Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dungbeetle D kullanıcısına yanıt
    kardeş sende daha önce ibrahimoviçte varmıydı? hatırladıgım kadarıyla senle maç yapmıştık bendeki takım ruhu 62di 2-2 beraber kalmıştık hahaha :D
  • Beyler yine rakip bulamamaya başladı bu
  • aynen hiçbir modda rakip.bulamiyor
  • bu myclub menüsünde ki "sonraki sezona gidin" nedir bilen varmı kareye basınca "mevcut sezonu bitirin yeni sezona başlayın" gibi birşey yazıyor

edit 75 dakikadır da rakip yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngelsBjk -- 1 Aralık 2014; 22:40:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

bu myclub menüsünde ki "sonraki sezona gidin" nedir bilen varmı kareye basınca "mevcut sezonu bitirin yeni sezona başlayın" gibi birşey yazıyor

Normalde bir sezon 10 mactan olusuyor. Ama yeterli puani toplayip bir ust klasmana gecmek istiyorsan maclari tamamlamadan bu secenegi kullanabilirsin. Yada tam tersi kume dusmek icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

bu myclub menüsünde ki "sonraki sezona gidin" nedir bilen varmı kareye basınca "mevcut sezonu bitirin yeni sezona başlayın" gibi birşey yazıyor

Normalde bir sezon 10 mactan olusuyor. Ama yeterli puani toplayip bir ust klasmana gecmek istiyorsan maclari tamamlamadan bu secenegi kullanabilirsin. Yada tam tersi kume dusmek icin.

bende öyle tahmin ediyordum teşekkürler cevap için

• Angel bir sonraki sezon yazisini nerde gordun.bazen erkenden klasmani bitiriyorum guzel biseymis ben gormemistim.gordugun yeri hatirliyosan bende gerektigi zamanlarda ona basarim

• Virtue34 kullanıcısına yanıt
    elindekiler de bitince myclub parasıyla satın alman lazım daha çok isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekelikaga

kardeş sende daha önce ibrahimoviçte varmıydı? hatırladıgım kadarıyla senle maç yapmıştık bendeki takım ruhu 62di 2-2 beraber kalmıştık hahaha :D

Ibo hic yoktu bende keske olsaydi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cellturk

Angel bir sonraki sezon yazisini nerde gordun.bazen erkenden klasmani bitiriyorum guzel biseymis ben gormemistim.gordugun yeri hatirliyosan bende gerektigi zamanlarda ona basarim

myclub ekranında aşağıda çıkıyor kare simgesi var onun yanında "sonraki sezona gidin" yazıyor
  • angelsbjk kullanıcısına yanıt
    Selam kardeş, ben yeni üye oldum foruma, ps4 te oynuyorum oyunu. Ekran görüntünden bjk logosunu ve formasını gördüm sende. PS4 e bunları nasıl yükleyebiliriz yardımcı olursan çok sevinirim. Sinir olmuştum BJK olmamasına oyunda fifa almayı bile düşündüm bjk için. Birde my cluba başladım, şuan biraz ilerledim de sayılır. Inter i seçtim BJK olarak değiştirebilirmiyim ben de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_izmir

Selam kardeş, ben yeni üye oldum foruma, ps4 te oynuyorum oyunu. Ekran görüntünden bjk logosunu ve formasını gördüm sende. PS4 e bunları nasıl yükleyebiliriz yardımcı olursan çok sevinirim. Sinir olmuştum BJK olmamasına oyunda fifa almayı bile düşündüm bjk için. Birde my cluba başladım, şuan biraz ilerledim de sayılır. Inter i seçtim BJK olarak değiştirebilirmiyim ben de?

oyunda yok zaten dediğin gibi sadece galatasarau var bende bjk forması yaptım sadece ingiltere 2. liginden dandik bi takım seçtim formasını da edit üzerinden yaptım o takımı da my clubda seçtim bu kadar yani google görsellere pes bjk 201f forma yazarsan çıkar

https://www.google.com.tr/search?q=bjk+2014+forma&client=firefox-a&hs=ji7&rls=org.mozilla:tr:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=mJt9VOP-HaSaygPelYHABA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1536&bih=698#rls=org.mozilla:tr:official&channel=sb&tbm=isch&q=pes+bjk+2015+forma

• angelsbjk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bu lnkteki forma görsellerini ps4 e nasıl yüklüyoruz peki kardeşim. USB ye atıp bişey yapılıyor sanırım da zahmet olmazsa açıklayabilirmisin internette aradım nasıl atılacağını bulamadım.

Bir de şuan seçmiş olduğum my club takımını değiştirebiliyormuyum?

Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_izmir

Teşekkür ederim. Bu lnkteki forma görsellerini ps4 e nasıl yüklüyoruz peki kardeşim. USB ye atıp bişey yapılıyor sanırım da zahmet olmazsa açıklayabilirmisin internette aradım nasıl atılacağını bulamadım.

Bir de şuan seçmiş olduğum my club takımını değiştirebiliyormuyum?

Teşekkürler şimdiden.

ps4 menüsünü tam bilmiyorum ps3te usb içerisine resimleri atıyorum ps3 menüsünde fotoğraf bölümünde usb nin üzerinde üçgene basıp tümünü görüntüle diyince usb içinde ki resimler görünüyor resimleri kopyalıyorum sonra oyunda edite girince lisanssız 2 lig takımlarından birine giriyorsun takım düzenle diyip formayı seçip forma menüsünde işaretlere giriyorum orda resim yükle falan yazar ordan resmi seçip gelen ekrana formayı oturtuyorum aşağı yukarı sağ sol vs sonra şortu çorapları ayarlıyorsun kafana göre bu kadar bir iki pratikle çözersin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cellturk

Angel bir sonraki sezon yazisini nerde gordun.bazen erkenden klasmani bitiriyorum guzel biseymis ben gormemistim.gordugun yeri hatirliyosan bende gerektigi zamanlarda ona basarim

myclub ekranında aşağıda çıkıyor kare simgesi var onun yanında "sonraki sezona gidin" yazıyor

Gordum tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: dungbeetle

quote:

Orijinalden alıntı: ekelikaga

Ibo hic yoktu bende keske olsaydi :)

Her çekilişe ibo-messi-ronaldo hayaliyle başlıyorum, sonuç hep hüsran
  • merhaba. plus yeni aldım ufaktan online maçlar yapmaya başladım. bir sorum olacak. karşı taraftaki oyuncunun üstünde bazen kulaklık işareti çıkıyor ne anlama geliyor bu. teşekkürler.
  • Merhaba;
    Arkadaşlar 2 gün önce PS4 PES 2015 oynarken GooL Sonrası Ekran Simsiyah oldu ses var oyunu durdurma tuşu çalışıyor yanlız ekran yoktu...!
    2 Kez oldu ve bugün yine oynadım 15-20dk öğlen sorun yaşamadım akşam yine oynuyacağım 1-2 saat kadar sizce sorun nedir neden olmuştur.?
    Pes 2015 menüde master lig modunda biraz yavaşlama oldu gibi nedendir bundan kaynaklanırmı yada bir güncelleme geldi benmi yapmadım.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esevetnov

merhaba. plus yeni aldım ufaktan online maçlar yapmaya başladım. bir sorum olacak. karşı taraftaki oyuncunun üstünde bazen kulaklık işareti çıkıyor ne anlama geliyor bu. teşekkürler.

Mikrofunu acik demek.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.