Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (854. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
55.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben youtube'dan baktım 54 tane yani hepsi var dediğim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 20 Haziran 2019; 16:34:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Legendların bir kısmı olduğundan, muhtemelen yanına tek temsilci koyup alabilirim diye düşünüyorum Maradona’yı. Eve gidince denerim 🤔

Mesela Arjantin 5 yıldız. Bende; Cambiasso, Batistuta ve Zanetti var. Samuel’i hatırlamadım. O da varsa Arjantin 5 yıldız la bitiririm işi

• Vay arkadaş içinde messi'nin olduğu rahat bir 10 paket çevirmişimdir, sonunda bu hafta geldi oyun bitti. Rahmetli Kemal Sunal'ın kenef muhabbeti aklıma geldi bu saatten sonra gelen Messi'nin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalel99

Vay arkadaş içinde messi'nin olduğu rahat bir 10 paket çevirmişimdir, sonunda bu hafta geldi oyun bitti. Rahmetli Kemal Sunal'ın kenef muhabbeti aklıma geldi bu saatten sonra gelen Messi'nin...
    Güle güle kullan dostum daha 2.5 ay var az değil

• Kazanamayan arkadaşlara öneri ;
    gol atmaya değil öncelikle yememeye çıkın
    Mümkün olduğunca garanti pas yapın
    60 dk yemediysen karşı takım açılmaya başlayacak ve sana şanslar doğacak
    Sabır sadece sabır
    Ama en önemlisi saldırma bekle.
    Bol şans

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

• iso0606 kullanıcısına yanıt
    Saç baş yoldurucu şeyler oluyor maç esnasında. Kısacası oyun ne zaman kazanmanı isterse o zaman kazanıyorsun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • U 1900 kupasına nasıl giricez ya kabul etmiyor

• Takımınızın 1900’un altında olması gerek diye biliyorum. Kadronuzu küçültüp deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyundaki momentumun ne olduğunu legend seviyesinde oynadığınızda görüyorsunuz. Pc sizi resmen dövüyor ama faul vermiyor, tüm dönen toplar pc ye gidiyor. Az önce orta seviyede oynarken yapay zekanın kendini yere atıp sarı kart gördüğü pozisyonun aynısı oldu ama legend diye penaltı verdi. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sipsibjk

Takımınızın 1900’un altında olması gerek diye biliyorum. Kadronuzu küçültüp deneyin.
    Ben aslında sabah girdim de şimdi çocuk oynuyor başımın etini yiyor demek takım gücü geçti ondan sağolasın kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalel99

Bu oyundaki momentumun ne olduğunu legend seviyesinde oynadığınızda görüyorsunuz. Pc sizi resmen dövüyor ama faul vermiyor, tüm dönen toplar pc ye gidiyor. Az önce orta seviyede oynarken yapay zekanın kendini yere atıp sarı kart gördüğü pozisyonun aynısı oldu ama legend diye penaltı verdi. :)
    Dediğinize katılıyorum. Efsane seviyesinde resmen dayak yer gibi maç oynanıyor.İşin kötüsü ceza sahası yakınlarında ufak temas dahi olsa; faulleri hemen rakibe veriyor.Bu şekilde son dakikada gol yedim.
  • coopa girecek var mı
  • 2 gündür oyunda top kapamıyorum,takım,press yapmıyor ve rakibi seyrediyor .X kare R1 vb hiçbir tuşla rakibe yetişemiyorum ve rakip çok rahat bir şekilde top çeviriyor.Sanki sahada yok gibiyim .2.takımımda da aynı durumda !Şu berbat telekomun verdiği yüksek pinglerle bu oyun oynanmaz!!Ya resmen takım basmıyor.seyrediyor!!Rakibe yetişemiyorum ,yetişsem topu kapsam bile rakip oyuncular zombi presi yapıyorlar aman vermiyorlar!Özellikle 650 civarı puanıı olan rakipler ,böyle çılgınca bir hırsla oynuyorlar!!Rakip de tik tak tik tak rahatça geliyor!Ya Pes 2020 almamız için oyunu bilerek böyle yaptılar ya da telekom ,pingleri iyice yükseltti!!Durduk yere 50 puan kaybettim ve başladığım puana döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 20 Haziran 2019; 21:12:44 >
  • Ozel temsilci ile hangi temsilcileri birlestirip Vieira yi alabiliriz bilgisi olan var mi ?
  • mathematiche kullanıcısına yanıt
    elinde carlos varsa uzun taç'la alırsın. yoksa dos ve dış plaseci ile teke düşüyor.
    sen nasıl yakalıyamadın vieira'yı, hayret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefterin_sol_ayağı -- 20 Haziran 2019; 21:22:52 >
  • lefterin_sol_ayağı L kullanıcısına yanıt
    Ne yaptiysam cikmadi da bu haftaki temsilciyi cope kullandim haftaya gelecek olanla alirim artik. carlos var elimde uzun taci basip aliriz artik. ya da diger ikisi daha ucuza gelecekse diger ikisini alirim.
    şimdilik yüksek gidiyor, aşırı yüklenme var. haftaya kadar kollayıp beklersen ucuza denk gelir mutlaka. gece 2den sonra falan biten müzayedeler bi ihtimal daha ucuza denk gelebiliyor
  • lefterin_sol_ayağı L kullanıcısına yanıt
    uzun tac 25k lardan firlayisa gecmis. en uygun zmaanini bekler alirim iyi oldu gecen bir dunya gp harcadim gelmedi.. 3 hafta daha verecek sanirim vieira yi alayim da geri kalan cok da muhim degil..
    sorma yav, ben de dün akşam elde avuçta ne varsa sattım vieira için, 2 paket açtım. açmasaydım bakım bittikten sonra yapıştırırdım millet çullanmadan. erkete olup bekliycez artık yapıcak bişey yok :)
  • sipsibjk kullanıcısına yanıt
    Orası kesin 98 lik mbabve 99-99 adam pique yetişiyor arkadan hemde mbabve en ust formda . Kafa topu vurdurmuyorlar vursan kaleci akrobatik kurtarıyor . Ama en sonunda yiyor plaseyi 😀

• 
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.