Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (863. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
55.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 861862863864865
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online coop oynayan arkadaşlar varsa ekleyin beraber oynayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pes 2020 demo ile ilgili detaylar Konami tarafından açıklandı! Demonun çıkış tarihi, demoda olacak takımlar ve fazlasını bu videoda anlatmaya çalıştım...
  • Ana menüde ortaklaşa online var myclubden bahsetmiuorum, buraya girip normal bi takım seçiyoruz ancak karşımıza sürekli myclub takımları geliyo haliyle arada çok güç farkı oluyo normal takımlara karşı maç yapamıuormuyuz onlibe ortaklaşada.

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Dostum ekleyebilirsin, BombusTR.

Mesaj atarsan takılırız.
  • Yahu bu legend topu alacağım diye şu efsane takımı yenemedim. Takımı öyle bir ayarlamıuşlarki gol attınmı anında karşılık veriyor kurtulman imkansız. Varmı taktiği bunu yenmenin.

2 gol atıyorum zar zor son 5 dakkada atıyor bana iki tane .
  • cizmele kullanıcısına yanıt
    Online ortaklaşa maçlarda,psikopat yapımcılar,normal takımlarla eşleşmemizi istememiş..Sadece normal takımlarla eşleşme şeklinde çok basit bir seçenek ekleyebilirlerdi ama dediğim gibi adamlar psikopat!!Sanki Pes diye bir oyun kalmasın,herkes Pesten nefret etsin ,diye bu oyunu sabote etmek için gelmişler!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 1 Temmuz 2019; 11:19:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Online ortaklaşa maçlarda,psikopat yapımcılar,normal takımlarla eşleşmemizi istememiş..Sadece normal takımlarla eşleşme şeklinde çok basit bir seçenek ekleyebilirlerdi ama dediğim gibi adamlar psikopat!!Sanki Pes diye bir oyun kalmasın,herkes Pesten nefret etsin ,diye bu oyunu sabote etmek için gelmişler!!
    sırf bu yüzden mycluba başlamak zorunda kaldım. Arkadaşımla coop oynamak için var olan takımlardan seçip giriyoruz ama rakipler myclubtan geliyor. Rekabet etme şansın kalmıyor. Keyif için celtic, göztepe falan alamıyorsun. Liverpool juve bile yetersiz kalıyor. Myclubtan bir takım geliyor hepsi hormonlu 99. Sende var yedek forvet manzu adam 99 hormonlu ronaldoyu çıkarıp hormonlu aubeyi koyuyor karşına. Normal online klasmanda böyle birşey yok. Sadece co opta bu saçmalık var. Birde yanına 2 tane bilgisayarı alıp gelen var. Ben almışım arkadaşımı gelmişim sen bana bilgisayarlı adam veriyorsun. Ben bile karşı oynamak istesem gider dünya kupası falan yaparım istemiyorum. Şu oyunu çoktan bırakmıştım ama tek keyif aldığım konu efsaneler. Kendime komple efsane takım kurdum co op arkadaşımla takılıyorum yenme yenilme derdim yok. 2019 serverı kapanana kadar onla oynar sonra duruma bakarım. Çok çok güzel olursa 2020ye ancak bedava lite çıkınca geçerim.

• ARKADAŞLAR NEYMAR MÜZAYEDELERDEN EN UCUZ HANGİ KOMBİNASYONLA ALINIR YARDIMCI OLABİLECEK VAR MIDIR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

Sevgili Emir Şener yani Emir-sener

skora yatmak için hiç üşenmeden maçın yarısını geride top çevirerek bitirdin. Kim bilir o 865 puanı yapmak için ne çınlamıştır kulağın. Oyun bitmiş millet 2020 havasına girmiş değermiydi kulaklarını bu kadar çınlatmaya? Hayattaki tek başarın olan pesteki skor elinden alınmasın diye mi tüm bunlar?
    Ya bu top çevirenlere bitiyorum, böyle oyundan ne zevk alıyorlarki son 1 kaç dakka çevirse eyv. ama bazen bokunu çıkarıp ikinci yarı komple top çeviren var. Ben onların oyundan anladığını sanmıyorum. Benim gözümde boş oyuncu onlar sadece kendilerini tatmin ederler.

