Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (850. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
55.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hormonlu Bernardo silvayi ilk kullanmam diye düşün müştüm ama muhteşem bir oyuncu cikti top sürme çalim yapmayi sevenler mutlaka değerlendirsin dostlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu oyun bitti millet hala hile derdinde hayret ediyorum. 4. Golden sonra uğraştı uğraştı koparamadı kendi koptu ondan sonra.

• Pc serverın 4000 küsür puanla 1. Si rakı balık sk ps4'e geldi lite ile. Şuan için çöp diyebileceğimiz bir kadro ile oynuyor ve 3 haftada 975 puan yaptı. Haftaya da muhtemelen 1000 olup şampiyon kartını alır. Hepimizin yeri geldiğinde şikayetçi olduğu lag-momentum vs olayı biraz hikaye oluyor demek ki. İyi olan oyuncu bir şekilde sıyrılıyor ve yukarı çıkıyor.

Online'da denk geldik beni de 1-0'dan 3-1 yendi. ama lag vardı biraz müsait zamanda rövanş isteyeceğim.

• Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Rakı balık you tube ilk çıktığında videolarının normal içeriği vardı. Kendisine Lag yapıyorsun diyenler çoğaldıkça küfürlü +18 yayına başladı. Kendisi iyi oyuncu olabilir ama kesintisiz başarı için sadece iyi oyuncu olmak yetmiyor. Ben myclub’da you tube pes türkiye ile karşılaştım. Normalde benim adamı yenmem çok zor , ama adamı haşat ettim üstüne dalga geçmeye başladım . Çünkü sistem benim yenmemi istiyordu. Bakın Coop maçlarındada sistem senin yenmeni istiyorsa maçı çok rahat alıyorsun.

Şimdi böyle bozuk bir sistemde Kesintisiz SERİ Galibiyetlerle başarılı olmak için sadece iyi oyuncu olmak yetmez. Yanına Hileci ,Lagcı , Programcı …vs bir şeyler eklemen lazım. Konaminin bu Adaletsiz sisteminde Myclub’ de üst sıralardakilerin bu başarısının yalnız bileklerinin hakkıyla olduğuna Kesinlikle İnanmıyorum.

Online’da denk geldik beni yendi ama lag vardı yazmışsın. Rakı balıkın maçları you tube’da izlersen genel itibarı ile laglı maçlar. Bu tesadüf olamaz. Bu arada eskiden kral nuri vardı banlanmıştı sonra yeni nickiyle üst sıralara çıkmıştı yine banlanmış göremiyorum ….

Sıyrılıp yukarı çıkınca momentum da şikayet olmuyor mu? Ben sadece yenilirken şikayet etmiyorum, yendiğimde de saçma. Sanki son zamanlarda daha çok var. 5 maçta bir aynı maçı oynuyorum; direkler, altı pas içinden dışarı giden toplar. Rakip golleri de hep aynı ara pas, savunma salak salak bakınıyor ve giden 10 puan

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_21

Rakı balık you tube ilk çıktığında videolarının normal içeriği vardı. Kendisine Lag yapıyorsun diyenler çoğaldıkça küfürlü +18 yayına başladı. Kendisi iyi oyuncu olabilir ama kesintisiz başarı için sadece iyi oyuncu olmak yetmiyor. Ben myclub’da you tube pes türkiye ile karşılaştım. Normalde benim adamı yenmem çok zor , ama adamı haşat ettim üstüne dalga geçmeye başladım . Çünkü sistem benim yenmemi istiyordu. Bakın Coop maçlarındada sistem senin yenmeni istiyorsa maçı çok rahat alıyorsun.

Şimdi böyle bozuk bir sistemde Kesintisiz SERİ Galibiyetlerle başarılı olmak için sadece iyi oyuncu olmak yetmez. Yanına Hileci ,Lagcı , Programcı …vs bir şeyler eklemen lazım. Konaminin bu Adaletsiz sisteminde Myclub’ de üst sıralardakilerin bu başarısının yalnız bileklerinin hakkıyla olduğuna Kesinlikle İnanmıyorum.

