Şimdi Ara

PES 2015 Trailer(Yeni) 3 Temmuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: yogurt78

Evet beyler Trailer nerde?

bugün gelecek dendi ama trailer değilde oynanış videosu koysunlar görelim oyunu..
  • ortada sadece bu resim var
     PES 2015 Trailer(Yeni) 3 Temmuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 3 Temmuz 2014; 14:37:16 >
  • trailer ya da gameplay gelecek demediler...

3 temmuzda yeni haberler var dediler...

aha bu da yeni haberler;

https://uk.games.konami-europe.com/posts/The-Pitch-is-Ours-KONAMI-announces-PES-2015

biri çevirsinde okuyalım...

gerçi bloglar bugün Türkiye saatiyle 16:00 da oyun denemesi olacağını yazıyor ama resmi bir açıklama yok bu konuda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.korkut -- 3 Temmuz 2014; 16:40:13 >
  • abi bu videodan sonra istediklerini söylesinler..konami beni bu senede hüsrana uğrattı..bende konami için pes 15 in demosunu bile oynamayacağımı söyleyerek restimi çekiyorum
  • resmen rezalet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Grafikler berbat ötesi fazla renkli çizgi film gibi animasyondada çok hata gördüm şimdiden. PES özünü kaybetti game enginesini değiştirmeklede büyük hata yaptı keşke aynı oyunu geliştirerek devam etseydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Grafikler berbat ötesi fazla renkli çizgi film gibi animasyondada çok hata gördüm şimdiden. PES özünü kaybetti game enginesini değiştirmeklede büyük hata yaptı keşke aynı oyunu geliştirerek devam etseydi.

+1milyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her sene aynı oyun yazık. ps4 dün donanımı iyi olduğu için pes2015 e umutlu bakıyordum . benim için hayal kırıklığı oldu. oyunda yine aynı grafikler aynı gol sevinçleri aynı ambians hiç bir değişiklik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 4 Temmuz 2014; 10:16:13 >
  • pes 2013 e devam beyler tam hüsran 14 deki hataları 15 de de yapmışlar hayret bilerekmi yapıyorlar ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BraveTurks_

pes 2013 e devam beyler tam hüsran 14 deki hataları 15 de de yapmışlar hayret bilerekmi yapıyorlar ne

Korkudan yayınlıyamadılar bile videoyu tam olarak

İyiki PES 13 Yama gelmişti bizi 1 yıl daha oyalar,takımların orjinal amblemleri falan
  • quote:

quote:

pes 2013 e devam beyler tam hüsran 14 deki hataları 15 de de yapmışlar hayret bilerekmi yapıyorlar ne

İyiki PES 13 Yama gelmişti bizi 1 yıl daha oyalar,takımların orjinal amblemleri falan

kardeşim sen yine iyimişsin ben ps3 de oynuyorum süper slim gerisini sen düşün :) bana yama yok süper slimi kıramadılar daha kırdılar diye haber çıktı ama inanmıyorum :)

• quote:

quote:

quote:

kardeşim sen yine iyimişsin ben ps3 de oynuyorum süper slim gerisini sen düşün :) bana yama yok süper slimi kıramadılar daha kırdılar diye haber çıktı ama inanmıyorum :)

kardes zaten kirilmasina gerek yok arastir biraz

• pes 15 bazı arkadaşlar için hayırlısı oldu..çünkü ps4 almaya gerek kalmadı..ps3 ten pes 13 oynamaya devam
  • ayni tas ayni hamam fifaya devam

• 1 yıl daha pes 13 devam şu iğrenç oyun motorunda ısrar etmesinler artık renkler yüzünden kör olacaz bu gidişle cırtlak iğrenç renkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.