Dün öyle bi avanak geldi 1-0 yeniyor top çevirmeye başladı 1 tanesini kendi hatasıyla attım 87 de 90+3 te bide gelişine gömdüm ve bunun verdiği zevki anlatamam ps4 ü birine hediye edesim geldi o derece

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Abi çarşamba günü bir dene. Benim yan hesap vardı 380 yönetim gücünde takımla mümkün değil yenemiyordum. En son gün denedim konami yenmeme izin verdi. Oyuncu olarak mumkunse elindeki hızlı ve dayanıklı adamları seç. Konami izin vermezse zaten sittin sene yenemezsin. (Sittin 60 demek)

• PES 2020 kullanıcısına yanıt
    Valla öyle yani bu takımı yenmek tamamen konaminin insafına kalmış geçen bir ara yendim ama en az 20 maç attım en son yenmeme izin verdi:D

Tkım 600 ama para etmiyor . adamlardan top alamıyosun alsanda tekrar onun ayağına bi şekilde gidiyor anlam veremiyor. adam uzağımda pasa basıyorum normalde vermesi gerek ama o arada topu benden almış oluyor sanki ışınlanıyorlar :D

Deli oldum vall
  • 5 yıldız fransa ligi , brezilya vatandaşı, penaltı atıcısı ben öyle aldım

• ERIKSEN Bolluğu var resmen 2si özel oyuncu diğerleri normal

normal olanları takasta kullanıcam ama özel olanlar elde kaldı galiba

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!
  • aksoft kullanıcısına yanıt
    Bedava mı dağıttılar, maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Yahu bu legend topu alacağım diye şu efsane takımı yenemedim. Takımı öyle bir ayarlamıuşlarki gol attınmı anında karşılık veriyor kurtulman imkansız. Varmı taktiği bunu yenmenin.

2 gol atıyorum zar zor son 5 dakkada atıyor bana iki tane .
    4-2-3-1 taktikli bir hoca lazım en başta,geri dörtlünün hepsini stp yap (en iyi defans oyuncuların olsun) 2 dmf dörtlünün önüne çek.orta saha gö oss gö olsun onları da en geriye yasla ileri tek sf.teknik direktör özellikleri ; kontra atak,uzun pas,destek 5-6 aralığında.defans; tam defans,önleme bölgesi orta,agresif.
    gelişmiş talimat; hücum 1-2 defansif (dmf ler) defans; kontra hedef (oss) kontra hedef (sf). orta sahalar top kapma becerisi yüksek oldun(vidal) gibi.maç başlar başlamaz hücum ayarını en alta al,asla pres yapma alan kapat.çizgiye indiklerinde orta yapacaklar yerden genellikle,kale önünü iyi kapat.1-0 geriye düşsen de dakika 65-70 bekle,gözün onların yorulan oyuncularında olsun.DAKİKA 65-70 den sonra curcuna, 3 hızlı adamını mutlaka kenarda beklet,gö leri slk sgk yap ileriye aç,oss yi sf yaklaştır,beklettiğin en hızlı 3 adamı slk,sgk ve sf ye koy.pas ayarını seviye 1 e al,top kaptın mı bı adamlara üçgen ara pasıyla toplar at.yorulmuş defans ve bekler yetişemez,gerisi becerine kalmış. bayaa bir açıklamalı oldu sanırım kolay gelsin,başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

İnanılır gibi değil bu yaptıkları myclub oynamayım dedim kaç aydır acaba bir yerde hatamı yapıyorum diyordum totenham alıyoruz sempati duyuyoruz 100 lük hormonlu oyuncular karşımızda myclub sildiğim için ordada takımım yok,online klansmanlarda hedefe ulaşıp onuda bıraktım şimbi bu şekil oynamak zorundayız.
    Bu japon askerlerinden hayır çıkmaz.

• sez488 S kullanıcısına yanıt
    Aksam bu deniyim 4 stp önünde 3 dmc koyayim 2 de sağ kanat 1 sf yapıp deniyim birazdan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu hafta bir tane myclup maçından zevk almadım. Herifler artık oyunu bırak diyor resmen ya. Bir tane olumlu bir şey olmaz mı maçta. Müsait pozisyonda pas gitmiyor. Saçma sapan goller. Çıldırttı beni . Bu Japon mühendislere sesleniyorum alın oyununuzu ...... koyun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Aksam bu deniyim 4 stp önünde 3 dmc koyayim 2 de sağ kanat 1 sf yapıp deniyim birazdan
    olur tabi,bir oss koymanın sebebi slk,sgk top ulaştırması için pas özelliği iyi biri olmalı.
  • Bu saatten sonra top çevirme daha çok olur demedi demeyin. yarı finalde ettorito zeus faydan'a karşı top çevirmişti, finalde de usmakayble ettorito'ya karşı top çevirdi etme bulma dünyası işte.

Onu bırak şimdi pes finalinde bile adamlar top çeviriyor deyip daha çok top çevirmeye başlarlar bizim sıkıntılar.

• 
Sayfa: önceki 861862863864865
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.