Şimdi Ara

PES 2016 YI TV EKRANINDA NASIL 1920X1080 AYARINDA AÇARIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE ASUS İ7 İŞLEMCİ 8GB RAM 4GB GTX950 128BİT EKRAN KARTI LEPTOP VAR DAHA YENİ ALDIM. ARKADAŞLAR SIKINTIMA GELEYİM.
    LEPTOBUMU PHİLİPS FULL HDLİ TELEVİZYONUMA HD KABLOSUYLA BAĞLIYORUM PES 2016 OYNAMAK İSTİYORUM YANLIZ PES 2016 SETTİNGS AYARLARINA GELDİĞİMDE ÇÖZÜNÜRLÜK AYARLARINDA 1920 x 1080 AYARINI BULAMIYORUM EN YÜKSEK 1280X720 AYARI VAR AYNISINI PES 2015 DE DENEDİM AYNI SIKINTI OLDU SONRA CRYSİS 3 YÜKLEDİM CALL OF DUTY FELAN YÜKLEDİM AMA BUNLARI 1920X1080 AYARINDA OYNAYABİLDİM ARKDAŞLAR LEBTOPDAKİ EKRANI DİREK TVYE AKTARDIM LEPTOPDAKİ EKRANI İPTAL ETDİM OLMADI TVDE PES 2016YI 1280X720 AYARLARINDA OYNAYINCA ÇOK KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜ OLUYOR ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM. BİDE ŞÖYLE BİRŞEY SÖYLEYİM LEPTOP ÖNCE BENDE GTX560 EKRAN KARTLI MASAÜSTÜ VARDI O MASAÜSTÜMÜ TVYE BAĞLADIĞIMDA PES 2015 2016YI 1920X1080 AYARINDA OYNAYABİLİYORDUM. ARKADAŞLAR BANA YARDIM EDİN LÜTFEN SIRF BU YÜZDEN LEPTOPBUMU SATACAM PES BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ İYİ GÖRÜNTÜ ALMAM LAZIM :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cceyhunfb

ARKADAŞLAR BENDE ASUS İ7 İŞLEMCİ 8GB RAM 4GB GTX950 128BİT EKRAN KARTI LEPTOP VAR DAHA YENİ ALDIM. ARKADAŞLAR SIKINTIMA GELEYİM.
    LEPTOBUMU PHİLİPS FULL HDLİ TELEVİZYONUMA HD KABLOSUYLA BAĞLIYORUM PES 2016 OYNAMAK İSTİYORUM YANLIZ PES 2016 SETTİNGS AYARLARINA GELDİĞİMDE ÇÖZÜNÜRLÜK AYARLARINDA 1920 x 1080 AYARINI BULAMIYORUM EN YÜKSEK 1280X720 AYARI VAR AYNISINI PES 2015 DE DENEDİM AYNI SIKINTI OLDU SONRA CRYSİS 3 YÜKLEDİM CALL OF DUTY FELAN YÜKLEDİM AMA BUNLARI 1920X1080 AYARINDA OYNAYABİLDİM ARKDAŞLAR LEBTOPDAKİ EKRANI DİREK TVYE AKTARDIM LEPTOPDAKİ EKRANI İPTAL ETDİM OLMADI TVDE PES 2016YI 1280X720 AYARLARINDA OYNAYINCA ÇOK KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜ OLUYOR ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM. BİDE ŞÖYLE BİRŞEY SÖYLEYİM LEPTOP ÖNCE BENDE GTX560 EKRAN KARTLI MASAÜSTÜ VARDI O MASAÜSTÜMÜ TVYE BAĞLADIĞIMDA PES 2015 2016YI 1920X1080 AYARINDA OYNAYABİLİYORDUM. ARKADAŞLAR BANA YARDIM EDİN LÜTFEN SIRF BU YÜZDEN LEPTOPBUMU SATACAM PES BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ İYİ GÖRÜNTÜ ALMAM LAZIM :)

Hocam pesin yüklü olduğu yerdeki settings.exe ye sağ tıklayıp özellikler ordan bişeyleri karıştır yüksek dpi ayarında falan bişeyler yazıyor ona tıkla sorun çözülür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tm kardesim hemen deniyorum tesekkur ederim ins olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim allah razi olsun oldu çok tesekkur ederim leptopbumu satmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cceyhunfb

Kardesim allah razi olsun oldu çok tesekkur ederim leptopbumu satmiyorum

önemli değil hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.