Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (851. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
55.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam çok güzel yazmışsın da sonunu biraz kötü bağlamışsın sanki, bu makale tadındaki yazıya bu final olmadı kanımca:)) hile olayı ps4'te malesef var ve bilinçli olarak yapılıyor.
  • evothema E kullanıcısına yanıt
    Ne demek PS4'te hile yok sen onca maçı boşa yapmışsın kardeş kusura bakma!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lefterin_sol_ayağı

benim de 4. zanetti oldu, yanına bi kaleci koysam halısahaya gidilir:) neyse ki batigolü yakaladık ta bu hafta bastığım gp'lere değdi. sene başından beri 5m gp basmışımdır , oyun biter ayak verdi. buna şükür diyorum artık
    Sevindim sizin adınıza. Ben bu sene kasımda lite 2020 çıkana kadar 2019 oynayacağım. Daha koca 6 ay var.O yüzden batigol geç gelsede üzülmüyorum :)
    Sona gelene kadar yazdığın çoğu şey doğru ama hile yok derken burda benim bağlantım mı kopuyor? Nasıl hile yok kardeşim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Koios -- 17 Haziran 2019; 14:23:6 >
  • Yazıldı mı bilmiyorum, pes lig finalleri için konami tahmin yarışması düzenliyor. 1V1 ve CO-OP için iki ayrı tahmin; her bir tahmin için 30000 gp veriyor.Ve kazananı bilinirse 5 yıldız efsane ajanı veriliyor her bir tahmin için.Sonuçta kazananı bilemeseniz bile 60000 gp cepte olacak; iki tahmin de doğru olursa iki tane 5 yıldızlı efsane ajanı verilecek.Ayrıntılar web sitesinde mevcut.

https://pesleague.konami.net/en/guess-win/
  • Batistuta kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam, ben de bir süre 19 dan devam etmeyi düşünüyorum ki 3-5 maç oynatmaya bile razıydım😀 haftasonu coop ta denedim, özellikle 65’ten sonra sokunca çok etkili oldu, kitlenen maçıları çözmüşlüğü var, max lvl yapabilirsem heralde biraz daha etkili olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam yenerken bağlantıda bir şey yok yenilmeye başladığında bağlantıyı koparıyor sen de hile yok diyorsun kusura bakma Hocam sen bilmiyorsun bu işi

• O kadar güzel şeyler yazmış ama öyle bitirmiş ki bir çuval inciri berbat etmek deyimi vücut bulmuş resmen. Son paragraf ile önceki okuduklarımın hepsini kafamda sildi 😑

Ps4'de hile yok demek için birisinin ya saf(naif) olması lazım(oyun hakkında hiçbir fikri olmamak), ya da hileci olması lazım ki kendini temizlemek maksatlı yazmış olsun(Hani bak bana böyle böyle diyorsunuz ama ben sütten çıkmış ak kaşığım hep sizin bağlantınız kötü ondan)...

Ne bileyim düşündüm düşündüm hiçbir yere koyamadım yok saydım gitti hepsini ☹️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Express Yourself -- 17 Haziran 2019; 17:7:7 >
  • Mr Koios kullanıcısına yanıt
    Hocam bağlantıyı koparmak derken, geriye düşünce modemi mi kapatıyorlar?

• İşte demek istediğimi müthiş bir şekilde özetlemişsin aslında.

Dediğin aynen şu; ben hile olduğunu düşünüyorum, sen hile yok diyosun, ozaman sende hilecisin. :)) ne diyim ki.

Ya ozaman bana bi anlatın nasıl yapılıyor. Youtube, google, falan filan her yerde aratıyorum. Ne bir video yada nasıl yapıldığına dair bi açıklama yok. Bilen varsa link versin yada anlatsın.

Ne yapıyor ki bu adamlar? Modemi mi kapatıyolar? Bir komut mu var? Nedir olay yani?

Youtube da hem yerli hem yabancı, pes kanallarındaki adamların maçlarını izliyorum. Neden bu adamlara hieci bağlantıyı koparan adam denk gelmiyor?

Bir tek pes turkiye kanalında birinin bağlantıyı kopardığıyla ilgili bir video gördüm, o arkadaşta bildiğim kadarıyla izmir bozyaka da oturuyor. İnternetin pek stabil ve sağlıklı olmadığı bir yer.

Yazının başında verdiğim onca örneği hiç anlamamışsın. Oyunda gelişen olaylarda, kopmalarda, mağlubiyetlerde kimse kendinde bir sorun aramıyor.

Yenildinmi? Kesin monentum vardır.

Bağlantımı koptu? Hile vardır.

Topumu kapamadın? Zamana oynadın.

