Şimdi Ara

PES 2016 ANA KONU (İLK VİDEO YAYINLANDI!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema Player -- 11 Haziran 2015; 15:17:21 >

• fifaya devam. hala lisanssız ligler, hala düzgün bi kariyer modu yok. hala gelişmiş bi my club modu da yok. ultimate team olayına hiç girmiyorum.

anca öyle kafelerde arkadaşla oynanabilecek tek maçlık zevk işte. grafiklere lafım yok müthiş gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Norris

fifaya devam. hala lisanssız ligler, hala düzgün bi kariyer modu yok. hala gelişmiş bi my club modu da yok. ultimate team olayına hiç girmiyorum.

anca öyle kafelerde arkadaşla oynanabilecek tek maçlık zevk işte. grafiklere lafım yok müthiş gözüküyor.

aynen pes zaten arkadaşla karşılıklı oynayınca güzel
  • oyun motoru ne? 2015le aynı mı? yaramaz o zaman bana
  • fifa oynayin kardes.

hayatimda fifa gibi bir sacmaliga yer yok.

tribun olayi , atmosfer vs tamam da ...

ben oyun oynamak istiyorum. futbol :) o yuzden pes.

pes`te su kare+x olayinin momentumuna care bulmalari gerek. yoksa iyi oyun. bebeler kare+x yapiyor ... baska is bildikleri yok.

yap ama adamlar yorulsun be arkadas.

ayrica fifacilarin cok konustugu yagmurlu havalarda islak zemin pes 16 da var.

tribun olayi daha duzeltilmis gibi duruyor. Turkiye ligi olmali ayrica.
  • İnsan gerçekten hayret ediyor... Pes 4 le başlayan efsaneyi yani çöp etmeyi başardılar son 3 yılda gerçekten helal olsun. Körü körüne savunmaya gerek yok fifa 2014 den beri farkla önde,,, arkadaşla ps kafe de pes 13 oynarım evde fifa 15-16 artık.
  • Son gelen trailerde taraftar cok iyi gibiydi. Atmosferi başarırlarsa ve oyun fiziği iyileşirse my club iyi pazarlanırsa fifayı geçebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre Konami Pes 2016'da işi geliştirmiş. Taraftarlar, çimler, pas stilleri, vuruş stilleri geliştirilmiş. Hala lisanssız olması başka bir sorun tabii. My Club olayı da çok iyi. Erken satın alımda MyClub'da Neymar bedava veriliyor bu arada. Maç içinde değişen hava da çok iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drybeansandrice -- 14 Haziran 2015; 11:15:13 >
  • 2015 ve 2016 da pes azda olsa kendini geliştiriyor ...

pes de oynanış hala daha iyi ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.