Online’da denk geldik beni yendi ama lag vardı yazmışsın. Rakı balıkın maçları you tube’da izlersen genel itibarı ile laglı maçlar. Bu tesadüf olamaz. Bu arada eskiden kral nuri vardı banlanmıştı sonra yeni nickiyle üst sıralara çıkmıştı yine banlanmış göremiyorum ….
    Benle oynadığı maçta lag vardı da genel olarak maçlarımda lag oluyor zaten. Adam canlı yayında maç yapıyor, ben canlı yayında 5 yediğini de gördüm. Hile yapacak kişi canlı yayın açmaz. Yani şuan oyun 2. Si ygt5757 türk biri ve onunla da denk geldik o da yendi beni iyi oyuncu çünkü. Bu oyunu gerçekten iyi oynayan türkler de var, patanegra da mı hile kullanıyor o zaman? Bence bu düşünceler çok sağlıklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 16 Haziran 2019; 19:31:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Koios

Sıyrılıp yukarı çıkınca momentum da şikayet olmuyor mu? Ben sadece yenilirken şikayet etmiyorum, yendiğimde de saçma. Sanki son zamanlarda daha çok var. 5 maçta bir aynı maçı oynuyorum; direkler, altı pas içinden dışarı giden toplar. Rakip golleri de hep aynı ara pas, savunma salak salak bakınıyor ve giden 10 puan
    Oyun 1. Si patanegra da momentumdan şikayet ediyor benim demek istediğim bu değil. Bu forumda örnek veriyorum hala 1000 puan ı olup şampiyon kartı olmayan kişiler var. Rakı balık ortalama bi kadroyla 975 dereceyi görebiliyor. Ben diyorum ki demek ki adam iyi oynuyor, iyi oyuncular lagdan, momentumdan daha az etkileniyor yani sonuçlar bunu gösteriyor en azından. Ben en fazla 1030 falan gördüm sonra düştüm yeri geldi lagtan yeri geldi momentuma bağladım. Peki yükselen kişiler nasıl yükseldi? Ben en fazla 400. Sıraya kadar çıktım 1030 puanla. Önümdeki 399 oyuncu da hileci değil ya, demek ki benden yani bizden iyi oynuyorlar demek istediğim bu. İçlerinde hileci de var elbet ama hepsi değil sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 16 Haziran 2019; 19:32:22 >

Daha az etkilenmiyor, sadece bir şekilde seri maçlarını kazanmak gerekiyor. Seri maçlarını kazanamayan 1000 puanı geçemez.

• quote:

Daha az etkilenmiyor, sadece bir şekilde seri maçlarını kazanmak gerekiyor. Seri maçlarını kazanamayan 1000 puanı geçemez.
    Ben de onu diyorum işte demek ki bu adamlar kazanıyor ki yükseliyor. Momentum dediğimiz şey herkesi aynı ölçüde etkilemiyor demek ki, bununla baş edip kazanlar üst sıralara.çıkıyor.

Konami uluslar arası turnuvalar düzenliyor. Peste dünya şampiyonları çıkıyor. Bunların hiçbirinde bu saydığımız isimlerin My clubdaki birincilerin başarısı yok ismi dahi geçmiyor.Bakın Ben bu kişilerin kötü oyuncu olduğunuda söylemiyorum. İyi oyuncu olabilirler. Ancak aynı oyunu binlerce kişi oynuyor. Konaminin Mühendislerince Programlanan bu çarpık sistemde Kesintisiz başarı Üst üste galibiyet almak İmkansız. Türkiye süper liginde En uzun süre yenilmeyen takım: Beşiktaş (48 maç, 1990-1991 sezonunun 26. haftasından, 1992-1993 sezonunun 13. haftasına kadar).
    Şimdi Myclub birincilerinin seri galibiyetlerine bakıyoruz yüzün üzerinde.Bu sistemde bunun normal şekilde başarılacağına ben yine söylüyorum Kesinlikle inanmıyorum.
    Üst sıralara çıkıyorsun, sonra yerinde sayma başlıyor. Mehter marşı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Koios -- 16 Haziran 2019; 20:6:3 >
  • mert_21 M kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarına katılıyorum, kötü oyuncu asla değiller ama en iyi de değiller. Myclup modu ayrı bir dünya, gerçeği tamamen yansıtmıyor. Ama hepimiz bir şekilde oynuyoruz, elde olan bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_21

