Şimdi Ara

PES 2015 siyah şerit sorunu!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
8.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çözünürlüğü (1280x720) 16:9 yapıyoruz ardından oyuna giriyoruz oyuna girdiğimizde bu seferde sağdan veya soldan siyahlıklar olacığını göreceğiz bunun çözümünüde monitörden ''auto'' tuşuna basarak çözüp tam ekran keyfine varabiliriz. Arkadaşlar Ben Yaptım Oldu Bende Auto Demeye Bile Gerek Kalmadı Ama Sizde Olmazsa Yinede Bi Auto Diyin. Saygılarla.
  • Oyunun settings bölümüne girince çözünürlüğün yanında ln diye bir şey olması lazım ona tık atacaksın. tam hatırlamıyorum şu an. ama settings'ten bir screen atarsanız yardımcı olabilirim. basit çözümü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Oyunun settings bölümüne girince çözünürlüğün yanında ln diye bir şey olması lazım ona tık atacaksın. tam hatırlamıyorum şu an. ama settings'ten bir screen atarsanız yardımcı olabilirim. basit çözümü var.

Dediğini biliyorum ama o yok işte bunda 1280*960 yaptım biraz gitti ama adamlar uzadı bu seferde
  • svester S kullanıcısına yanıt
    ne tesadüf ben orjinal fifa 15 sahibiyim bizdede bu dert var 1280x1024 de
  • Problemi çözebilenler var mı? Bende de aynı sorun var..
  • problem dediğiniz çözünürlükten kaynaklanıyor.

oyunun içinde setting dosyası var oradan uygun çözünürlüğü seçin öyle deneyin.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    settings.exe yi söylüyorsunuz herhalde. ancak orada öyle bir ayar yok. 2013'ün settings.exe'sinde var, fakat 2015'in settingsinde lb, vysnc ayarı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

settings.exe yi söylüyorsunuz herhalde. ancak orada öyle bir ayar yok. 2013'ün settings.exe'sinde var, fakat 2015'in settingsinde lb, vysnc ayarı yok.

bende var. Eksik yada hatalı bir yerden indirmişsin o zaman. Bende uygun çözünürlüğü ayarlamaya çalıştım ordan biliyorum.

800x600 lowda oynuyorum
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    kardeşim steamden orijinal aldım indirdim. eksiksiz indi hiçbir sorun yok. ayrıca pes 2015'in settings.exe dosyası var ancak settings.exe'nin içinde HİÇKİMSEDE lb, vysnc ayarı yok.
  • Beyler aslında bir çözümü var fakat görüntü çokta iyi olmuyor ama hiç değilse tam ekran oluyor çözünürlük ayarını 1280x720 yapın 16:9 oluyor daha sonra pencere ekranını seçin üstten oyunu açın yarım açılacak sonrada büyütün elle o zaman tam ekran oluyor görev çubuğunu gizlersiniz rahatça oynanabilir.
  • PES 2014 Ayarları ekran görüntüsü;

PES 2015 siyah şerit sorunu!!!

PES2015 Ayarları ekran görüntüsü;

Göründüğü üzere 2015'de Sinamaskop ayarı olmadığından dolayı sorun yaşanıyor. Bundan önceki sürümlerde de o ayar olmasaydı şu anda sorun yaşayan arkadaşlar 2014'de de yaşardı bu sorunu! Yani bazı arkadaşların belki ekran ayarı buna uygun olabilir ama biz sorun yaşayanlar olarak bu ayar olmadan oyunu düzgün oynuyamayız. Bu da sanırım patch ile falan çözülecektir.

• Sorunu çözen varmı arkadaşlar ?
  • 2015'in settingsde Lb ve vysnc ayarı yok. Resmi patch ile bunlar gelir mi ? Ben full hd 4:3 oynamaya alışkınım.
  • Onu bunu bırakın da, herkeste bu sorun var...olmayan kaç kişi var onlar çıksın ve nerden aldıklarını veya ne yapıtklarını anlatsınlar. Yoksa bu PES 2015te genel bir sorun zaten. PES 2014 ve eski serilerin settings ayarında o seçenek vardı ama artık yok. Neden yok, onu da konamiye sormak gerek sanki..
  • aynı sorun var. güncel
  • sorun güncel.

•  PES 2015 siyah şerit sorunu!!!

Hacılar benim settingste 16:9 yok neden böyle bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uchiha-İtachi -- 29 Kasım 2014; 16:16:44 >
  • Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.