Şimdi Ara

Pes 2017 Mobile [Ana Konu] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
3
Favori
14.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hmm anladım teşekkürler.
    Cat9 baya pahalı markalarmış zaten. Kasma olmaması normaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92830CEBB -- 16 Nisan 2017; 22:18:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani biraz ole ama online oyunlarda yag gibi akicilik istiyen alir mecburen ben xiaominin mediatek islemciyle cikaracgi teli bekliyorum snapdragon her surumunde isinma var guvenmiyorum ona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pokesee P kullanıcısına yanıt
    Ama sonuçta snapdragon dedin mi olay değişir, hem isim hem performans olarak iyi.

• Perfoans olarak daha iyi evet ama bana oyunlari kaldirabilecek kadar olmasi yeterli ucmasıma gerek yok hem ısınma yuzunden guvenemem ona 3bin veripte braz oynayip elimi yakarsa hic olmaz o is zaten hem el yakiyo hem cep yakiyo

E yani o da doğru..

• quote:

Orijinalden alıntı: zeo17

Az once turnuva bitti limited time diye 2 paket verdi invitation mac penaltilara gitmisti tam 8 de kazandim iki pakettende mavi messi cikti mk biri bosa gtti napcaksam digeriyle

Adam oyun ilk çıktığı zamanlarda 6 ay öncesinde ben gibi bulmuş mavi adamları. Cahiller hem bulamamış hem de hâlâ yok diye diretiyolar. Yazık ya. 😂😂

• Boşver ya takmayin artk mavi kart olayini artk bi anlami yok oyun yakinda full surum gelcek nisan ayinda bakalm dpad falan olcakmi

• Abi "bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp" diyen atalarımız varken, bunlar hem cahil hem de boş konuşan olmayı seçiyorlar, sorun o. Yoksa banane yani mavi oyuncusu yokmuş da bu yüzden inanmıyormuş falan. Çok da tın.

Ayrıca kim dedi full geleceğini. Aylardır geldi gelecek derken yakında 2018 geliyo zaten diğer oyunlarda. Hadi bunu komple beta sayalım ama bari sonraki sürümler güzel gelsin.
    Dpad eklemicek gibi duruyorlar, güzelim oyun sırf şu kontroller yüzünden heba olucak. Onu da extra programlarla bi nevi aşarız gibi bakalım.

Keşke kaliteli kadrom zamanında obb ya da bu bahsettiğiniz kod olayını bilseydim de o zamanlar saklasaydım, şimdi iyi bi kadroyla başlardık.

Netten bulunur mu acaba kaliteli obb ya da kod 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnkrts77 -- 18 Nisan 2017; 16:7:53 >
  • gkhnkrts77 G kullanıcısına yanıt
    Malesef benmmde ole kadrom vardi gitti ama birakmadm oyunu oynadm toplardan 6-7 siyah oyuncu buldum ve garanti siyah top veren etkinlikleri btirdim ordanda siyah top geldi arti gp hileso yapan yabancilar vardi auction bolunden scut alamioduk milyon gp bastiklari icin ama sonra konami bi server ayari cekti artk hile yok 150 gp ye flan ronaldoyu aldim scutlar sayesinde yani oyuncu almak artk okdar zor degil

Eger dpad gelmmeesede sorun degil cok zaten alistim artk rhat oynuyorm full gelirmi garanti degil yarin server bakimi olcakms bikac duzeltme falan

• Dpad gelmezse de sixaxis ile kontrolleri özelleştirebilirsin. Önemli olan iyi bi kadro ve kasmadan oynanan online oyun. Hile yapılıyor ama nedir nasıldır bilmem. Bi araştırmak lazım.

Suan icin oyunda bi hile yok, onlineda kasma olayi tel deki lte ile alakali

siaxis falan nnedir uygulama falan mi?

Telle alakalı olduğunu sanmam. Sonuçta oyun beta, server durumu henüz tam kurulmadıysa zevk vermez.

Evet markette paralı hali var, apk olarak pro versiyonu indirip kurabilirsin. Ps3 ps4 kollarını cihazlara bağlamaya yarar. Ayrıca cihaz bağlamicaksan da uygulama sayesinde kontrolleri değiştirebilirsin.

Ama ayni anda hem kosmaya hem yone hemde şuta nasıl bascaz?

Fifada nasıl yapıyorsak öyle. Tuş şeklini o hâle getirebilirsin programla. Koşma ve hıza basıp kaleyi görünce şuta basıyoruz mesela.

Biraz zor gibi ya koşarken sut vuramaz parmagini hız dan çekip şuta bascan durcak ole vurcak olmazki poziyon kaybolur ole

• Bu siaxisi kurdum ama bu sadce konsola baglaniyo pese mudahele edilmezki bununla ekranda bisey cikmiyo

Pro versiyonu indir. Netten kullanılış videosu izle biraz fikir verir. Cihaz baglama dışında Kontrol özelleştirme yapılıyor. Ama biraz uygulaması zor.

• Oyunda hata çıkmaya başladı, server bakımı tamamlandı diyor, 15 bin coins vermiş ama oyunculara antrenman yapamıyorum.. hata veriyor..

• 15k herkeze hediye kadronuz yoksa deneyin alin 10x paket falan bu firsat kacmaz

• Uzun süredir google olay oyunlar olmadan oynuyordum, bugün google play oyunları kurdum 15.000 küsür altın verdi.(GP DEĞİL SARI OLANDAN).

Şaşırdım ve el classico"dan 10"ar 10"ar toplamda 4 çekilişle yaklaşık 40 tane oyuncu aldım.

Aynı oyuncudan 3-4 tane yedeği var bende, cezalı duruma düştüğünde aynısının yedeğini koyuyorum.

15.000 altın neredeyse bitti ama, heyecandan elim ayağım birbirine dolaştı.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.