunu dos oynatıorm mecburen

Baska turlu o adamin geldigini gørmedim zaten. Ben messi ibralari cikardim. Ronaldo gelmiyor. Gelmesi zor gibi

• ÇOK SAÇMA OLMUŞ MYCLUP REZİLLİK
  • Birkaç izlenimimi paylaşayım hem oyunla hem de my clubla ilgili;

Öncelikle oyunun akışkan olması tek pasların güzelliği özellikle paslaşarak oynamanın keyif vermesi oyunun artı yönleri;
    En önemli negatif yön ise oyunda çok net şekilde online maçları görünmez bir el tarafından yönetiliyor gibi;karşı karşiya kaçan cok sacma şutlar bazen resmen bilerek futbolcunun topu dışarı atması çok can sıkıcı olmuş..Bazı maçlarda öyle goller kaçıyor ki maç sabaha kadar oynansa 0-0 a kitleniyor..Makina resmen istediği sonuçları aldiriyor gibi geliyor bana..Şutlar çok saçma ve kötü durumda en neti futbolcunun topu sağına çekip sol ayakla vurması gibi mantık ve fizik kurallarına aykırı bir şut şekli var..

umarım bunlar düzeltilir ama zannetmiyorum,konami bu seneki oyunu isteyerek tamamen momentum üzerine kurmuş cok fazla 3 -0 dan 4-3 e dönen maç oynadim yendim yenildim ama ilkyari aslan kesilen Tiago Silvanin ikinci yari bir anda Servet Çetin'e dönüşmesi kadar büyük bir saçmalık olamaz..

• Arkadaş millet ibra, robben falan diyor bana da sarı toptan 75 puanlı 33lük traktörler geliyor, Konaminin kastı mı var bana nedir bu ya, daha siyah toptan bi adam çıkmadı
  • bana siyah toptan bi Gouffran çıktı bi de T.Silva çıktı hocam zaten doğru düzgün açamadım ne zamandır 10 bin gp verip
  • oynayabilen varmı şu anda ben bir saattir rakip bulamıyorum
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Zaten bu seneki myclub modu tamamen para üzerine dönüyor. Takım kimyası, menajer falan hikaye... Para için değil de kullanıcılar için yapılmış bi modda en azından şunlar olurdu:

- Kiralama listesi gibi satılıklar listesi yayınlanıp belli bir GP karşılığında 75-85 puanlı oyuncuları transfer hakkı (haftalık bir veya iki oyuncu kısıtlamalı olabilirdi)
    - Taktik özgürlük, oyuncuların pozisyon ve görev olarak değişikliklerinin yapılabilmesi, en az üç farklı diziliş hakkı,
    - Menajerlerin sadece coinle değil GP ile de alınabilmesi (aslında GP ile menajer satışı da var deniyor ama hep tırt, iyiler hep kilitli)
    - 10.000 GP verdiğimiz halde en azından top seçme ve şansımızı kullanma hakkımız olmalıydı, binlerce olasılık varken 6.topu kafalarına göre belirleyip bize dayatmamalılardı.
    vs vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Arkadaş millet ibra, robben falan diyor bana da sarı toptan 75 puanlı 33lük traktörler geliyor, Konaminin kastı mı var bana nedir bu ya, daha siyah toptan bi adam çıkmadı

Bendede ayni. Defansa saglam oyuncular cikti ama hucum hattina bir turlu cikmadi gitti. Sagolsun forumdan bir arkadasimiz kullanmadigi kodu bana verdi. Sonra Gotze, Ribery ve Lahm gelince takim guzel oldu. Gerci Gta'ya basladim Gta bitince MyClub'da tombalaya cikana kadar devam:)

• Beyler yaklaşık 2 saattir myclub moda giremiyorum. sunucuya bağlanılamıyor hatası veriyor. google dns yaptım yinede aynı sorun var. hakikaten bazı arkadaşlar abartıyor diyordum plus almadan önce ama cidden insanı deli eder bu olay ya. sizde durum nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dungbeetle

Birkaç izlenimimi paylaşayım hem oyunla hem de my clubla ilgili;

Öncelikle oyunun akışkan olması tek pasların güzelliği özellikle paslaşarak oynamanın keyif vermesi oyunun artı yönleri;
    En önemli negatif yön ise oyunda çok net şekilde online maçları görünmez bir el tarafından yönetiliyor gibi;karşı karşiya kaçan cok sacma şutlar bazen resmen bilerek futbolcunun topu dışarı atması çok can sıkıcı olmuş..Bazı maçlarda öyle goller kaçıyor ki maç sabaha kadar oynansa 0-0 a kitleniyor..Makina resmen istediği sonuçları aldiriyor gibi geliyor bana..Şutlar çok saçma ve kötü durumda en neti futbolcunun topu sağına çekip sol ayakla vurması gibi mantık ve fizik kurallarına aykırı bir şut şekli var..

