Şimdi Ara

PES 2015 MYCLUB MODE [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
19
Favori
99.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de bu bahsettiginiz cok sık olmaya basladi. 3-0 onde oldugum maci bile ikinci yaridaki o bahsettiginiz ara pasli birbirinin tipatip aynisi 4 golle 4-3 yenildigim bile oldu.

Defans iyice mallasiyor o tarz ara paslarda. Son maclarimin nerdeyse tamaminda iyi oynayip farka gidebilecekken, rakip geriden gelip yendi. Ve yedigim goller de ayni sayilir.

Bir de en son biriyle oynadim yine her zamanki gibi 1-0 ondeyken son dakikalarda arapaslarla 2 gol yedim. Adamin kadrosuna bakayim dedim. Keske resmi de cekseydim. Nerdeyse tamami bilindik kaliteli oyunculardi. Cogu 80 ustuydu yani. Ustelik takim ruhu da 95 miydi neydi. Takim ruhuna bakarken turuncu olur ya oyuncularin cevresi, adamin butun sahasi turuncuydu. Hem o kadar kaliteli oyuncu alip hem takim ruhu 95 nasil yapmis anlamadim. Gerci 1-0dan son dakkada 2 arapasiyla 2-1 yenilince uzulmustum. Ama benim mutevazi kadrom ve 60 takim ruhumla iyi bile olmus bu sonuc...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    siz yine takım ruhum 60 diyebilirsiniz hocam, benim takım ruhu 81-82 lerde uçuşuyodu 70 takım ruhu ama adamda yıldız 1-2 adam var 2 pas gol yeniliyosun. takım ruhu bana göre tek başına hiç bişey ifade etmiyor. benim takım ruhu 84 e çıktı ama rakiplerimle oynamaya korkuyorum. kadromda bale, götze , yaya toure 3ünden bir tanesi olsun takım ruhum 40 olsun çıkamayacağım klasman yok bu kadar da iddaalıyım hocam
  • Ya arkadaş kafayı yiyecem şimdiye kadar neredeyse 7 8 tane siyah top açtırdım hiç mi yıldız futbolcu çıkmaz ya, gelen lavuklar hep 70-80 arası ve çok dandikler abi, geçenlerde açtırdım siyah top Barnet diye bir herif geldi, adam santrafor çeviklik 65 hız 70 diyo, böyle saçma şey mi olur ya, şimdiye kadar 60tlde para yatırdım myclub parası aldım hepsi fos, git gide gide sıkılıyorum bu oyundan
  • ekelikaga kullanıcısına yanıt
    para harcamayın zevk almaya çalışın bilgisayarla oynayarak geliştirin takımı
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    yok parasında degilim işten pek zaman ayıramıyorum. hiç değilse bir kaç siyah topta 1 2 tane yıldız çıkartım keyfime bakarım diyordum ama hiçte beklenilen olmadı. takımda yıldız sadece reus var oda olmasa kesin bırakırdım oyunu her maçta asist yapıyor gol atıyor
  • Arkadaşlar her yıl oyunda adı duyulmamış ama harika oyuncular vardı bu yıl gözünüze çarpan bu şekilde oyun performansından memnun kaldığınız arkadaşlar varmı. önerirseniz sevinirim. Mesela ben gurbanovu beğendim. Buna benzer böyle owerali düşük ama sürati penetresi iyi olan oyuncular gibi herkese keyifli oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

valla hocam takım ruhu mu hikaye kimse anlatmasın bunları. yok takım oynamıyomuş yok pas yapmıyomuş. 1 oyuncu evet evet sadece 1 oyuncu yeterli. Götze, Bale, Yaya Toure bunlardan 1 tanesi herşeye bedel. Dün akşam ruhsuz bi kadro sahaya sürdü, normalde takım ruhu 76 falandı yedekleri soktu normalde oynayan hiç bir yıldızı yok, hepsini yedek soktu. karşısında da iyi adamlar var yılın futbolcusu falan. maç ilk yarı 1-0 geride. rakip sürekli bunaltıyo bunu. devre arası Bale yi aldı oyuna. bir ara pas verdi , bir tanede ceza sahası dışından sert bi vuruş maç sonucu 2-1. kazandı.

