Şimdi Ara

Pes 2017 Mobile [Ana Konu] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
3
Favori
14.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de direk yükle seçeneği çıkıyor. İlginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apk yükledim işimi görüyor ama kadro olmayınca sarmadı fazla. Rakipler canlı yani acıma yok :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendde istedi kendi nomu yazdm tr ve avustrlya flan denr hangsi olursa

• Yok denedim yemedi. Apk hali de marketin aynısı zaten onu yüklemiştim, orda sorun yok..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa ile karşılaştırılamaz bile
  • Google playden ön kayıt yaptıkda kesin çıkış tarihi hakkında bilgisi olan varmı?

• Plan-B kullanıcısına yanıt
    18 mayis sanırım. O zaman bakım varmış. Büyük ihtimalle full sürüm o zaman gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko95590 -- 14 Mayıs 2017; 16:43:6 >
  • Arkadaşlar oyun ilk zamanlar çok iyiydi son güncellemeden sonra sanki biraz daha zorlaştı. team spirit 98olmasina ragmen takimim sim maclarnin hepsnde yeniliyor. 4 yildiz takimim var 2yildiz rakip gelse bile durum ayni. sim maclarnda müdahale edemedgmiz icin cok sacma bir durum. birde kontrat ücretleri cok fazla. maç başına 800-1000gp aliyorsunuz. ortalama gümüş oyuncular 1300-1500gp istiyor. altin ve siyahlari siz düşünün. enerji sistemi ise ayri bir sknti olmaya başladı. 15dkda bir veriyor. tamamen dolmasi 24saati geçiyor nerdeyse. böyle güzel oyunda özelliklede yeni cikmisken bukadar cok enerji suresi, pahali kontratlar devam ederse fazla tutmayacaktir. zaten mycoin ucretlerini görünce para yatirmak aklinizin ucundan geçmez

• blackbox34 B kullanıcısına yanıt
    Yanarım yanarım 15.000 coinsli full altın / siyah kadromu kaybettigime yanarım .. 15k hediye gelince ne sevinmiştim.. Bağımlısı oldugum oyunu şimdi arada bir girip oynuyorum sadece. Ayrıca çok zorlaşmış oyun önceden sarı top tutturabiliyordum şimdi 2-3 tane sari geldi diğerleri hep gümüş geliyor.. 5-6 tane top açtım 1 tane altın forvet alamadım..

• blackbox34 B kullanıcısına yanıt
    Hayırlısıyla markete çıksada bizde denesek eskiden saçma kontrolleri vardı ondan dolayi silmiştim.Şimdiki versiyonda anam babam kontroller varmı

• Arkadaşlar oyun internetsiz oynanabiliyor mu?

• Beyler play store de çok yakında diyor! acaba ne zaman çıkacak bilen varmı?

Birde play store de ön kayıta açılması cihazımızla uyumlu anlamına gelirmi? Cihaz lg g2. Bilgilendirirseniz sevinirim..

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    Konaminin resmi olmayan sayfalarında mayıs sonu diyor a burdaki arkadaş perşembe bakım var gelebilir falan diyodu.Kesin bir bilgi yok yani

• Sorumun cevabını bilen yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

Konaminin resmi olmayan sayfalarında mayıs sonu diyor a burdaki arkadaş perşembe bakım var gelebilir falan diyodu.Kesin bir bilgi yok yani

Teşekkürler hocam

kontroller düzeldi ama bana eski kontroller daha rahat geldi nedense

• beko95590 B kullanıcısına yanıt
    Bakım yapıldımı? Yapıldiysa bizim ümitler bu ay sonuna kaldı..

• oyunun zorlaşması bence iyi olmuş önceden önüme gelene 5 atıyordum. Oyun sıkıcı hale gelmemiş. Oynanabilirlik on numara zaten bu oyunun en önemli özelliği oynanabilirlik. Çok zevk veriyor. Enerji olayı sıkıntı. Dolmuyor. Online da localde Türkiye'de 6.sıradayım. Bu oyun bence seneye çıkacak PES 2018 in altyapısı. Gelecekten umutluyum. Hiç değilse fifa mobile dan kurtulduk. EA sport fifa 16 nın üzerine koymak yerine dandik fifa mobile oyununu çıkarınca kendi ayağına sıktı. Amaç para kazanmaktı. Zamanla görecekler yanlışlarını. Çünkü PES gibi bir rakip geldi mobile.
    Bakım yapıldı. Büyük ihtimalle ayın sonunda gelir.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.