Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (862. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
55.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 860861862863864
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neredeyse oyun bitti ama legend sonrası müzayedeler uçmuş. Son oynamak istediğim Vieira kaldı ama almak biraz zor olacak sanırım.

• Play Station'dan yapılan açıklamada Temmuz ayında ücretsiz olarak verilecek 2 oyundan biri de Pes 2019'un full sürümü oldu. Duyanlar inanamasalar ve "paket mi? full mü?" gibi sorular sorsalar da gerçek ortada: Playstation Plus, Pes 2019'un full sürümünü Temmuz ayı içerisinde verecek! İşte bu videoda konuyla alakalı akla gelen bütün soruları elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım. Umarım faydalı olur...

• Az önce bir arkadaşı 2-0',dan 4-2 yendim ama ne golleri ben attım ne de ben yedim. Yani 2-0 geriye düşerkem benim ne stoperler ne de forvetler hava topuna çıktı. 2. Yarıda aynı şeyler rakibe oldu. O kadar lag var ki şut tuşuna bastığım halde kafa topuna çıkmıyor. Lite, ondan sonra oyunun plusta bedava olması falan zaten kötü olan serverı hepten bitirdi.

Elemanda 2-0 dan 4-2 olunca başladı selektöre. Yahu ben mi yapıyorum lagı momentumu sayın eskiligücü68 nickli kişi. Bizim elemanlar mal mal gezinip sen 2 şutta 2 gol atınca hiç basmıyorsun ama o start tuşuna? Garip garip işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 28 Haziran 2019; 18:20:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam; rakibin normal oynayıp, oynamadığını bilmeden karşı tarafın günahını alarak laf atanlar gerçekten çok ilginç. Genelde yenilince böyle yapıyorlar.
    kazanın doğurduğuna inanıyor onlar, öldüğüne inanmıyor. çok var öyle

• Ps Store 300 coins harici başka bonus gören oldu mu?

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Express Yourself -- 29 Haziran 2019; 1:4:24 >
    Abi çooooook doğru bir tesbit. Hem klasman ve coppa hemde bile karşı felaket momentum var. Efsane bile karşı oynuyorum takımım hepsi full hormonlu efsane barcelonayi bile çok rahat yeniyorum. Ama konami ilk maçta yenememe izin vermedi. Ayni sekilde online maçlarda konami bir benden yana bir rakipten yana.
    Bekleyin 2020'de momentumun aynı fifaadaki gibi çooooook etkili geliyor. Çünkü momentumda iyi ekmek var. Sana istediğini vermiyor sürekli çabaliyorsun. Oyuna bağımlı hâlde kalıyorsun.
    Şu hâlde zengin değilseniz oyun indirime girene kadar paranızı kaptırmayın derim.

• beyler bu hafta legendin verdiği yetenek avcısıyla maradonayı tek seferde nasıl alabilirim? Müzayede işlerinden hiç anlamıyorum da yardımcı olabilirseniz sevinirim..
  • Oyunun rakip arayan kısmı bile hileli ve sizi oyundan soğutmaya yönelik düşünülmüş!!Aslında size uygun rakip buluyor ama bilerek o rakiple eşleştirmiyor!!Demin bekledi,bekledi sonunda puanı benden çok fazla bir rakip buldu!!
    İnsanı oyundan soğutan momentium,hileli rakip arama,bilerek lagcı rakiple eşleştirmeye yönelik şeyleri kim düşündüyse futbol oyunlarının ,Pes efsanesinin içine etti!!Biraz maç kazanıp kendine güvenin mi geldi,indirin şunun 50-60 puanını,verin momentiumu,verin ters rakibi sürünsün!!Resmen çakal bir beynin tasarlayacağı şeyler!
    Bu düzenbaz şerefsizliklere karşı,bazı oyuncuların hile yapmasını bile çok görmüyorum!!Oyun,kendisi size hile yapıyor zaten!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 29 Haziran 2019; 12:8:36 >
  • neo23 kullanıcısına yanıt
    Kadronu güçlendirmen gerektiğini düşünmeni istiyor. Sen de gidip points alıyorsun. FIFA'da durum böyleydi. Başka bir sebebi olamaz zaten bir çıkarları olması lazım. Psikolojik oyun bunlar hep.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadrom çok güçlü zaten ,bence burada amaç ,sürekli kazanıp oyundan bıkmanı ve sonunda oyunu bir kenara atmanı engellemek.Mesela 700 den ,800 puana mı çıktın.Bu dangalaklar ,şunu düşünmüyor,bırakalım da 800 den ,900 puana çıkmak için epeyi uğraşsın.Bu oyuncuyu tekrar 700 puana ,hatta 600 e düşürüp hırs yapmasını ve oyuna bağımlı olmasını sağlamak üzerine kurulu bu sistem.Momentium,peş peşe kazanmış ters veya lagcı rakip bulma,oyuncularımızın press yapmaması,tepkisiz kalmaları ,hep bu yüzden!
    Momentiumun en az olduğu oyun Pes 15 oldu ve çok beğenildi.Momentiumun bence en yoğun olduğu,her maçın handikap olduğu ,500-600 puanlı rakiplerin ustaya dönüştüğü oyun,Pes 19 oldu!!

