Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (846. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
55.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 844845846847848
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen hafta 200bin gp vermişlerdi. Bari bu hafta siyah topu legendlı verselermiş.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun bitmiş bari herkese istediği bir efsaneyi verselerdi. PES 18 den beri Roberto Carlos istiyorum, onun haricinde olan neredeyse hepsi geldi. Ya da beş efsane verelim istediğimizi alalım Toldo, Rocha, Petit, Matheus, Scholes, Figo, Nedved, Zico, Ronaldinho, Owen, Batistuta, Adriano, Massaro olacağına Roberto Carlos ile Vieira olsa bin kat daha iyiydi.
  • İspanya ligi efsanelerinden 75 futbolcu açtım; bir tane dahi efsane vermedi.Toplamda 5 siyah oyuncu geldi; ki bunlanrın üçü son açtıklarımda çıktı. Romario ve Cruyff geçen sene vardı; bu sene de olsun istiyordum fakat coinami beleşe efsene yok dedi.Yine de hiç para harcamadan 12 tane efsane oyuncu var kadroda.Fena sayılmaz ne diyelim...
  • co op turnuvası niye yapmıyorlar anlayamıyorum. Kaç haftadır yok. Yap işte yazın millet girsin eğlensin.
  • Bu nasıl pots yahu çöp resmen. Uefa nın bile önemsemediği avrupa ligi pots yapmışlar cech falan var aubameyang ı olmayanlar yüklensin dicem de oyun bitti artık eski oyuna para harcamaya gerek yok birikmiş coin varsa açılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

co op turnuvası niye yapmıyorlar anlayamıyorum. Kaç haftadır yok. Yap işte yazın millet girsin eğlensin.
    CO-OP' ta kolayca gp biriktirildiği için işlerine gelmiyordur. Online müsabaka da ise tek maç kazanıp verilen ödülü; üç maç arka arkaya galibiyete çıkarmışlar.Sonucunda iki kere top açma imkanı oluyor ama uğraşmaya değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalel99

Bu nasıl pots yahu çöp resmen. Uefa nın bile önemsemediği avrupa ligi pots yapmışlar cech falan var aubameyang ı olmayanlar yüklensin dicem de oyun bitti artık eski oyuna para harcamaya gerek yok birikmiş coin varsa açılır.
    Giroud dahi vardı.Çöp resmen .
  • Dün yine gameplay oynadıkları sırada yayın gitti, bu kadar amatörlük görmedim. 3 kere canlı yayın açtılar 5 kere yayın gitti. Gösterdikleri şeylerde de bir tane akılda kalıcı bir şey yok. Yok yeni kameraymış yok işte oyuncu tutup çekiyormuş yok master league miş bir kaç animasyon ekleyip yeni oyun diye itelemeye çalışıyorlar. Hem de nasıl 409 tl lik bir iteleme. 2 ay sonra % 50 indirip yapıp ondan bir 2 ay sonrada lite diye bedava yaptığın bir oyuna kim niye 409 tl verecek merak ediyorum. Coinden iyi para kaldırıp milleti yolma derdine girmiş konami, hiçbir detaylı yenilik getirmediği bir oyunu fifayla kafa kafaya satmasının izahı yok. Reklam yaptıkları şey master lig, bana ne abi master ligten bu oyunu oynayanların % 80 i myclub için oynuyordur. Hilecilerle alakalı naptın server ı yeniledin mi, lag sorununu çözdün mü bana bunlardan bahset. Eski oyuna 2 tane animasyon eklemiş yeni.oyun diye 400 tl den itelemeye çalışıyor. En düşük satış verisini alan oyun olur pes 20, 1 aya da çekerler fiyatı 260 seviyelerine görürsünüz bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 13 Haziran 2019; 13:4:50 >

• Pes 2019 Myclub'a 13 Haziran 2019 tarihi itibariyle gelen yenilikler:
    -Bir Tane Siyah Top Açmak İçin Giriş Ödülü
    -3 Kat Deneyim Puanı
    -Efsanelerin Olduğu Koleksiyoncu Kutusu(Viera, Maldini, Fowler ve Fazlası)
    -Liglerin En İyi Oyuncularının Olduğu Özel Temsilci
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Pes 2019'u kopyalayıp yapıştırmışlar Pes 2020 diye satıyorlar. Arkadaş bari mycluba yenilikler getirde millet birşey var zannetsin. Futbolcu pazarını aç , etkinliklerde bol ödüllü yenilikler yap , menejer kısıtlamasını kaldır , puan sistemini düzelt ...vs . Umarım yeni oyun motoru ve yeni ps5 ile köklü değişiklikler yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PES 2020

Pes 2019'u kopyalayıp yapıştırmışlar Pes 2020 diye satıyorlar. Arkadaş bari mycluba yenilikler getirde millet birşey var zannetsin. Futbolcu pazarını aç , etkinliklerde bol ödüllü yenilikler yap , menejer kısıtlamasını kaldır , puan sistemini düzelt ...vs . Umarım yeni oyun motoru ve yeni ps5 ile köklü değişiklikler yaparlar.
    Pese giydirmek içinmi bu nicki aldınız

• An itibari ile oyuna girilemiyor. Sizlerde durum nasıl?. Hesap doğrulama başarısız oldu . Sunucuyla bağlantı kesildi falan diyor. 😎

• quote:

Orijinalden alıntı: klasizm

Pes 2019 Myclub'a 13 Haziran 2019 tarihi itibariyle gelen yenilikler:
    -Bir Tane Siyah Top Açmak İçin Giriş Ödülü
    -3 Kat Deneyim Puanı
    -Efsanelerin Olduğu Koleksiyoncu Kutusu(Viera, Maldini, Fowler ve Fazlası)
    -Liglerin En İyi Oyuncularının Olduğu Özel Temsilci
    Son madde yanlış. Liglerin değil, uefa avrupa ligi oyuncularının potsu o.

• PES 2020 kullanıcısına yanıt
    Aynı hatayı alıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Daha pese bir şey demiyorum. Pes 2020 çok güzel olmuş artık beni oyuna al.

• PES 2020 tanıtım videosunda yok hassas kontroller, yok duruma bağlı özel şutlar, yok yeni top engelleme şekilleri bilmemne diye dizmişler ama momentum vurup Messi'nin o bacağı götüne kaçınca, Pique önünden geçen topa mal mal bakınca bu cilalı tanıtımlara kanıp oyunu alanlar yine saç baş yolmaya devam edecekler :) Her sene aynı senaryo, ben artık yemiyorum. Eski PES'lerde olduğu gibi yeni oyunda biraz cila çekmişler grafik ve hareketlere, gerisi aynı fasafiso. Momentum ve script daha da ağır bir şekilde olacak 2020'de de, belli oldu :)
  • Sunucuya girmiyor sorun var herhalde ama bakıma almamışlar. Oyun bakımdan çıktığı gün girilemiyor işe bak.

• oyuna girmiyor bu nedir yaaaaa saat 5 oldu ne olacak böyle rezillik.
  • Oyuna saat 15'den beri girilemiyor. Sistem online gözüküyor. Ama bir sorun var. Konamiye nasıl bildirilecek.?

• 
Sayfa: önceki 844845846847848
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.