Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
55.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2v2 olmuyor dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evothema E kullanıcısına yanıt
    Hile yok mu? :) YouTube'da PES LAG CHEAT yaz da gör. Sadece ben kendim en az 10 tane yükledim, burada da kaç tanesini ifşa ettim. Lag hilesinden DDoS saldırı hilesinr kadar, izle de hile görsün gözün:

Modeme saldırı hilecileri:

Lag hilecileri:

Kusura bakma arkadaş ama hile konusunda çok safsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

ortaklaşa veya dostluk ikisinde de olmuyor diye biliyorum. takım oyunu lobisi oynayabilirsiniz ama onda da herkes tek bir oyuncuyu kontrol ediyor.22 kişi bile oynanabiliyor.

Alıntıları Göster
    2ye2 maç yapılabiliyor biz 4 kişi denemiştik, gayette zevkli..

• Yeni gelen pes ligde puan olayı var mı?

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Daha önce de konuşulmuştu yapılabildiğini söyleyen çıkmamıştı. Nasıl yapılıyor onu da yazarsan iyi olur öğrenmiş oluruz.
  • Pes 2013 (6 sene) den beri sadece hilecilerin klasmanda ilk 3 e çıktığı yerde hile yok diyen adamın yorumu çok talihsiz olmuş dicem o da değil, birde kesin olarak konuşuyor sadece komedi yorum olmuş :)

Modemde pingini sınırlayarak, aslında senin verin, konami serverına gitmediği için maçı iptal ettiğini bilmiyorsun yani?

Playstationda dış yazılım kabul etmiyor demişsin. Youtube'a ps4 ddos yaz. O kadar açıklar var sistemlerde. Daha dün rainbow six siege 4 kere ddos yedim. Hele adam seni party davetine katılmanı sağlamışsa, yandın. Direk ip adresini alıyor. Direk şahsa yapıyor saldırıyı.

Daha yenisin anlaşılan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 20 Haziran 2019; 10:11:15 >
  • quote:

Daha önce de konuşulmuştu yapılabildiğini söyleyen çıkmamıştı. Nasıl yapılıyor onu da yazarsan iyi olur öğrenmiş oluruz.
    Dostluk lobisinden oynamıştık, ayrıca buradaki arkadaşların çoğu eski serilerde tüm takımı yönetme işinide bilmezlerdi. 2019 da da tüm takımı yöneterek dostluk maçları yapabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 20 Haziran 2019; 10:24:40 >

• İstediği efsaneyi bulamayanlar için fırsat

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Dostluk lobisinden oynamıştık, ayrıca buradaki arkadaşların çoğu eski serilerde tüm takımı yönetme işinide bilmezlerdi. 2019 da da tüm takımı yöneterek dostluk maçları yapabiliyoruz.

Alıntıları Göster
    ben dostluk lobisinde 2v2 yapılabilecek bi seçenek görmedim

• quote:

ben dostluk lobisinde 2v2 yapılabilecek bi seçenek görmedim

Alıntıları Göster
    Çok eski pes serilerinde ki gibi giriş yapıyoruz. Videodaki gibi tüm takımıda yönetebiliyoruz. Eğer bulamazsanız ekleyin beraber deneyebiliriz..

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    aksam bakarım sağol. zaten asıl soran ben değilim yukarıda bi arkadas sormuş ona yardımcı olursan daha iyi olur
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Bir Roberto Carlos alayım, paket olsun 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Koios

Bir Roberto Carlos alayım, paket olsun 😀
    carlos ben de var. batistuta del piero madini vs alabilirim aslında ama bu satten sonra yetenek avcısı ile uğraşamam direk açarım ne çıkarsa artık sansa
  • Bu haftanin pots'larının fotosunu atabilecek biri yok mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • grsb78 kullanıcısına yanıt
    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

• Dostlar pes 2019 da sağlam defansı olan takımlar hangileri.?

Online değil yanyana oynarken için soruyorum.

• Ljungberg geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyro -- 20 Haziran 2019; 11:32:34 >
  • Arkadaslar yardimci olmaya çalışan herkese tesekkur ederim videodan anladigim kadariyla önemli nokta maca baslaya bastiktan sonra kaça kaç oyuncu oynuyosak any player dan o rakami secmek aksama deneyecegiz sonucu tekrar yazarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xyro

Ljungberg geldi
    yetenek avcısı veriyor demi hocam. yetenek avcısı ekleyip istenilen alınıyor. (sitede yazılandan öyle anlaşılıyor) sen direk açtın herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 20 Haziran 2019; 11:40:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaybs

Arkadaslar yardimci olmaya çalışan herkese tesekkur ederim videodan anladigim kadariyla önemli nokta maca baslaya bastiktan sonra kaça kaç oyuncu oynuyosak any player dan o rakami secmek aksama deneyecegiz sonucu tekrar yazarim.
    Aynen any tüm takım oyuncularını kontrol edebiliyorsunuz, eğer tek oyuncuyu kontrol etmek isterseniz o oyuncunun yanına tik atmanız yeterli.

• 
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.