Şimdi Ara

pes 2016 yi begendiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En son 2013 oynamistim 14 ve 15 tatmin etmedigi icin baslamadim. Simdi aradan 3 sene gecti. Pes'in durumu nedir? Tekrar baslamaya deger mi?

Begendiginiz ve begenmediginiz noktalari nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece sevmediğim bir yönünü belirteyim.

Tuş tepkileri çok geç. Örneğin topla koşarken topu ayağından açtıktan sonra topa yaklaşırken pasa basarsanız bir kere daha tikliyor topu sonra atmaya çalışıyor pası. Öyle olunca da uzaktaki oyuncu birden önünde beliriyor.
    Dar alanda top kontrolü hoşuma gitmedi. Bu da yine tuş tepkisinden kaynaklanıyor olsa gerek. Sıkışık alanda topu alan oyuncunun bilek hareketleri Umut Bulut'a dönüşüyor birden, bilekleri çok yavaş hareket ediyor.
  • bu oyunu ben sevdim beğendim demek ben bu işten anlamıyorum demektir
  • Angelyus kullanıcısına yanıt
    Eksik gördüğünüz kısımlar nelerdir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: igneli

Eksik gördüğünüz kısımlar nelerdir hocam?

http://store.steampowered.com/app/375960/

Alttaki yorumları okuyabilirsin.
  • Grafik açısından benim için zirvedir. Ama oynanışta sıkıntı var gibi yav. Ben rakibe en az 20 şut yolluyorum gol yok adamlar 3 atakta 3 gol bulup gidiyor.
  • 15 den daha çok begendim de tam tersi şut atınca isabet oranı eskisine göre çok fazla.
  • 2015 e kıyasla genel anlamda daha iyi ama eksik yönleri yok değil.
    Benzema, Lewa, İbra gibi oyuncularla hemen hemen her çekilen şut gol oluyor. Ceza sahası içinden veya çevresinden açısını bulunca her top gol. Kaleciler sadece seyrediyor. Bu kadar kolay olmasaydı daha iyi olurdu. Aynı şekilde gol yemesi de çok kolay. Bilgisayara karşı süper star seviyede oynarken, maç boyunca 2-3 defa ciddi atak yapıyorlar ve nerdeyse hepsinde golü buluyorlar. Kalecilerin bazen kale vuruşu yapmaktan başka bir işe yaramadıklarını düşünüyorum.
    Ayrıca yukarıda bir arkadaş da bahsetmiş; oyuncuların topa yaptıkları hamleler çok yavaş. Pes 2013 teki gibi pasa veya şuta basar basmaz vurmuyor topa bir adım sonra vuruyor.
    Bunların dışında güzel oyun bana göre. Grafikler de oldukça iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.