Şimdi Ara

PES 2019 [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
6
Favori
26.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pes 19 süre yaması çıkması lazim.. 5 dk maçtan bir şey anlaşılmıyor. Tam ısınırken bitiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

İşte bilmiyorum artık oyununu optimizasyonundan mı , yoksa Nvidia PES'e özel sürücü çıkartır mı.

Yoksa oyun için özelliklerim iyi durumda gözüküyor, en azından PES öyle diyor

Alıntıları Göster
    Hocam bende Ram mavi yanıyor, gerisi yeşil yanıyor. Yeşil yananlarda "OK" yazıyor. Ve şu ana kadar hiç bahsedilen FPS sorunlarını yaşamadım en yüksek ayarlarda oynuyorum. Ekran kartım GTX 970

Bilgilendirme amacı ile yazayım. Belki AMD kaynaklı olabilir sizin sorun.

Oyuna gelirsek Fifa 16'dan sonra 2 senedir futbol oyunu almamış ve genel anlamda Fifa'yı daha çok beğenen biri olarak PES 19 Demo'yu beğenmedim. Oynanış kötü, ağır olmasından bahsetmiyorum (bu da bir sorun aslında çoğu kişi online oynamak için alıyor) oyunun motoru genel olarak hep aynı geliyor bana önceki Pes'lere göre. Orta sahada sürekli saçma sapan karamboller oluyor. Top bilardo gibi bir rakipte bir bende... 2 metre dibindeki adama pas atılamıyor, isabetli pas denen bir şey yok. Maçlar dan dun orta sahada kim kime, dum duma şeklinde. Taktik maktik yapılamıyor. Sanki PC senin kontrolüne engel oluyor gibi.

• Çok yavaş oynanış.Oyuncular fifa da tuşa basınca anında istediğimi yaparken bunda aşırı bir gecikme var gibi.Grafikler filan iyi de oynanışta fifaya alışkanlığımdan mı dır nedir? Alışamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Bende AMD marka bir şey yok ki, Nvidia ve Intel. Bir de GTX 970 çok iyi bir kart ve 1050 Ti'dan iyi, ona yeşil yanması çok saçma
  • quote:

Bende AMD marka bir şey yok ki, Nvidia ve Intel. Bir de GTX 970 çok iyi bir kart ve 1050 Ti'dan iyi, ona yeşil yanması çok saçma
    Yeşil yanması daha iyi işte hocam. Yeşil=OK, Mavi=İYİ burada "OK" yazması daha iyi anlamında. Yalnız 1050 Ti'da kasma yapmaması lazım. Gerçi o kart hakkında pek bir fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Yeşil yanması daha iyi işte hocam. Yeşil=OK, Mavi=İYİ burada "OK" yazması daha iyi anlamında. Yalnız 1050 Ti'da kasma yapmaması lazım. Gerçi o kart hakkında pek bir fikrim yok.

Alıntıları Göster
    Valla ben mavi, yeşilden daha iyi diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba
  • quote:

Valla ben mavi, yeşilden daha iyi diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba

Alıntıları Göster
    Hocam bilmeseniz de düz mantık bakarsak "OK" demek "tamam" demek yani kusursuz, %100 tamam anlamında. "İYİ" yazdığı da işte "eh iyi yani sorun olmaz" anlamında. Türkçe düz mantık kurmaya çalıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Hocam bilmeseniz de düz mantık bakarsak "OK" demek "tamam" demek yani kusursuz, %100 tamam anlamında. "İYİ" yazdığı da işte "eh iyi yani sorun olmaz" anlamında. Türkçe düz mantık kurmaya çalıştım.

Alıntıları Göster
    O zaman buradaki sistem, ikimizin sisteminden de iyi ama, mavi vermiş

PES 2019 [PC ANA KONU]

• mavi renk en üst seviyedir. yani yeşilden daha iyi anlamındadır.
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Kötü olmuş dostum. Ekran kartınız nedir? Settings bölümünde donanım durumunuz nasıl? Bende durum alttaki gibi. Oyun 2018 gibi sistemi oldukça zorluyor. Oyun içi efekt ayarlarını düşürmek, olmadı oyunu tekrar yüklemek denenebilir. Sonuçta demo sadece 3 gb fazla beklentiye girmemek lazım. Tam sürüm çok daha iyi optimizasyon ile çıkacaktır.
    Bu arada usd rekor üstüne rekor kırıyor. Biz indirim beklerken umarım zam gelmez fiyata...
    Son olarak ben oyunu beğendim. Paslaşmak, özellikle derin pas yapmak çok zorlaşmış. Orta kafa gol bitmiş gibi.
    PES 2019 [PC ANA KONU]

• Bu arada demoda milli takımlarla oynamak lazım. Asla yalnız yürümesinler diye Liverpool ile oynyim dedim, 5lik olduk Arjantine karşı...

• Ben açmayı başaramadım oyunu.. Kontrolcu ayarı yapıp OK basınca gri ekranda kalıyor sol alt köşede yükleniyor simgesi dönüyor ama hep dönüyor hiç birşey yüklenmiyor... İşlemciye kötü dedi ryzen 1200 diğerleri OK. Yeşil yanıyor ama vram 1gb yetmiyor sanırım.

• Beyler merak eden varsa PES 19 Gamesatis.com'da 176,21 TL, şu an gördüğüm en ucuz fiyat bu. Onun dışında DurmaPlay'de 185 TL. Bahsettiğim fiyatlar Standart Edition.
  • süre uzatma çıkmış beyler, sider 5.0.0 diye arayabilirsiniz

• nusibet kullanıcısına yanıt
    Schalke çok iyi hocam deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oyunda sadece güneşli havalarda takılma ve fps kaybı oluşuyor.. Diğer durumlar da oyun da herhangi bi sorun olmuyor akıcı oynanıyor

• Bende sadece gol sevinme animasyonlarinda fps düşüşü var

• Oyunu almayacağım, çünkü online demo da bile hile yapiyorlar rakip işlemci hatası, önde olduğum mac adam oyunu durdurup bunu yapıyor, bir tane değil 4 5 ayri macda oldu.. top acma yöntemini değiştir ancak konami...

• Kimse kusura bakmasında bu oyun olmuş.Bu durum beni aşırı hoşnut etti çünkü Fifa kendisini rakipsiz gördüğünden herhangi bir gelişmeye ihtiyaç duymadan yıllardır aynı oyunu önümüze sunmaktan uyanmadı.Pes in bütçesi göz önüne alındığında bence inanılmaz bir yol katetmişler demoyu keyifle oynadım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.