Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (856. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
55.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Express Yourself

Feci Ronaldinho hayranıyım ve salak gibi direkt bastım Ljunberg geldi şimdi Ronaldinho alicam haftaya ama nasıl alicam hiçbir şey bilmiyorum biri yardım etsin lütfen haftaya geleni de harcarsam boş yere silerim oyunu
    Böyle bir hata affedilemez bence şimdiden pes 2020’yi bekle 🎮

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 21 Haziran 2019; 16:54:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Böyle bir hata affedilemez bence şimdiden pes 2020’yi bekle 🎮

Alıntıları Göster
    Cahillik başa bela buraya bakmadan bastım çünkü bilmiyordum nasıl alınır ama şimdi öğrendim sağolsun Bi arkadaş anlattı ajanları kombine etmek gerekiyormuş şimdi gp biriktiriyorum perşembe gelenle alacam.

• PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

Adamım benim yaa 2 aydır gelmesi için her yolu denedim öyle çok merak ediyorum ki gelsin 2.5 ay daha durmadan oynarım onunla

• şansım da mı yanımdaydı bilmiyorum birine 11 tane attım, adam anamı avradımı bırakmadı ya la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 21 Haziran 2019; 17:25:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evren377

şansım da mı yanımdaydı bilmiyorum birine 11 tane attım, adam anamı avradımı bırakmadı ya la.
    Terbiyesiz adam çok benim de mesajlar açık ömrümde yemediğim küfürü yiyorum ergenlerden

• Pes 2019 Myclub'a bu hafta gelen kampanyayla efsane zorluktaki seviyeyi yendiğimiz ilk maçta 1 efsane oyuncu çıkarabileceğimiz özel temsilci veriyor. Ben de daha önce olduğu gibi yine ilk denemede tek seferde efsaneyi yendim ve efsane topumu açtım... Keyifli seyirler...
  • Seneye finaller için Türk oyuncu düşünüyorlarmış RakibalikSk doğru zamanda Ps4'e geçiş yaptı hilesi falan yoksa favori olur gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Express Yourself -- 21 Haziran 2019; 19:6:28 >
  • Bu ne demek ki finallere mücahit21 katılabilirdi zaten finalde yenildi. Türklere özel bir turnuva düzenlenmesini beklemeyin, 2014-2015-2016 yılında türkiyede offline turnuvalar yapıldı ve bitti. Bundan sonra herşey online modunda pesleague türklere özel birşey yapmaz rest of worlde koydular bizi artık ordan çıkarıcaklarını pek sanmıyorum.

• kacanga kullanıcısına yanıt
    sağol hocam. siteye girdim pek bir şey anlamadım ama 8 tane kategori vardı ben hepsinde Mayageka(JPN) işaretledim.
  • Ya bu coop a giren ergenler oyun ispat etmeye bi çalışmayın artık yeminle bezdim sizden . Pas yapmak çok mu zorunuza gidiyor yenecez çıkacaz ama yook illa ben oyunu biliyorum ben bak hareket bile yapıyorum en çok en iyi ben atarım BU NE LAN yeter hadi bi salın bizi yatın uyuyun artık

• trustburak T kullanıcısına yanıt
    finalde kaybettiği için değil, ingiltere vize vermediği için gidemedi diye biliyorum ben. grupta final oynadığı iranlı hasan_pes te aynı sebepten gidememişti ilk sezon finallerine.

• PES 2020 kullanıcısına yanıt
    8 mi hocam ? 2 kategori var coop ve 1vs1 . 2 tahmin yapıyorsun

• Herkes full coop oynuyor herhalde. Sıralamaya dayalı eşleştirme için giriyorum arıyor arıyor ama rakip yok. Çok zor rakip buluyor artık bulduğunda da lag oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalel99

Herkes full coop oynuyor herhalde. Sıralamaya dayalı eşleştirme için giriyorum arıyor arıyor ama rakip yok. Çok zor rakip buluyor artık bulduğunda da lag oluyor.
    U 1900 hemen buluyor kardeşim haberin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Express Yourself

U 1900 hemen buluyor kardeşim haberin olsun.

Alıntıları Göster
    3 yıldızlık takım yok ya bastım fullledim hepsini. :)

• Arkadaşlar bu oyunun lite sürümünde istediğimiz arkadaşımızla online maç yapma şansımız var mı? Yoksa sadece random rakiplerle mı karşılaşabiliyoruz ?

• ne tip adamlar var bu oyunda ya. yendik diye adam 90. dakikada starta basıp bekletiyor.

• Bende yapıyorum bazen ama kimlere! iki de bir oyunu durdurup ve gol sevincini uzatanlara :)
  • Ben de önünde kalıp gol atan veya saçma bir şekilde defansa çarpıp kendi kalenize gol atıp rakip hediye golle öne geçtiğinde o gole bir de gol sevinci yapınca sinirleniyorum. Ulan hediye gol bulmuşun gol sevinci yapmak nedir? Sinir bozmak için bile bile yapıyorlar. Ben de öne geçtikten sonra kayıp durdum oyun ritmini bozuyorum madem iş sinir sistemi ile oynamak biz de yapabiliyoruz onu.

• Co op oynayacak eleman araniyor.whatssap grubumuza da ekliyecez..

• 
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.