Öncelikle selamın aleyküm , Normalde burda fazla duran bakan bı insan değilim , sadece yeri gelmişken cevap vereyim dedim , RakiBalikSk : Mert YILMAZ olarak , bana lagdan değil hile yapiyosun diye şikayet ediyorlar , benim adamlar daha hızlı kosuyor Muş 😊 Bana görev yeneticisini aç diyenlermi olmadı , teamwiwer ver diyenlermi olmadı , hızını göster , arkaplanini göster diyenlermi olmadı . Hepsini tek tek gösterdim gözlediğim birşey yok 😊😊 hizim 100 mbit upload 5 mbit ping 4 .. bende lag olması imkansız ki wifili modem kullanmıyorum harici :) Daha sonra evet kufure başladım , +18 ve küfür içeriklidir de yazdım :) Yapmacık olacağımıza içi dışı bir olmak bize göre onu anladım :) ps4de 50 maç attım 5 mağlubiyet aldım 8 tane ongurelemeyen yedim , demekki insanlar tanımış bizi azcok :) ps4de 1 ve ya 2 kere lag yaşadım harici oldukça iyi idi . Hatta chattan birkaç arkadaşla oynadım oyun gayet akıcı olarak msj geldi . Memleketimin insan 10mbit down , 1mbit upload wifiye 7 kişi bağlanıp pes oynuyor sonra lag var diyorlar :) Bu sene pes 2020icin İstanbul gamextra organizasyonuna katilacagiz . Esport kurup iyi yerlerde olacağız , nacizane görüşüm insanların bileğini kırmaya değil bileğini düzeltmeye çalışın . Saygılar olsun

• beyfendi16 B kullanıcısına yanıt
    Lag olması imkansız deme, karşındaki rakip çok güçlü; KONAMİ. Bazı maçlarda bağlantı işareti falan çıkmıyor ama bende lag var, rakip ise hareketlerden belli yağ gibi 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Lag olması imkansız deme, karşındaki rakip çok güçlü; KONAMİ. Bazı maçlarda bağlantı işareti falan çıkmıyor ama bende lag var, rakip ise hareketlerden belli yağ gibi 😀
    Yahu yemişim konamiyi , Mısır, Arap , breZilya , Arjantin bunlar zaten lag . Ama kazanmak önemli bilek önemli . He hodri meydan herzman benden buyrun gelin oynayalım 😊😊 klasmanda 1 yıldızlı takımlarla 15 galibiyetim var 1 yıldız altını çizerek söylerim myclub içinse bahane , saygılar olsun

• geçen sene elimizdeki oyuncu ne güzel tekrar çıkmıyordu. 5. maldini çıkışı, Maldiniden soğuttular adamı.
  • Batistuta kullanıcısına yanıt
    benim de 4. zanetti oldu, yanına bi kaleci koysam halısahaya gidilir:) neyse ki batigolü yakaladık ta bu hafta bastığım gp'lere değdi. sene başından beri 5m gp basmışımdır , oyun biter ayak verdi. buna şükür diyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyfendi16

Öncelikle selamın aleyküm , Normalde burda fazla duran bakan bı insan değilim , sadece yeri gelmişken cevap vereyim dedim , RakiBalikSk : Mert YILMAZ olarak , bana lagdan değil hile yapiyosun diye şikayet ediyorlar , benim adamlar daha hızlı kosuyor Muş 😊 Bana görev yeneticisini aç diyenlermi olmadı , teamwiwer ver diyenlermi olmadı , hızını göster , arkaplanini göster diyenlermi olmadı . Hepsini tek tek gösterdim gözlediğim birşey yok 😊😊 hizim 100 mbit upload 5 mbit ping 4 .. bende lag olması imkansız ki wifili modem kullanmıyorum harici :) Daha sonra evet kufure başladım , +18 ve küfür içeriklidir de yazdım :) Yapmacık olacağımıza içi dışı bir olmak bize göre onu anladım :) ps4de 50 maç attım 5 mağlubiyet aldım 8 tane ongurelemeyen yedim , demekki insanlar tanımış bizi azcok :) ps4de 1 ve ya 2 kere lag yaşadım harici oldukça iyi idi . Hatta chattan birkaç arkadaşla oynadım oyun gayet akıcı olarak msj geldi . Memleketimin insan 10mbit down , 1mbit upload wifiye 7 kişi bağlanıp pes oynuyor sonra lag var diyorlar :) Bu sene pes 2020icin İstanbul gamextra organizasyonuna katilacagiz . Esport kurup iyi yerlerde olacağız , nacizane görüşüm insanların bileğini kırmaya değil bileğini düzeltmeye çalışın . Saygılar olsun