umarım bunlar düzeltilir ama zannetmiyorum,konami bu seneki oyunu isteyerek tamamen momentum üzerine kurmuş cok fazla 3 -0 dan 4-3 e dönen maç oynadim yendim yenildim ama ilkyari aslan kesilen Tiago Silvanin ikinci yari bir anda Servet Çetin'e dönüşmesi kadar büyük bir saçmalık olamaz..

evet aynı konuya bende daha önce değinmiştim güzel tespit etmişsin. oyunu kendim oynuyomuşum gibi hissettirmiyor. (ama elimiz mecbur oynicaz)

eğer attığınız paslar sürekli rakibin bacağına çarpıyorsa orta sahayı pasla geçemiyorsanız adamlarınız ağır çekim gibi hareket etmeye başladıysa fazla zorlamayın neyaparsanız yapın golü yediniz.maçın belirli bölümlerinde iki tarafada bu avantaj dönüyor. özellikle 2-0 öne geçince 5 dakka geçmeden oyun bi şekilde 2-1 %80 ihtimalle oluyor.

dediklerimi kanıtlayan bir video var arka sayfada hile yapan adamın videosu adam 90 dakika rakibin sahasında oynamış en az 10 kere kaleciyle karşı karşıya kalmış üstüne üstlük penaltıda kaçırmış maç 0-0 biterken bağlanıyı koparıyo. bu normal bir olay değil hepinizin başına gelmiştir. bazen sistem maçı istediği skorla bitiriyo biz neyaparsak yapalım..

• esevetnov kullanıcısına yanıt
    Ne my club ta ne online da rakip bulunamiyor.bu konami adami delirtir

• quote:

Orijinalden alıntı: esevetnov

Beyler yaklaşık 2 saattir myclub moda giremiyorum. sunucuya bağlanılamıyor hatası veriyor. google dns yaptım yinede aynı sorun var. hakikaten bazı arkadaşlar abartıyor diyordum plus almadan önce ama cidden insanı deli eder bu olay ya. sizde durum nedir acaba?

dün bu saatlerde girememiştim bugün şimdi denedim aynı sıkıntı devam ediyor. erken saatlerde durum nedir bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: esevetnov

Beyler yaklaşık 2 saattir myclub moda giremiyorum. sunucuya bağlanılamıyor hatası veriyor. google dns yaptım yinede aynı sorun var. hakikaten bazı arkadaşlar abartıyor diyordum plus almadan önce ama cidden insanı deli eder bu olay ya. sizde durum nedir acaba?

Hocam bosuna ugrasmayin dmz, dns, port acma vs. hicbiri ise yaramiyor. Sorun tamamen Konami serverlari ile alakali. Bazen hic sorunsuz oynaniyor, bazen hic girilmiyor.

• Dün gece baktığımda bugun, bütün gün müsabaka var gözüküyordu ancak şuan baktığımda müsabaka bulunamadı diyor...Zaten gece saat 10,11 den sonra tekrar rakip bulamamaya başladı 2 gündür... Bunlar resmen dalga geçiyorlar ya hey gidi pes 11 sen ne güzeldin o ilk süratli kartları tamada'lar a.sanchez daha udinedeyken...Müsabakalara 5 saniye geç bas 1000 kişi hemen dolardı giremezdik..ah ah değerini bilememişiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazygoll61

quote:

Orijinalden alıntı: dungbeetle

Birkaç izlenimimi paylaşayım hem oyunla hem de my clubla ilgili;

evet aynı konuya bende daha önce değinmiştim güzel tespit etmişsin. oyunu kendim oynuyomuşum gibi hissettirmiyor. (ama elimiz mecbur oynicaz)

eğer attığınız paslar sürekli rakibin bacağına çarpıyorsa orta sahayı pasla geçemiyorsanız adamlarınız ağır çekim gibi hareket etmeye başladıysa fazla zorlamayın neyaparsanız yapın golü yediniz.maçın belirli bölümlerinde iki tarafada bu avantaj dönüyor. özellikle 2-0 öne geçince 5 dakka geçmeden oyun bi şekilde 2-1 %80 ihtimalle oluyor.

dediklerimi kanıtlayan bir video var arka sayfada hile yapan adamın videosu adam 90 dakika rakibin sahasında oynamış en az 10 kere kaleciyle karşı karşıya kalmış üstüne üstlük penaltıda kaçırmış maç 0-0 biterken bağlanıyı koparıyo. bu normal bir olay değil hepinizin başına gelmiştir. bazen sistem maçı istediği skorla bitiriyo biz neyaparsak yapalım..

MyClub'ta zirveye oynayan bir arkadas maca dikkatli baslamayi tavsiye ediyordu. Ilk pas, ilk calim onemli nasil baslarsan mac oyle gidiyor demisti. Ben cok farketmedim ama soylenenlerden anlasildigi kadariyla Fifa kadar olmasa da bu moda ufak ufak momentum eklemisler.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.