Bildirim
PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (876. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arşivden son gollerle son bir klip yaptım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Az önce maç açtım 300 puanlı birini güç bela 2-1 yendim. O kadar ağırdı ki anlatamam. Sonra yapay zekayı karşı maç açtım denemek için orası bile ağırdı. Baktım 226.000 kullanıcı gösteriyor. Abi server ın kaldırmıyorsa girme bu lite işine! Millet para vermeden bedava oynayacak diye biz pc ye karşı bile kasarak oynuyoruz bu nasıl saçmalık.
Online'a girecek olan varsa en azından şu saatte girmesin serisi falan varsa net gider. Böyle bir ağırlık yok.
Ben de öğlen 12 de denedim ,maç hızı -4 gibiydi..Bu lite versiyon ,coins satma hırsı yüzünden ortaya çıktı.Oyunu satın almayana ama liteyi indirip oynayana ,coin satalım kafasındalar!
Büyük bir sürpriz olmazsa Pes 2020 de de aynı online alt yapı devam eder.
Burdaki birçok kişi,oyunu satın almayacağını söylüyor.Eğer satışlar düşerse belki online sorunları düzeltirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 22 Temmuz 2019; 18:31:42 >
-
pes 2018 serverleri bugun kapanıyor yanlış anlamadıysam
online hizmet süresinin sonu -
Bugün değil 22 Ağustos ta kapanıyor diye biliyorum
olabilir ben ayları karıştırdım belki de -
-
-
Oyunda kamera açısı hariç değişen hiçbirşey olmazken ve oyunun fiyatı bu kadar fazla iken oyunu almak akıl işi değil. Oyunda ps 5 te yeni oyun motoruna geçtikten iki yıl sonra ancak alınıp oynanabilir. Zaten bizim ülkemizde online olarak yurtdışı çıkışları iyileşmedikçe yeterli verimlilikte online oyun oynanamaz. Gece belli saatlerde stabil oyun oynayabildiğimiz bir oyuna tonla para bayıyoruz. 2-3 seneden önce düzgün bir futbol oyunu oynayabilceğimizi zannetmiyorum. Arkadaşlar lite sürüm alıp ara ara girerek keyfini çıkarın yenilince bırakın. Bir ton ps oyunu var sinir stres sahibi olamaktan başka birşeye yaramayan bit oyuna para verip paranızla rezil olmayın. Momentum lagı boku hilesi başka dert . Hiç gerek yok. Ben şahsen pubg den fırsat bulamıyorum zaten pese falan. Oyunu düzeltirlerse uygun olduğu zaman alır oynarım yoksa çok ta tın :)quote:
Orijinalden alıntı: neo23
Ben de öğlen 12 de denedim ,maç hızı -4 gibiydi..Bu lite versiyon ,coins satma hırsı yüzünden ortaya çıktı.Oyunu satın almayana ama liteyi indirip oynayana ,coin satalım kafasındalar!
Büyük bir sürpriz olmazsa Pes 2020 de de aynı online alt yapı devam eder.
Burdaki birçok kişi,oyunu satın almayacağını söylüyor.Eğer satışlar düşerse belki online sorunları düzeltirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunun fiyatı için serzenişte bulunmuşsun fakat oyun ile alakalı değil. Daha çok ülkede ki döviz kurlarına baş kaldırsan daha iyi, çünkü fiyatı aslında yine aynı -
Bu kırmızı liglere yani 1.2.3. Ligden birine yükseldiğimizde ,rakipler zorlaşıyor mu?Bugün hep 850 puanlı rakipler geliyor..Bilseydim alt liglerde kalırdım.Gerçi orada da momentiumlu ,670 puanlı ,çok ters rakipler geliyor.Hiç değilse şu anki rakiplerin zorluk dereceleri puanlarından belli oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 25 Temmuz 2019; 21:33:10 >
Doğrudur üstad oyunla alakalı değil tabiki ama oyunun ederi bu değil onu demeye çalıştım. Keşe oyun bize yeterli hizmeti versede bizde 1000 lira olsa bile verip alsak keyifle oynasak. Oyunun bize verdiği hizmetin bedeli 100 lirayı geçmez. Ben onu anlatmaya çalıştım. Oyunu iss den beri sega mega drive dan beri oynayan biri olarak bunları yazıyorum. Benim gibi fanatik bir pesciyi bile bu hale getirdiler ne yazıkki :)quote:
Orijinalden alıntı: Mr Koios
Oyunun fiyatı için serzenişte bulunmuşsun fakat oyun ile alakalı değil. Daha çok ülkede ki döviz kurlarına baş kaldırsan daha iyi, çünkü fiyatı aslında yine aynı
Üstad oyunda momentum var ve her daim olacak asıl sorun bu değil oyunda momentumu kaldıracak ne bir oyun motoru var nede yeterli serverı. Oyunda momentum kodları devreye girdiğinde senin oyuncuların hantallaşıyor ama oyunda zaten futbolcular yeterli kıvraklığa sahip olmadığından senin hareket kabiliyetin iyice sınırlanıyor üstüne birde serverdaki lag ve tuş gecikmesi devreye girince rakip topu senden çok daha rahat alıp çok daha hızlı bir şekilde kalene gelebiliyor. Fifada momentum kendisini pesteki gibi göstermiyor orada lag gecikme yok ve futbolcular daha esnek hareket edebiliyor. Ordada toplar direkten dönüyor 45+ ve 90+ da senin kaleye helen şutlar gol oluyor vs.. Yeni oyun motorunda da bu sıkıntılar çözülürse muhtemelen fifadaki gibi bir momentuma maruz kalcaz. Yani toplar direkten döncek kaleciler enteresan kurtarışlar yapacak rakip yürüyerek gol atacak falan. İşin özü bu bence . Hep birlikte göreceğiz .quote:
Orijinalden alıntı: neo23
Bu kırmızı liglere yani 1.2.3. Ligden birine yükseldiğimizde ,rakipler zorlaşıyor mu?Bugün hep 850 puanlı rakipler geliyor..Bilseydim alt liglerde kalırdım.Gerçi orada da momentiumlu ,670 puanlı ,çok ters rakipler geliyor.Hiç değilse şu anki rakiplerin zorluk dereceleri puanlarından belli oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
verdi mi -
Ya arkadaş ben bu oyunun tasarımcısından kodlayanına rahmet okuttum.Bu nedir arkadaşım ya.2 günde 750 puandan 550 puana düştüm imleç değişikliği ve pası 2 ye alıyorum pası adama atıyor imleç değiştirmiyor pası imleçi 3 e alıyorum yanlış adama pas veriyor önündeki adama değil yanındaki adama imleç geçiyor.Featured kadrom yarı yarıya gene illalah ettirdi lagı aynı momentumu ayrı -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X