Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (860. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
55.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kepcol53- K kullanıcısına yanıt
    Alabilirsin diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 25 Haziran 2019; 22:53:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Evet ben de aynı şekilde alamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 300 coinsi hemen kullandım aube gelir diye 2 tane eriksen geldi :(
  • 14 günlük plus deneme üyeliği açıp alabilirsiniz yan hesaplarda

• quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

300 coinsi hemen kullandım aube gelir diye 2 tane eriksen geldi :(
    aubameyang yok ki bu hafta
  • FİFA sokak futbolu modu getiriyormuş herhalde . Sonuna kadar PES diyoruz eyvallah ama birazda çaba sarf edin be kardeşim
  • kacanga kullanıcısına yanıt

Bende bu liste aynen vardı

• aksoft kullanıcısına yanıt
    bu geçen haftaki uefa avrupa ligi en iyileri listesi. bu hafta şampiyonlar ligi en iyileri var. zaten attığın liste olsa sana nasıl eriksen çıksın :)

Bu haftaki bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 26 Haziran 2019; 10:45:23 >

• PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

• Pes 2019 ayın plus oyununa düşmüş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! Bu adi şerefsiz,maçı resmen kare kare oynattı.Büyük ihtimal lag programı kullanıyor.İnanılmaz bir lag vardı,sanırsın ki 2003 yılındaki bir online oyunu oynuyorsun!!Bu da yetmezmiş gibi 30 dakika boyunca geride top çevirdi!!
    Konaminin herkesi enayi yerine koyan tüm sorumluları;bu oyundan kazandığınız tüm para boğazınıza dolansın,o paranın hayrını görmeyin,ne diyeyim!!Bu devirde bu kadar kötü bir online oyun ancak bilerek farkında olunarak yapılır!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 27 Haziran 2019; 0:53:51 >

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Ustadım 2020 önsipariş verecekmisin?2018 bittiğinde buradan senin gibi bela okudum almayacağım dedim 210 tl iken almadığım oyuna çıktıktan 2 yada 3 hafta sonra 300 kusur para verip aldım bela okuyup yinede alıyorsak bu oyunu konamiye helal olsun ... sene başı alıp sene sonunda verdiğimiz parayı haram etsek ne olur bizler varken bu firmaya hiçbirşey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: sipsibjk

Pes 2019 ayın plus oyununa düşmüş.
    Aynen öyle bedava, belliki oynamayan kitleyi oynatmaya çalışacaklar ama bu japon askerleri hileye,laga serverlara bi yenilik önlem getirmezse oynayan kitleyide kaybederler ben şubat ayında bıraktım oyunu arada online klansman atıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cizmele

Aynen öyle bedava, belliki oynamayan kitleyi oynatmaya çalışacaklar ama bu japon askerleri hileye,laga serverlara bi yenilik önlem getirmezse oynayan kitleyide kaybederler ben şubat ayında bıraktım oyunu arada online klansman atıyorum.

Alıntıları Göster
    Vay be geçen sene eylül ayında 340 Tl verdiğim oyun bir sene bitmeden ücretsiz oldu. Üstüne bu sene toplasan 200 maç yapmamışımdır. Daha da bu firmaya tek kuruş verirmiyim aslaaaa !!!

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Rus veya Ukraynalı biriyle oynadım dün. Dakika 80 starta bastı. Hiç lag falan girmeden direkt oyun durmuşken saniyesinde kopardı ve hükümsüz saydırdı. Hem günün ilk maçını kazanacaktım hem de özel Maçtı.

400 TL fiyat çekmeyi biliyorlar ama yıl olmuş 2019 hala kopartan tarafı tespit edip yenil sayamıyorlar 👎🏼

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTx

Rus veya Ukraynalı biriyle oynadım dün. Dakika 80 starta bastı. Hiç lag falan girmeden direkt oyun durmuşken saniyesinde kopardı ve hükümsüz saydırdı. Hem günün ilk maçını kazanacaktım hem de özel Maçtı.

400 TL fiyat çekmeyi biliyorlar ama yıl olmuş 2019 hala kopartan tarafı tespit edip yenil sayamıyorlar 👎🏼
    konaminin hiç bişeye çözüm bulacağı yok .pes 2020 de aynen devam eder. haftalık puanda da hile bulmuşlar kaç haftadır devam ediyor. dün baktım 300 puanlı biri ( fake hesap açmış sanırım) ilk sıradaydı ve 700 milyon haftalık puan yapmış
  • ulan arkadaş bu haftalık bakım denen olayı sadece bu oyunda gördüm.

• Abi coop niye yok? Oyun bitiyor bırak millet takılsın keyfince. Saçma sapan iş. Son kez gelmiş haftanın oyuncuları.

• Öne Çıkan Oyuncuların ve Özel Temsilcilerin Son Yayınlanışı
    Bu mesaj, PES 2019'da Öne Çıkan Oyuncuların ve Özel Temsilcilerin yayınlanmasının yakında sona ereceğini bildirmek için gönderilmiştir.
    Ayrıntılı bilgi için aşağıya göz atabilirsiniz.

Son Öne Çıkan Oyuncular Yayınlanışı: POTS: Young Stars
    Mevcut olma dönemi: 27/06/2019 - 04/07/2019

Son Özel Temsilciler Yayınlanışı: Lv.50 Japan National Team
    Mevcut olma dönemi: 20/06/2019 - 11/07/2019

10/09/2019'da yayınlanması düşünülen eFootball PES 2020'deki myClub ve yeni 'Matchday' için çok sayıda Öne Çıkan Oyuncu ve Özel Temsilci planlandığı konusunda içiniz rahat olabilir.

Ayrıca Öne Çıkan Oyuncu ve Özel Temsilci yayınları bittikten sonra bile PES 2019'da Box Draw Temsilcileri ve En İyi Temsilciler yayınlanmaya devam edecek.
    PES 2019'a vermiş olduğunuz sürekli destekten dolayı teşekkür ederiz. Çok yakında sahada yeniden görüşmek üzere!

Buradan anlaşılan Yeni çıkacak Matchday modu da hazır takımlarla oynanmayacak myclub gibi olacak

• 
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.