istediğiniz kadar takım ruhum kötüydü diye avutun kendinizi. takım ruhum 84 lerde. rakip gelmiş 75 takım ruhu ama adamda yıldız oyuncu var ben 9 dönüyorum gol atmak için girmiyor, adam 2 ara pası defans salaklaşıyo maç sonu 2-1, 3-2, 3-0 dan 4,3 yeniliyorum.

menejerin becerisi takımızın kadrosunun degerinden düşük olunca takım ruhu 6 oluyor ve oyuncuların hiç biri oynamıyor tüm oyuncularımı oynatamıyorum bir tane 4-2-1-3 sistemi var en çok o sistemle iyi oynuyorum şuanda o taktikle oynuyorum ama menejerin becerisi 500 ben bütün oyuncuları oynatırsam 520 filan oluyor bir tane olmaz mı ya 4-2-1-3 oynatan menejer 4-2-2-2 var oda bana uymuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DeePDe

Arkadaşlar her yıl oyunda adı duyulmamış ama harika oyuncular vardı bu yıl gözünüze çarpan bu şekilde oyun performansından memnun kaldığınız arkadaşlar varmı. önerirseniz sevinirim. Mesela ben gurbanovu beğendim. Buna benzer böyle owerali düşük ama sürati penetresi iyi olan oyuncular gibi herkese keyifli oyunlar.

Her yil database'i acar bakardim ama bu yil oyuncular rastgele geldigi icin bakmadim. Oyuncu ciktiktan sonra ekstra bi ozelligi varsa hosuma giderse elimde tutuyorum yoksa sutluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: abraham48

quote:

Orijinalden alıntı: DeAkDe

Arkadaşlar topların döndüğü zaman sistem siz nezaman basarsanız basın önceden belliymiş hangi topun geleceği. Kanıtı şöyle anlatayım ekranda ilk top yani ortada olan artı arkasından gelen 5.top yani ortadan başlayın saymaya 6. topta duruyor herzaman.
    Yani toplar dönerken hangi topta duracağını önceden görebilirsiniz.
    Deneyin anlarsısız konaminin saçma sistemini.
    Evet artık ğözümüz 6.topta .Süpersin konami.
    6.top siyahsa top sihahta duruyor. Sarıysa veya beyazsa yine 6. Top da duruyor.

Bu bilgi kesinmi.nerden öğrendiniz

denedik hep öyle oluyor..
    Adam şizofren mi gelip burda 6. top diye kendini yırtsın..

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    takım ruhu 6 olup oynamaması normal ona bişey demem hocam sonuçta Konami para satmak için geliştirdi bu sistemi biraz daha klasman atladıkça yeni açılacak t.d ler almaya bakın 500 az bi rakam beceri için. ama dediğiniz gibi t.d ler bile istediğimiz özellikte değil
  • quote:

takım ruhu 6 olup oynamaması normal ona bişey demem hocam sonuçta Konami para satmak için geliştirdi bu sistemi biraz daha klasman atladıkça yeni açılacak t.d ler almaya bakın 500 az bi rakam beceri için. ama dediğiniz gibi t.d ler bile istediğimiz özellikte değil

ben devision 4 deyim ahla benim taktiğimde 600 ve üstü teknik direktör yok..

Bilerek çıkartmıyor sanki sistem..

kaç seviye atladım ama hala aynı TD ler var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrider13

quote:

aynen öyle ben eski barça taktiği olan 4-3-3 oynamak istiyorum yani orta saha dos - gö - oos forvet de gf - sf - gf ama bunu geçtim 2 doslu 2 tane açıkla bir forvetler oynanan 4-3-3 e bile razıyım ama onu bile bulamıyorum yani kısacası istediğim taktikle ve istediğim futbolcuyla oynamam söz konusu bile değil

• quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

quote:

quote:

aynen öyle ben eski barça taktiği olan 4-3-3 oynamak istiyorum yani orta saha dos - gö - oos forvet de gf - sf - gf ama bunu geçtim 2 doslu 2 tane açıkla bir forvetler oynanan 4-3-3 e bile razıyım ama onu bile bulamıyorum yani kısacası istediğim taktikle ve istediğim futbolcuyla oynamam söz konusu bile değil