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Bir yerlerimi de yırtsam 752 puanın üstüne asla çıkamadım. Ortalama bir oyuncuyum iddiam da yok. Ancak sanki sistem oynayışıma zaten bir puan belli etmiş de ilerisine izin vermiyor gibi davranıyor. Oysa aylar geçtikçe kadrom çok iyi güçlendi ama sistem asla yukarı çıkmama izin vermedi. Çıkıyorum tekrardan 100 puan indiriyor çıkıyorum yine indiriyor. Kısır döngü aylarca sürdü ve devam ediyor hiç değişmedi. Geçen hafta 720 ye kadar çıktım yine 700 lere düştüm. Ve artık biliyorum ki bu ortalamada bitecek çünkü aksine doğru yol alamıyorum. Puan falan vs önemli değil de bu durumda keriz yerine koyulmuş olmak insana çok koyuyor. Kendinden 3 kat puana sahip birini yenerken sevindiriyor, ama yarı düzeyde rakibe de parçalattırıyor. Böylece seni sürekli avucunun içinde tutuyor. Bu düzen acımasız kapitalist düzenin eseri ve imkanı yok 2020 de de gelecek oyunlarda da bu düzenden vazgeçeceklerini sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kepcol53-

beyler bu hafta legendin verdiği yetenek avcısıyla maradonayı tek seferde nasıl alabilirim? Müzayede işlerinden hiç anlamıyorum da yardımcı olabilirseniz sevinirim..
    5 Yıldız Özel Oyuncular
    5 Yıldız Klasik No 10
    5 Yıldız Arjantin

Bu ajanları müzayededen alıp tek seferde Maradona'ya sahip olabilirsin.
  • 8-10 galibiyet üst üste aldıktan sonra dandik bir rakip geliyor, ama maç başladığı an benim takım koşmuyor yürüyor, kanatlara pas atıyorum topu ayağının altından kaçırıp taca bırakıyor, şut barını dolduruyorum forvetim koşmaya devam ediyor, vurmuyor, net yakalıyorum şutlar direkten defalarca dönüyor, rakip uzaktan bir şut çekiyor kalecim topu sektiriyor ve dönen top kesin gol oluyor, 18(16) şuta 2(1) şutla maç kaybettim geçen gün, sisteme şu müdahale PES kitlesine ihanettir

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

8-10 galibiyet üst üste aldıktan sonra dandik bir rakip geliyor, ama maç başladığı an benim takım koşmuyor yürüyor, kanatlara pas atıyorum topu ayağının altından kaçırıp taca bırakıyor, şut barını dolduruyorum forvetim koşmaya devam ediyor, vurmuyor, net yakalıyorum şutlar direkten defalarca dönüyor, rakip uzaktan bir şut çekiyor kalecim topu sektiriyor ve dönen top kesin gol oluyor, 18(16) şuta 2(1) şutla maç kaybettim geçen gün, sisteme şu müdahale PES kitlesine ihanettir
    +1907 katılıyorum

sisteme bu kadar müdahale diğer kullanıcıya sabotajdır , ihanettir.
    bunun yanı sıra genelde yedekteki tüm oyuncularımın güncellemesi ya turuncu yada kırmızı oluyor, bu şekilde kenardan hiç bir müdahale edemiyorum oyuna

• pesleage 1vs1 finalleri... (tam12 kanalı)
    https://www.youtube.com/watch?v=dncdIycMjIA

• Saat 21:30 gibi 3v3 coop gircem, uygun olan varsa takımınıza konuk olabilirim, 2 galibiyet olunca momentum vurcak yine sinir hastası olcam biliyorum ama futbol oyunu yok başka, seçenek yok

• arkadaşlar bu akşam co-op yapmak isteyen olursa benimle iletişime geçsin.

• 🏐

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

5 Yıldız Özel Oyuncular
    5 Yıldız Klasik No 10
    5 Yıldız Arjantin

Bu ajanları müzayededen alıp tek seferde Maradona'ya sahip olabilirsin.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam..
  • 
Sayfa: önceki 860861862863864
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.