Alıntıları Göster
    mert , üstte senin hakkında yazan arkadaslar kötü niyetle bişey yazmamış çok iyi oynadıgını söylemiş çogu , facede aynı gruptayız ara ara bakıyorum paylaşımlara. sen çok sağlam oyuncusun , ben üstteki çogu adamın maçlarını defalarca dikkatle izledim , kimse yenilmez değildir bu oyunda ama sen en üstlerde olacak kadar sağlam oynusun

bişey daha var maçlarını genelde yayın açarak oynuyosun , az da olsa lag yaratıyor olabilir mi bu ?

arkadaslar mert hakkında kafasında şüphe olan maçlarını izlesin , inanın herkesi yenebilecek kadar iyi oynuyor , lag olması onun işine gelmez rakibin işine gelir

• Bu oyunu türklerle oynamak gerçekten çok zor. Yani şurada yazılanlara bakıyorumda, doğru dürüst kimse mağlubiyeti kabullenmiyor.

Herkesin ağzında aynı şeyler. Hile yaptın, bağlantıyı kopardın, momentum o bu...

Çok iyi bir oyuncu değilim. Klasmanda 700-750 arası gidip geliyorum ve %40 civarı galibiyet oranım var.

Ya bazen öyle mesajlar geliyor, öyle küfürler geliyor ki çıldırıyorum artık.

Adamın biri maç oynanırken kendi bağlantı hızı bir diş düştü diye bağlantıyımı koparmaya çalışıyon diye küfür etmeye başlıyor.

Başka biriyle oynuyorum, yok çok pas yapmışım dansöz gibi dönüp duruyosun diye saydırıyor.

Bir diğeri “ulan momentum sayesinde kazandın” diye mesaj atıyor.

Buraya giriyorum herkes benzer şeyleri söylüyor.

Bir keresinde tam maç başlayacakken kapı çaldı. Oyunu durduramadım, işimde uzun sürdü. Geri döndüğümde bir baktım rakip 3-0 önde. Neyse dedim yapçak bişey yok. Başladım ikinci yarıya. Ulan şansım bir yaver gitti 4-3 yendim adamı.

Herif tutturdu hile yapıyorsun diye. Ya kardeşim nasıl hile yapılıyor ps4 te? Hile mile yok diyorum, adam ana avrat küfür ediyor.

Kimse birilerinin ondan daha iyi oynadığını kabullenmiyor. İstiyor ki her maçı kazansın. Şu oyunun mantığını kavrayın artık.

Yukarıda birisi yazmış, o boktan bağlantınızla sürekli lag da olur, bağlantıda kopar. Sorun konamide değil, insanların bağlantısında.

Fiber internetim var ve ethernet kablosuyla oynuyorum. Ping değerim 2 veya 4 ms arası gidip geliyor.

Son zamanlarda birde pas yapanlara kafayı takmış ruh hastası bir güruh çıktı.
    Ya biraz pas yaptınmı, top dolaştırdınmı başlıyorlar seklektör yapıp mesaj atmaya.

Ha kendi yarı sahanda top çevirirsin, sürekli kalecine dönüp durursun tamam anlarım. Çünkü öyle yapınca topu kapman neredeyse mümkün değil doğru.

Ya adamın yarı sahasında pas yapıyorum, pozisyon arıyorum, ne diye olmayacak pası verip topu kaptırayım ki?
    %60 topla mı oynanır zamanı öldürüyon vs vs diye mesaj geliyor.
    Haydaaaaa...

Futbol bilgisi trt spor da özet izlemekten ibaret, manyak manyak tipler türedi.

Pas yapmak şerefsizlik olmuş. :))

Bu oyunun mantığı bu. yenildiğinde dahi, sanki sen iyi oynamışsında oyunun oyunun veya rakibin bir puştluğu yüzünden böyle olmuş hissi veriyor. Bunu anlayın artık. Amaç bu zaten, sana hırs yaptırmak ve tekrar tekrar oynatıp para kazanmak. Bu pes 20 de de böyle olacak, ps5 teki yeni nesilde de böyle olacak. Fifa da böyle.

Neyse. Son olarak şunu diyim.
    Biliyorum kabullenemiyorsunuz ama ps4 te hile yok beyler. Ps4 kapalı bir sistemdir, dışarıdan harici bir yazılım yüklenemez, herhangi bir yazılım yardımı olmadığından dolayı hile de yapılamaz.

Sizin hile zannettiğiniz, rakip maçı koparıyor sandığınız şeylerin hepsi o berbat internet bağlantınızdan dolayı oluyor. Kabullenmesi zor ama durum bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.