Bildirim
PES 2015 siyah şerit sorunu!!!
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bendede var lutfen yardım edinn !!! -
Ekran görüntüsü atsan daha iyi anlardık. Masaüstü çözünürlüğün neyse onu yap oyunda, hepsini denemene gerek yok zaten -
O sorun hakkinda kimsenin fikri yok.Cozunurluk degistirince zaten oyuna islemiyor surekli seritli kaliyor.Fifa 15 demodada boyle olmustu.Cozulemezse bu sorun bu senede bos gececek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bu sorun bendede var ya çözümü bulurlar inşallah.bi patchle falan halledilir sanırım -
Bende bir sorun yok arkadaşlar full çözünürlük oynuyorum. -
Abi Bi Çözüm Bulunması Lazım Kimse Bulamadımı Bi Çözüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.
Bende bir sorun yok arkadaşlar full çözünürlük oynuyorum.
Sen nereden indirdin ?
quote:
Orijinalden alıntı: BHAKKI
quote:
Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.
Bende bir sorun yok arkadaşlar full çözünürlük oynuyorum.
Sen nereden indirdin ?
Üye olduğum bir torrent sitesinden Reloaded sürümü. -
Site vermek serbestmi bende üye olmadan indirdim oda Reloaded. Sen güncelleme vs yaptınmı ? -
Arkadaslar bu sorun su sekilde ortaya cikiyor.
1- Orjinal oyuna takim isimleri oyuncu isimleri arma vs degistirmek icin patch kuranlarda.
2- Oyunu reloaded vs gibi cracklerlarin piyasaya surdugu korsan vs lari indirenlerde...
Cozum: Korsan oyun oynamayin.
Yama icinde ilk cikan yamalarda bu tur olaylar cok olagan biraz zaman gecsin proper versiolarini cekin... -
quote:
Orijinalden alıntı: snicker
1- Orjinal oyuna takim isimleri oyuncu isimleri arma vs degistirmek icin patch kuranlarda.
2- Oyunu reloaded vs gibi cracklerlarin piyasaya surdugu korsan vs lari indirenlerde...
Yama icinde ilk cikan yamalarda bu tur olaylar cok olagan biraz zaman gecsin proper versiolarini cekin...
Kardesim orjinal oyun diyosunda onu veremeyecekler de var oyunun sorunu herkeste var artık düzelirmi bilmem
quote:
Orijinalden alıntı: snicker
Yama icinde ilk cikan yamalarda bu tur olaylar cok olagan biraz zaman gecsin proper versiolarini cekin...
Dostm ben orjinal aldim oyunu d&r dan.bendede ayni sorun var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yokmu sorunu düzelten arkadaşlar hiç sarmıyor oyun böyle pcnin çözünürlükle aynı yaptım yine olmadı. -
Bende PCnin çözünürlüğüyle Aynı Yapıyorum ama yine olmuyor arkadaslar sarmıyor oyun hevesim kaçtı resmen oysa ne heyecanla yüklemiştim. Şimdi olsun girim oyniyim diyorum ama 2 Dakkada Hevesim Kaçıyor Kapatıyorum Oyunu. Dün Yükledim Daha 1 Maçı Bitirmedim O Kadar Yani.Lütfen Birisi Artık Buna Bi Çare Bulsun. -
Driver'dan kaynaklanabilir arkadaşlar ya da oyunlar için boost tarzı bir program kullanıyorsanız falan ondan yapabilir. Bende de reloaded var fakat bir sıkıntı yaşamadım. -
Bu sorun bende de var. Eski PES ayarlarında bunun için ayarlar olurdu şimdikinde yok. Vsync ayarı, ya da işte böyle Sinamaskop ve 4:3 veya 16:9 tarzında ayarlar yok! Sadece çözünürlüğü ayarlıyabiliyorsunuz o da alttan ve üstten siyah şerit olmasını engellemiyor. Sanırım patchlerle falan bu ayarlar ilerde eklenir diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kalradyalı
Driver'dan kaynaklanabilir arkadaşlar ya da oyunlar için boost tarzı bir program kullanıyorsanız falan ondan yapabilir. Bende de reloaded var fakat bir sıkıntı yaşamadım.
Kardesim bizde kullaniyoruzda sorunlu. Sen mesaj atsana indirdigin siteyi
Monitörü 16/9 en boy oranına sahip olmayanlarda bu siyah şerit çıkar. Oyunda sorun yok , olay monitörle ilgili... Monitörü 4/3 veya 16 /10 olanların yapabileceği birşey yok. Belki kitserver çıkarsa onda değiştirebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesmanyax -- 15 Kasım 2014; 21:48:45 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X