Acaba sorun sende olabilirmi? Yok canım olurmu öyle şey. Kesin hile vardır.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Modemi kapatmış olsa o kaybeder, herhalde bir program yardımı ile bağlantı koparıyor ve B benim puanım gidiyor. Benden kaynaklı değil, öyle olsa direk oyundan atıyor. Bazıları da maçı hükümsüz saydiriyor, onlar daha acemi olanlar. Online oyunların hepsinde hile olacak ve olmaya devam edecek. Burada asıl sorun KONAMİ'nin bunlara fırsat vermesi, daha bağlantıyı kimin yavaşlattığını ya da kopardığını bilemiyor.

hocam hile ilgili video istemişsin , bağlantıyı yavaslatarak oluyor bu baska nasıl hile olucak , sadece bunu yapıyorlar , daha önceden de tartısıldı burda hatta mahkemeye vereceklerdi bi arkadası :)) harici bi programla falan bişey yapılacagını sanmıyorum ,ama maçı hükümsüz saydırıyorlar interneti bozarak yani baglantıyı kötüleştiriyor

nuri denilen kişiyi hiç mi duymadın konami bile dayanamayıp sonunda süresiz olarak banladı hesabını , dünya 1.nin bile maglubiyeti varken nuri 0 maglubiyetle aylarca devam etti en üstlerde

hile diye konuşulan şey bu , oyun içinde yapılan çirkefçe seyler ayrı bi konu ,top çevirmek ,havayı yagmurlu yapıp fazla kart görmeden sürekli kayanlar ,sellektör yapanlar vs

ama hile diye bişey yok dersen burda herkes güler sana

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    dostum ,yenik durumdasın diyelim modemi kapatmak ,wifiyi kapatmak ,ps yi kapatmak veya elektrik kesilmesi gibi durumların hepsinde o kişi yenik sayılır ve nezaket derecesi düşer

burda bahsedilen bunu konamiye çaktırmadan yapabilmek ve becerenler de var , baglantıyı bozarak maçı hükümsüz saydırıyorlar

• hakanyigit41 kullanıcısına yanıt
    Biraz önce bana da denk geldi. Hem maçı hükümsüz saydırıyorlar, hem de lag yapıyorlar. Geriye düşünce dakika 80’de oyunu durdurup yapıyorlar.

• Hep aynı şey. 11'de 11 yapıyorum 678 haftalık puan sonraki rakip tahmin edeceğiniz üzere mısır'dan. 2 diş lagla oynuyoruz ama adam nedense tam zamanlama ile ayağından pas çıkarıyor sanki onda lag yok. İlk yarı 2 diş lagla 3 yiyoruz 2. Yarı ne hikmetse o lag işareti çıkmıyor. Bizim türklerle mısırlılar hilenin, ahlaksızlığın kitabını yazmış bu oyunda.

Arka arkaya 5-6 maç yapamıyorsun bu oyunda. 6. Maçta mutlaka bir arap rakip veriyor ve lagı yiyorsun. Sanki o anda başka türk oyuncu yok bizim serverdan. Baştan sona saçmalık.

Bekle sen 2020 yi alırım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 18 Haziran 2019; 20:9:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalel99

Hep aynı şey. 11'de 11 yapıyorum 678 haftalık puan sonraki rakip tahmin edeceğiniz üzere mısır'dan. 2 diş lagla oynuyoruz ama adam nedense tam zamanlama ile ayağından pas çıkarıyor sanki onda lag yok. İlk yarı 2 diş lagla 3 yiyoruz 2. Yarı ne hikmetse o lag işareti çıkmıyor. Bizim türklerle mısırlılar hilenin, ahlaksızlığın kitabını yazmış bu oyunda.

Arka arkaya 5-6 maç yapamıyorsun bu oyunda. 6. Maçta mutlaka bir arap rakip veriyor ve lagı yiyorsun. Sanki o anda başka türk oyuncu yok bizim serverdan. Baştan sona saçmalık.

Bekle sen 2020 yi alırım ben.
    Zaten arap gelince rakip olarak ekrana balgam atasım geliyor. Bizi de sürekli araplar ile eşleştiriyor konami.

Evet Türkler ve Araplar bu oyunun çirkeflik ve adilik kısmında master yapmış durumdalar.

Her zaman söylerim PES güzel oyun Fifa dan oynanış açısından ama oyuncu kalitesi yerlerde.

• Hile yapana ip ban falan yada başka güçlü bir yaptırım olsa caydırıcılık olabilir. Lite sonrası hile daha da artıyor.

• Arkadaşlar öncelikle merhaba foruma yeni katıldım ve size şunu sormak istiyorum farklı şehirlerde 4 arkadaşız ve pes2019da aramizda 2 ye 2 online mac yapmak istiyoruz bir türlü bulamadik nasil yapacağımızı yardımcı olursaniz seviniriz. Myclub yada online ortaklaşa farketmez.

• oktaybs O kullanıcısına yanıt
    Hiç yapmadım ama dostluk modunda vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktaybs

Arkadaşlar öncelikle merhaba foruma yeni katıldım ve size şunu sormak istiyorum farklı şehirlerde 4 arkadaşız ve pes2019da aramizda 2 ye 2 online mac yapmak istiyoruz bir türlü bulamadik nasil yapacağımızı yardımcı olursaniz seviniriz. Myclub yada online ortaklaşa farketmez.
    ortaklaşa veya dostluk ikisinde de olmuyor diye biliyorum. takım oyunu lobisi oynayabilirsiniz ama onda da herkes tek bir oyuncuyu kontrol ediyor.22 kişi bile oynanabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.