Şimdi Ara

Pes 2017 Mobile [Ana Konu] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
3
Favori
14.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sildim oyunuya uğraşmaya deymez o kadar gp altin biriktiriyosun top ceviriyorsun tak gumus altin bile gelmiyor gumus siyah gelme sansi %3 ilk acmalarda cikiyor sonrasinda yok tamam siyah toplari vermiyosun anladik bari sari top ver amk de oynadigimiz oyundan zevk alalim hadi onuda gectim gumus veriyosun bari tanidik topcu ver bi futbolcu geliyor adini bilmiyoruz enerjisi ayri sıkıntı bosuna zaman kaybi abi pes clup manager indiricem onu oyniycam em azindan top cevirme muhabbeti yok sansina kim gelirse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyunu yaklaşık 6 aydır oynuyorum. En son video çekmeye karar verdi. 11 adet top açtım ama durum böyle

https://www.youtube.com/watch?v=i70fSspGN4A

• Büyük ihtimalle Pes 18 mobilde de olucak. Ama direk fifa gibi Pes Mobile şeklinde devam etme ihtimalleri de varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko95590 -- 20 Haziran 2017; 20:34:45 >
  • Sonunda kurduğum kadro tamamen el emeği kasarak oynayarak kurdum. Online da 1450 puanım var Türkiye ' de 3. sıradayım

Pes 2017 Mobile [Ana Konu]

• Pes 2017 eski telefonum da kurdum canavar gibi takim yaptım. Play oyunlar acik ve oyunda kurulu idi sonra telefon degistim play oyunlari girdim hesabim çıkmıyor basina gelen varmi nasil cozerim?

• Nedir bu hep aynı takımlarla oynuyoruz. doğru düzgün lig sezon falan yok mu
  • Yokmu bilgisi olan???

• Ahada benim kadro 3 aydır oynuyorum Türkiye'de şuan 1079 puan 13 sıradayım zor bir oyun ama alışınca çok zevkli de oluyor çok sinirde ediyor online sıralamada ismim Faruk takım kısaltması fy

• Kadro harika olmuş. Anlamadigim şey bu paralari nasıl kaznaiyorsunuz? 3-4 mac yapıyorum 10 coins kazaniyorum. Kadrom hep 60lık 70lik adamlarla dolu Bi tavsiye verin biktim bu kadromdan

• Oyunun verdiği turnuvalara katılın para kolay kazanırsınız ilk başta çıkan topcularini begenmeyenler oyunun verilerini ayarlardan uygulama ayarlarından temizleyip tekrar top açılımı yapabilirler yalnız en başta kurduğunuz kadro silinir

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahce_34

Oyunun verdiği turnuvalara katılın para kolay kazanırsınız ilk başta çıkan topcularini begenmeyenler oyunun verilerini ayarlardan uygulama ayarlarından temizleyip tekrar top açılımı yapabilirler yalnız en başta kurduğunuz kadro silinir

Teşekkürler tavsiye için. 2 gün oldu oyuna başlayalı, dün o mesajı atmıştım oyunculardan sıkıldım diye. Achievementslara baktım hepsini kazanmaya çalıştım. 750 coins kazandım. 3 top aldım çıkan oyuncular: dybala, ronaldo, ramos Tamamen şans mı yoksa bu ara iyi oyuncular mı çıkıyor bilmiyorum

• Güzel oyuncular çıkmış bu ara ben hiç çıkartamadım bakalım diğer turnuvalara bakicaz artık bide konami ID ile hesabınızı kaydedin YouTube tubeden izleyin öğrenin

• Benim kadro bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tevhid571 -- 15 Ağustos 2017; 18:44:35 >
  • Arkadaşlar. Ben oyunu indirdim bayadır da oynuyorum ama. Ne zaman online mod da oynamak istesem oyundan atıyor. sadece atıyor durduruldu falan da yazmıyor. Daha hiç online oyun oynayamadım. Oyunu silip yeniden yükledim olmadı. Telefona hard reset atıp sıfırladım olmadı. Ne çözüm denediysem olmadı. Allah aşkına var mı çözümü bilen. Telefonum huawei G8
  • tevekkeladam T kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/groups/1828008084111224/

Gruba yazın. Yardim eden olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko95590 -- 11 Eylül 2017; 18:27:9 >
  • Yukarida baska bir arkadasin da bahsettigi gibi oyunu uzun zamandir oynuyorum ama daha hic online mac yapamadim. Ne zaman online mac yapmak istesem oyundan atiyor. Mobil veri ya da wifi farketmiyor. Oyunun onbellegini ve verilerini temizledim olmadi. Silip bastan yukledim olmadi. Hatta telefonu sifirlayip yeniden kurdum yine olmadi. Oyunu google playdan indirdim, telefonun modeli htc m8 ve android surumum 6.0. Acaba bir bilginiz var mi bu konu hakkinda?

Yukarida verilen tavsiyeye pesin cevap verecek olursam facebook kullanmiyorum.

• Yeni sezonla alakalı bakım falan vardır belki. İlk zamanlar oynarken herhangi bi hesaba bağlamamıştım ben de. O yüzden face vs. ile ilgili değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk verilen hediyede messi çıktı hahaha hadi bakalım.

• Youtubeda black ball trick diye aratın, çalışan teknikler var.

Ayrıca sıradaki milli takım paketinin ne olduğunu görebileceğimiz bi yer var mıdır?

• Menajer alırken taktikte oyuncuların hangi pozisyonda olduğu yazmıyor onu nasıl anlıyorsunuz? Birde sezon falan bitirince hediye veriyor mu oyuncu vs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REPARO -- 26 Ekim 2017; 17:50:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.