Şimdi Ara

Pes 2017 Mobile [Ana Konu] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
3
Favori
14.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam hala aynı şeyi söylüyorsunuz. Kontroller sizin düşündüğünüz gibi kötü değil. Bakin hep söylüyorum. Yine söyleyeceğim. Alışınca normalden hiç bir farkı kalmıyor.

Burada da hep aynı şeyi söyleyip insanları oyunu yüklemeden, oyundan soğutmanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko95590 -- 10 Nisan 2017; 23:57:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjı sömürüyor diyolla??

• quote:

Orijinalden alıntı: beko95590

Hocam hala aynı şeyi söylüyorsunuz. Kontroller sizin düşündüğünüz gibi kötü değil. Bakin hep söylüyorum. Yine söyleyeceğim. Alışınca normalden hiç bir farkı kalmıyor.

Burada da hep aynı şeyi söyleyip insanları oyunu yüklemeden, oyundan soğutmanıza gerek yok.

Siz de sürekli aynı şeyleri söylüyorsunuz. Alışmak zorunda bırakmak farklı şey, klasik oyunlar gibi bir tuş kombinasyonu getirip de oyuncuya zevk vermesi ayrı şey. Alışmak zorunda değilim ve elbette olmayacağım da. Yap düzgün şekilde oynansın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beko95590 B kullanıcısına yanıt
    Basta bende oynayamiyordum artk alistim şiir gibi oynuyorum

• İlk çıktığı halini baya oynadım sarmıştı. Ama sonra versiyon değişince eski kadrom gitti. Beni de daha sarmadi. Siyah oyuncuları geç, bende mavilerden 2-3 tane vardi.

• Zorla oynatan yok. Ve emin ol normal tuş kombinasyonundan kat kat daha iyi. Eğer biraz daha geliştirilirse pc ps4 kontrolleri gibi rahat oynanabilen bir kontrol olabilir.

• Zorla oynatan yok falan ne demek ya, ne alaka. Oyunun sahibi misin de zoruna gidiyo bu kadar?. Sevmediğim yönünü elbette eleştireceğim ki belki ona göre extra bi seçenek olarak gelir. İsteyen tuşlu, isteyen de tuşsuz oynar. Sadece bu şekilde dayatmalı olması oyuna kalite katmaz.

Ya da en azından ps3 ya da ps4 kolu bağlansın da öyle oynansın.

• İnsanoğlu nankör be kardeşim. Bulmuşsun, belkide mobile gelmiş en iyi futbol oyununu sallayıp duruyorsun.

Şurada sana insanca anlatıyorum, kontrollerin senin düşündüğün gibi olmadığını.

Bir de senin oynayıp oynamadigin beni ilgilendirmiyor. Burada yazdıklarınla insanları oyunu yüklemeden oyundan soğutman beni ilgilendiriyor. Hani hakli olsan tamam derim. Yukardaki arkadaşta pokemiydi neydi. O da senin gibi eleştiriyordu, bende senin gibi eleştiriyodum ama ikimizde haksiz olduğumuzu gördük. Uzun lafın kısası. Boşuna tartışmaya gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko95590 -- 11 Nisan 2017; 21:6:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko95590

İnsanoğlu nankör be kardeşim. Bulmuşsun, belkide mobile gelmiş en iyi futbol oyununu sallayıp duruyorsun.

Şurada sana insanca anlatıyorum, kontrollerin senin düşündüğün gibi olmadığını.

Bir de senin oynayıp oynamadigin beni ilgilendirmiyor. Burada yazdıklarınla insanları oyunu yüklemeden oyundan soğutman beni ilgilendiriyor. Hani hakli olsan tamam derim. Yukardaki arkadaşta pokemiydi neydi. O da senin gibi eleştiriyordu, bende senin gibi eleştiriyodum ama ikimizde haksiz olduğumuzu gördük. Uzun lafın kısası. Boşuna tartışmaya gerek.

E tamam boşuna tartışmaya gerek yoksa uzatma o zaman kapansın. 2 gün oynayıp bağımlısı olacak halimiz yok. Dediğim gibi oyunun sahibi falan değilsen de bu kadar zoruna gitmesin yazılanlar.

Mantıklı kullanıcılar yorumlara bakarak indirme ya da indirmeme yapmazlar, sadece ön bilgi edinirler. Bu yazdıklarımızı da sonuçta oyunu oynayarak ve şahsi olarak deneyimleyip yazdık.

