Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (844. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
55.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluee1907

Online da iğrenç illet bir oyun sinirlere kalıyor insan
    Bende de Online olmasa hayatta oynamazdım bu oyunu diyorum inanılmaz zevkli 🎮

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek atımlık kurşun vardı mbappe geldi tek amaç 101 yapmak 20 tane si hariç tüm oyuncuları bastım takıma fantezi yapıyorum artık

• Pes 2020'ye dair bilgiler yavaştan dillendirilmeye başlandı. Ben de bu videoda bunları yine derleyerek sizlere sunuyorum. Özellikle 11-13 Haziran tarihleri arasında Los Angeles'ta yapılacak olan E3 Fuarı'na dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü bu fuarda Pes 2020'ye dair önemli bilgiler ilk defa paylaşılacak!
  • Buzmavili kullanıcısına yanıt
    Bazen akıcı oynanıyor çok zevkli oluyor yensende yenilsende tat veriyor ama bazen illallah ettiriyor
  • Online maç yapılamıyor hata veriyor. Online maç yapabilen varmı

• sessizo6 S kullanıcısına yanıt
    Yok problem var oyunda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağol kardeşim.

• sessizo6 S kullanıcısına yanıt
    Sende sağolasın sime giriyor ama online maçta hata kodu veriyor yine denedim yine aynı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu korkak 2-0'dan 3-2 öne geçince top çevirdi. Bir de aldığı puana bak. Biz 2-0 ken yapmadık sonuç bu. Böyle oyunun adaletini...
    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

• Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Bunun önüne oyun durduğu anda sağ ve sol beklerine adam markajı vererek bir nebze geçebiliyorsun. Tabi bu karşıdaki oyuncunun biraz da karakteri ile ilgili. 2 3 ay Fifa da oynadım ama PES de bu defansta top çevirme olayı çok daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Bunun önüne oyun durduğu anda sağ ve sol beklerine adam markajı vererek bir nebze geçebiliyorsun. Tabi bu karşıdaki oyuncunun biraz da karakteri ile ilgili. 2 3 ay Fifa da oynadım ama PES de bu defansta top çevirme olayı çok daha fazla.
    Bunların alayı kansız ne yaparsan yap. Bilemiyoruz kazansaydım belki de koparacaktı. Hiçbirinin başarısı reel değil inanmıyorum.

• Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Myclub'da üst sıraların %90 (%1000000) Hileci. Bunlar yenilince hemen maç koparıyorlar. Ayrıca yeni moda özellikle bilgisayardan oynayanlar dosatak yolluyorlar. Sen hareket edemezken o kolayca seni yeniyor. Adamın hileci olduğu aldığı seri galibiyetlerden belli. Bu oyunda 50 ve üzeri seti galibiyeti olan % 1000000... Hilecidir. Oyun hileye fırsat verince adam ne yapsın egosunu tatmin ediyor. Hayatta elde edemediği başarıyı oyunda elde edip kısa süreli mutlu oluyor.

• PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 11 Haziran 2019; 10:36:22 >
  • PES 2020 kullanıcısına yanıt
    Adam 125 maç seri yapmış; hiç mi bağlantı kopmadı, lag olmadı, momentum denk gelmedi. 3 maç kazansan, seri maçlarına kadar 2 maç tam bir kaos. Derece yapanlara ödül yokken böyle, bir de para ödülü falan olsa ne olur düşünemiyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Jpeg olacaktı hocam o resim görünmüyor (:

• Mr Koios kullanıcısına yanıt
    Bu alkış derecelerini ,böyle seri maçlar sayesinde mi kazanıyorlar?Mevcut haliyle bu oyunda ,değil 125 maç ;20-30 seri maç kazanmak bile imkansız!!Top çeviren gelir,momentium denk gelir,lagcı İtalyan,Arap gelir,taktiği,bizim taktikle çakışan dakika 20 de 3-0 öne geçen ters rakip gelir..125 seriyi yakalayan net olarak hilecidir!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Jpeg olacaktı hocam o resim görünmüyor (:

Alıntıları Göster
    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

Esasında önemli değil ama ilginç geldiği için paylaştım. Üstekiyle aynı resim ama orda çıkmamış.

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Rekorum 20 maç ama gelde bana sor tam bir sinir harbi. Seri maçlarını kazanamazsan, yüksen puan yapman imkiansız. 5 maç kazanıyorsun diyelim 4 maç 8 puan, seriyi de kazandın desen 10 da oradan etti 18. Maç kaybettiğinde rakibin puanına göre puan düşüyor, genelde 9 puan falan. Seri maçını kaybetmiş olduğumu var sayarsak, 5 maçta -1 puan içerde oluyorsun Arada da sado tipli insanlıktan nasibi almamış, oyun ile beyni yanmış tipler gelirse yandın. Bağlantı koparıp, senin puanlar gidiyor ve 4 5 maç kazandığında anca amorti ediyorsun. Bu sene amacım +1000 yapıp siyah alkış rozetini almaktı, aldım ve hedefim kalmadı. Artık 900-1000 arası gidip geliyorum

• PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

Bu paralar eder mi? Bu fiyat sizce nasıl arkadaşlar? Bana göre bu seneden sonra tartışılır. Vasat bir sezon sonrası neredeyse iki katı fiyat zammı çok fazla, tabi ki döviz kurunun etkisi de büyük ama yine de pahalı.

• Mr Koios kullanıcısına yanıt
    Geçen sene legend aldım. Hiçbir faydası olmadı. Ben takımı haftalık oyuncularla kurdum. Hormonlu futbolcularla 2 haftada en kral takım kurulur. Bu kadar para vermeye değmez. Değse 500 değil yemin ediyorum 1000 veririm. Oyunun başında topladığın coinler yılbaşında vereceği 2020 coinle lite sürümle bedava online bu oyunu çok rahat beş kuruş para vermeden oynarsın. Hiç acele etmeye gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.