Bende dedigin sistemde oynuyordum eskiden ama su an mecburen 4-2-1-3 oynuyorum 2 dos 1 oos 2 acik 1 forvet ile bulabildigim en yakin dizilis. Farkli teknik direktorler acilsa 4-3-3'un varyasyonlarini deneyecegim ama simdilik bende yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Orijinalden alıntı: angelsbjk

quote:

quote:

Bende dedigin sistemde oynuyordum eskiden ama su an mecburen 4-2-1-3 oynuyorum 2 dos 1 oos 2 acik 1 forvet ile bulabildigim en yakin dizilis. Farkli teknik direktorler acilsa 4-3-3'un varyasyonlarini deneyecegim ama simdilik bende yok.

valla hayırlısıyla açılırsa online belki bir ihtimal bi 4-3-3 oynatan hoca çıkar yönetim becerisi 750 den aşağı olmayan hoca olur inşallah yoksa boşa para vermiş oluruz

• Yav bende kiralık olarak Hamsik vardı adamın her maç golü vardı. Kira sözleşmesi bitti. Yerine adam bulamadım. Sonra bir siyah top geldi . Salazar diye bir armut. Adam overall'ı 80 ama gel gör ki Hamsik'in tırnağı olamaz. Çok zor durumdayım çoookkk. OOS lazım ama istediğim OOS'yi alamıyorum. Zaten Götze dlc'miz de gelmedi işin yoksa bekle şansa gelirse bir adam diye.
  • deathrider13 kullanıcısına yanıt
    kilitli olarak da mı yok hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemchem

Yav bende kiralık olarak Hamsik vardı adamın her maç golü vardı. Kira sözleşmesi bitti. Yerine adam bulamadım. Sonra bir siyah top geldi . Salazar diye bir armut. Adam overall'ı 80 ama gel gör ki Hamsik'in tırnağı olamaz. Çok zor durumdayım çoookkk. OOS lazım ama istediğim OOS'yi alamıyorum. Zaten Götze dlc'miz de gelmedi işin yoksa bekle şansa gelirse bir adam diye.

Hamsik oos de çok iyi ama bu hafta formu mavi olmuş. Sağolsun bir arkadaşımız day one kodu verdi kutulu oyundan çıkan. Siyah topların Dönmesi ayrı bir güzelmiş. Özil çıktı Ordan da.

Siyah top çıkması da şans isi bence, rastgele basıyorum. 3 lu ajan kombinasyonlarindan iki siyah çıktı. 10.000 liklerden de 6-7 tane çıktı. En iyi çıkan yaya toure. 200 Mac yaptım Klasman 1 deyim. Baya da paket actım yani.

• quote:

kilitli olarak da mı yok hocam

yok hocam
  • Arkadaşlar dun 8 adet one day Edition kodu sattım arkadaşlara bugün 5 tane daha kod buldum ps cafe sahıbı arkadaştan.
    Bazı konulara acıklık getireyim daha önce kodu kullanan 2.kez kullanamıyor.
    Kodlar sadece tr store dan indirilen veya cd li alıp kod kullanılmamış psn hesabında aktive edilebiliyor.
    Kod aktive edikice uefa yılın 11 inden 1 oyuncu verecek.ibra Ronaldo bale reus t.silva ramos lahm alaba neuer vs
    İlgilenenler Pm atabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: esnll

Arkadaşlar dun 8 adet one day Edition kodu sattım arkadaşlara bugün 5 tane daha kod buldum ps cafe sahıbı arkadaştan.
    Bazı konulara acıklık getireyim daha önce kodu kullanan 2.kez kullanamıyor.
    Kodlar sadece tr store dan indirilen veya cd li alıp kod kullanılmamış psn hesabında aktive edilebiliyor.
    Kod aktive edikice uefa yılın 11 inden 1 oyuncu verecek.ibra Ronaldo bale reus t.silva ramos lahm alaba neuer vs
    İlgilenenler Pm atabilir

Ben aldım arkadaslar. Özil çıktı. Arkadaşımıza da kefilim.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.