Mantık dahilinde bakarsan futbol oyunu oynadığını ve en azından bi joystick ya da sprint tuşu ihtiyacı olduğunu zaten görürsün. Yoksa amaç kaleyi görünce 2 kere dokunayım da gol olsun diye basit zevkler değil.

• Mobile çıkmış en iyi futbol oyunudur. kontroller tuş kombinasyonundan kat kat daha iyi. Zaten Havokun sponsor olduğu bir oyunun kötü olduğunu görmedim. Fifa illetinden kurtardı bizi Konami. Bazen ofiste boş zamanlarda localden maç yapıyoruz. Bunun tadını sen anlayamazsın kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWTurk -- 12 Nisan 2017; 15:43:11 >
  • "Senden" kastın "bensem" ben baya aldım o tadı, kimse oyunun adını bilmezken oyunda sahip olunacak en iyi kadrolardan birine sahiptim zaten. Fifaya mahkum olmaktan kurtarma kısmına katılıyorum, ancak koca şirket için extra bir kontol şekli koyması zor olmamalı. Ya da bırak ps4 koluyla oynayabileyim.!

• Evet oyunda "bende mavilerden 2-3 tane var" diyerek diyerek çok fazla oynadığını söyleyen tek insan olabilirsin.

O Fifa' dır, Pes olsa duramazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko95590 -- 12 Nisan 2017; 22:37:0 >
  • Eski halini oynamadıysan benim mesajımla alıntı yapıp komik olma bari. Hahahha bi de haklı gibi dalga geçmeye çalışmış ya yazık.. bi araştır öğren sonra gel yaz burda. Fifadakine toty denirdi ama burdakine bi isim koyamadim, sadece fifaya özgü olduğunu sanan tek insan olabilirsin.. 😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92830CEBB -- 12 Nisan 2017; 23:25:31 >
  • Oyun çıktığından bir gün sonra oynamaya başladım.

Senin dediğin toty den çok farklı bir şey. Sen ilk önce araştırda gel. Eski sürümle de alakası yok. Şimdi de ara sıra event larda geliyor. Yani 1-2 gün oyunu oynayan bile onları alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko95590 -- 12 Nisan 2017; 23:42:38 >
  • 1-2 oynayan bile onları aliyosa siyah top oyuncuların üst versiyonu olan mavileri alamadan hâlâ ne demeye burda bilmişlik taslayıp da rezil oldun ki. Alamadın bari alan kadrolar falan görseydin de öyle bişey yok demeseydin. 😂😂😂

• Harika cümle yapın var.

Bak kardeşim mavi kart çok farklı bir şey. Senin burda anlattığın çok farklı bir şey. Senin söylemeye çalıştığın Uefa nın toty si.

Onlar fifa da ki mavi kartlar gibi üst kartlar değil. Normal kartlar. Yani arasında çok fark var.

Bir de gerçekten ilk cümleni anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko95590 -- 13 Nisan 2017; 0:8:54 >
  • Ulan senelerin fifa oyuncusuyum, adam bana öğretmeye çalışıyor uefa nın toty sini. Hahahah 😂😂😂😂

Kendi kurduğun cümlenin nesini anlamadın, ben de bunu anlamadım. 😂😂😂

Sana araştır dedim hâlâ bi yerlere bakmadan burda yorum yaziyosun, keşke ilk oynadığım zamanlarda kadromu falan ss alsam da en azından bi görmüş olsaydın. Sağda solda pesin mavi kartlarıyla "uefa'nın toty si" ni karıştırmazdın. Başka yerde söyleme bunu, kadrosunda olan birisi rezil eder uyandırim 😂😂

Bir de yorum yazmaya devam edeceksen özele gel bari, konu kirlenmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92830CEBB -- 13 Nisan 2017; 7:17:29 >
  • Oyunu silip yükledim bi sebepten googleplay hesabını aktaramıyor gitti gül gibi Ronaldo hevesimi kırdı

• devulations kullanıcısına yanıt
    Migration kodu almadin mi? Birde suanki surumde play oyunlara baglaninnca oyundan atiyor zaten egerki playe kayitliysa ronaldo biyere gidemz ful surum gelince baglanmasi lazim

• Şu an indirsek oynasak kaydedebilir miyiz?

En azından şu anlık kontrollere çareler buldum gibi..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.