Şimdi Ara

PES 2019 demo çıkış tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şampiyonlar Ligi'ni EA Sports'a kaptıran KONAMI, bu sene PES hayranlarını tatmin etmekte zorlanacak.  Oyundaki değişikliklerin önceden denenebileceği demo sürümü, 8 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformundaki oyunseverlerin beğenisine sunulacak.

Toplam 12 takımın yer alacağı demoda Online hızlı maç ve çevrimdışı hazırlık maçı modu bulunacak. Oyuncular herhangi bir para vermeden multiplayer maç yapabilecek. Demoda bulunacak takımlar şöyle:

• Barcelona 
    • Schalke 04
    • Liverpool
    • Inter
    • Milan
    • Monaco
    • São Paulo
    • Flamengo
    • Palmeiras
    • Colo-Colo
    • Arjantin
    • Fransa

Pro Evolution Soccer 2019, 30 Ağustos'ta yani FIFA 19'dan yaklaşık 1 ay önce çıkışını gerçekleştirecek. Demo için yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

• Colo-Colo nun başkanı Youtube Multiplayer kanalından Tunca Arslan :)https://en.wikipedia.org/wiki/Colo-Colo

• 10 yıl oldu ya la PES'i bırakalı Hey gidi hey! Ne oyundu be! Pes 2009, üzerine bir oyun yapamadılar :)

• Her sene alıyorum oyunu. Sadece alışkanlıktan...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bide 12 iyid galiba

• Ağustos 2018 çok erken bir tarih değil mi ya? Transfer sezonu nerdeyse hiçbir ligte bitmemiş olacak.

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Orjinal pes 2013 arıyorum elinde varsa alabilirim ? Ya da bana tavsiye edebileceğin bir yer var mı ? Oyunu bayağıdır arıyorum cevaplarsan sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

10 yıl oldu ya la PES'i bırakalı Hey gidi hey! Ne oyundu be! Pes 2009, üzerine bir oyun yapamadılar :)
    Pes 2018 geri saracak derece de iyi; ben de sizin gibiydim ama bayağı sardı :)
    Pes 2018 Fifadan bu sene gayet iyiydi.
    Önyargınız denememenizden dolayı ve de yeniliğe açık olmamanızdan.
    144 hz mönitörde maç keyfi insanın içinin yağları eriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.