Şimdi Ara

PES 2019 [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
6
Favori
26.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son iki senedir oyun ici ayarlardan goruntu kalitesi ile oynaniyor videolari var izlersen bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün demoyu indirdim 5 dk dayanamadım sildim direk oynanış berbat ötesi oyuncular paslar aşırı hantal.

Pes ileri gideceğine sürekli geriye gidiyor oynanış konusunda.

Pes 13 bile şundan fersah fersah keyifliydi.
  • Merhaba arkadaşlar online oynarken lag, hükümsüz maç, sinyal bozma olayları devam ediyormu ona göre oyunu alıp almamakta kararsızım.
  • Arkadaşlar antrenörüm klopp oyun tarzı top çevirme önde baskı defans ileride hücum bölgesi orta. Ben bu antrenörle kanatları çizgiye yakın ileride oynatıyorum yani geniş alanda. Gelişmiş talimatlardan da çizgiye yapışık ve sahte forvet, defansif olarakta gegenpress ve kontra hedef balotelli kullanıyorum. Bu antrenörün oyun sistemiyle tersmi sizce? Kanatları içe yaklaştırıp dar alanda ortadan hücum mu etmeliyim bu antrenörle?

• hata alan arkadaşlar sürekli denesinler bir süre sonra giriyor tabi biraz bekletiyor bunun olmaması lazım.ikinci olarak online maçlar da şuana kadar sorun yaşamadım klan kurdum burjuvabeyefendi ismi beklerim klan maçları ayrı bir zevkli oluyor.
  • A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    Klan maçları nasıl oluyor hocam aaçar mısın biraz?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    şöyle anlatayım 6 arkadaş ps kafeye gidip 3 vs 3 oynamak gibi düşün co-player.3.kişi bir takımı oynuyorsun.
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Sahte forvet diye taktik mi var (oyunu henüz oynayamadım)? Sahte 9 numarayı kastediyorsanız ve forvette Balotelli varsa uyumsuz taktikler olmuş bence. Birisi geri gel, diğeri geri gelme hep orada kal talimatı çünkü...

• A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    şaka gibi arkdaş nasıl çözüm bulamıyorlar anlamıyorum aldğıma pişman ettiler beni ve bir çoklarını
  • Beyler sizde de spiker sorunu varmi? Ve mactan atma olayi? Sistemim ust duzey (masaustu pc) ama oyundan atma spiker yok ve baglanti hatasi var

• Oyuna girebilen war mı bi türlü bağlaamıyorum ne yapmam lzm güvenlik duwarinida kapattım yine olmadi yine olmadi

• Yahu beyler bu oyunu nereden alacağız? Bu nasıl fiyat arkadaş! Malum platformlara da düşmüyor oyun ilk defa bu kadar uzun sürmüş. Herhalde yapamayacaklar. Oyunu en uygun nereden alabiliriz bilgisi olan var mı? Fiyatı uçuk geldi bana.

• Gian Carlo39 kullanıcısına yanıt
    ben de beklemedeyim. illa ki düşer torrente. beklemekte fayda var.
  • lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    Hocam bayadır beklemedeyim ben zaten bu futbol oyunlarının çıkış tarihlerine anlam veremiyorum. Sezon başlamış oluyor insanın canı çekiyor. Tazeyken oynamak istiyor insan. FM bile Kasımda çıkarıyor yav Ocakta zaten devre arası oluyor anlamak mümkün değil. Neyse bekleyeceğiz ama sabrım tükeniyor fiyat yüksek olmasa alacaktım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de bekliyorum şoyle 140 gibi bir fiyata inse diye...

• Çok pahalı. Bu nedir ya ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.