Şimdi Ara

Pes 2017 Mobile [Ana Konu] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
3
Favori
14.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır.
  • beko95590 B kullanıcısına yanıt
    Oyun Türkiye için indirilebilir oldu
  • Ana sürümde betadaki hesaplar devam edecek mi yoksa tüm hesaplar 0dan mı başlayacak?
  • Çimler siyah görünüyor çözümü varmı ?
  • Google play hesabınıza kaydettiyseniz devam eder.
  • Sİ3ERAL kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşıyorum.Saha simsiyah oyuncunun nerde oldugunu anlamak zor ayrıca oyun bazen leş gibi kasıyor.Bekledigime degmedi,benim için hayal kirikligi oldu..
  • Bende hiç bir sorun olmadı. Tel Lg g2.

Spiker olarak ta japonu indirdim nostalji yapıyorum:-)

Bu arada oyun efsane..
  • Konami'nin Allah belasını versin. Birşeyi tam yapın. Oyunda Türkçe yok. Normalde konsola, PC''ye çıkan versiyonda Türkçe var ama neden mobile çıkanda yok! Türkçe olması şart değil, sadece neden mobil versiyonda yok sorun orda.

Saha siyah, hiçbir halt oynanmıyor. Oyuncular siyah çim üzerinde oyanuyor! Güncellemeyle düzelir, orası ayrı ama aylardır ne yaptılar? O kadar beta süreci ne diye? Bu hatalar düzeltilsin diye değil mi? Bu Konami'den bir cacık olmaz.

Mobile için çıkan en oynanışa sahip futbol oyunu olması gibi bir gerçek var ama işte, birşeyi tam yapamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 25 Mayıs 2017; 1:7:18 >
  • bende çimler normal oyun akıcı ve güzel. tek sorun Türkçe menü olmaması
  • iyi oyuncuları nasıl almalıyız.Açıkcası scouttan hep düşük seviye oyuncular geliyor

altınları nerde kullanmalıyım
    birde oyuncular mac yaptıkca yaşlanıyor mu yoksa aynı oyuncuyla istedigin kadar oynayabiliyor musun

train yapmalı mıyım

oyun hakkında biraz bilgi verebilirseniz sevinirim
  • Ben güçsüz oyuncuları kullanıp güçlülerin seviyesini artır lmak için kullanıyordum. Tek bildiğim bu.

Her şey tamam da pazar sistemi gelsin abi istediğimiz oyuncuyu pazardan alalım. Bu şekilde bi ronaldo almak için kaç farklı 7 yıldız scout gerekir ya.!
  • Australia hesabımdan indirdim. Çimler siyah falan değil oyun çıktığı günden beri oynuyorum. Dokunmatik kontrollerede haliyle alıştım. Oyunun mantığını oynanış tarzını kavrayabilirseniz çok zevk alırsınız.

oyun çıktığı İlk zamanlar daha çok oyuncu kartı açılıyordu ve o zamandan beri oynayanların çok iyi kadrosu var. Oyun pes 2018 in altyapısı konami mobile ilk girişi yaptı. Bizi ilerde daha iyi oyunlar bekliyor.

pes mobile kanalımhttps://www.youtube.com/channel/UCmxa2ldwWfO1bRYkwGK0NAQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWTurk -- 25 Mayıs 2017; 21:39:53 >
  • DeWTurk D kullanıcısına yanıt
    Yani pes te fifa gibi her sene yeni cikarcak eski kadrolar ole kalcak yani her sene yeni kadro yapcaz ole mi?
  • Dandik oyuncuları antrenör yapıp iyi oyunculara basmak mi iyi yoksa satıp 200 Gp kazanmak mi?

Bir de sim modu nedir birisi açıklayabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: twitterkullanicisi

Dandik oyuncuları antrenör yapıp iyi oyunculara basmak mi iyi yoksa satıp 200 Gp kazanmak mi?

Bir de sim modu nedir birisi açıklayabilir mi

Dandik oyuncuları basacağın topçu larda eğer beyaz veya bronz topçular sa hiç basma serbest bırak al 200 gp!

Sim modu gp kasmak için ideal bir mod! Maçı takım otomatik oynuyor sen işine bakıyosun:-)
  • Bu arada enerji modu çözülmüş!

Takım diziliş ekranından takım amblemi üzerine gelin. açılan menüden en altta enerji recoveri var! ordan enerjiyi full yapabilirsiniz...
  • digital_version kullanıcısına yanıt
    Altın olan bir pizscek var zaten 😀 defans adamına CF kartı basmak yanlış olur. Altın basarak çıkarttığım kartta bile gümüs cikiyor
  • Arkadaşlar gamepad bağlayarak oynamayı deneyen var mı ?
    F710 falan destekliyor mu?
    Fifa16 destekliyordu, inşallah pes 17ye konami analog desteğini eklemiştir.
  • Arkadaşlar online maç yapıyordum sadece puanimida baya arttirdim ama 2 gündür online maç yapamıyorum internet ayarlarını yapılandır diye saçma bı hata veriyor bende verileri temizledim bı baktım herşey silinmiş dahada geri geriremiyorum birde hala online maçta hata veriyor ilk girişte çözemedim bı türlü
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.