Şimdi Ara

PES 2019 [PC ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
6
Favori
26.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet, transfer dönemi sonraları datapack güncellemesi geliyor
  • Arkadaşlar oyun oynayanlarin nicklerini bulup mesaj atabilecegimiz bir forum falan yok mu bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda birkaç kere kazanırken karşı tarafın bağlantı hatasıyla maç iptal oldu. Birde durduk yere forvetim ve kanat oyuncum değiştirildi. Bunu benim karşı rakibim nasıl yapabiliyor. Boyle birsey basina gelen var mı arkadaşlar çok gicik bir durum

• Ryzen 1200 işlemci, gt1030 ekran kartı, 8gb 3000mhz ram var işleyici ayarlarım yüksek ve çözünürlük 1080p 1gram kasma sorunu yok. Oyunda optimizasyon sorunu çok bariz var çünkü ayarları dusurunce kasiyor yukseltince daha akici oluyor yada moku cikiyor belirgin bir tutarsizlik var. Bir ortasi yok yani ayarlari tek tek deneyip en iyisini bulmak gerekiyor. Ben ryzen 1200 ve gt1030 ile yüksek ve 1080p ile super akiciligi yakaladim. Ayarlari kurcalayip size uygun akiciligi bulun arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 22 Ağustos 2018; 2:53:42 >
  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Kadro ayarlarında otomatik oyuncu değişikliği gibi bir şey vardı, yanlışlıkla onu açmış olabilir misiniz? Garip bir durum, hiç duymadım, karşılaşmadım...

• 18 de myclub dostluk maçı yapacak var mı hileciler den oynayamaz olduk
  • allkeyshop.com / compare prices sitesinden PRO EVOLUTION SOCCER 2019 fiyatının en uygun nerede olduğunu kontrol edebilirsiniz.
  • 125.3 mb güncelleme geldi demoya
  • Bu yılın İnter efsaneleri...Adriano!!!

PES 2019 [PC ANA KONU]

• FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    window modda kartınızın desteklediği çözünürlükte akıcı oynayabilirsiniz. Alttaki linkteki uygulamayı kurun, oyunu çalıştırdıktan sonra o uygulamadan oyunu fullscreene alarak sorunsuz şekilde oynayabilirsiniz.

https://github.com/Codeusa/Borderless-Gaming/releases/download/9.5.4/BorderlessGaming9.5.4_admin_setup.exe
  • trojan_ix T kullanıcısına yanıt
    RX 580 ve 75hz monitör kullanıyorum. Bende de var bu sorun. Oyunu tam ekran modunda çalıştırırsam 45 fps de çalışıyor. Monitörü 60hz e düşürürsem fps 36 ya düşüyor. Windowed moda alıp dediğiniz aracı kullanıyorum sabit 75 fps de çalışıyor. Geçen sene Amd nin yayınladığı sürücü güncellemesinden sonra oldu. pes 2019 çözülür diye umuyordum ama bunda da devam ediyor sorun.
  • Steam'den mi aldınız?

• İndirmeye ne zaman açılacak beyler, bilginiz var mı?
  • 2011'den beri oynuyorum bu sefer satın aldım bakalım.
  • Tam sürüm alan arkadaşlara hayırlı olsun. İzlenimlerinizi bekliyoruz...

• Pes konusu ölü. Yazık...
  • Oyun nete düşmüş belki birisi indirmiş oynuyordur kasma ,oynanabilirlikle ilgili fikir alırım dedim ama yazan kimse yok

• Lag dan güzel bir mac oynayamadım, 3 mac yaptim 2 si benim ataklarımda lag giriyordu acaba neden... bana denk gelmedi ama tartışmalarda hükümsüz saydırma şikayetleri yazılmaya başlandı

• Demoda optimizasyon sorunu vardı. Tam sürümde de var mi?

• arkadaşlar bu ayarlarda oyun kasma yapıyor nasıl olacak ?

kullandığım pc bu !

PES 2019 [PC ANA KONU]PES 2019 [PC ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.