Bildirim
PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (874. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yüzde 39 civarı galibiyet oranı olanlar,momentiumu da arkalarına alıp bir şekilde kazanıyorlar.0-0 ken vuruyorum kaleci kurtarıyor,vuruyorum direkten dönüyor.Sonrasında gelip golü atıyor!!Bir de sol analogla topu yapıştıranlar var,pası atıyor,diğer oyuncusu şöyle bir kendi etrafında rahatça, yayıla yayıla dönüp tekrar pas atıyor!!
Bu rahatlık nereden !!!Biz olsak rakip ,zombi presi yapıp topu kapıyor!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pes 2019 1999dan beri oynadığım en kötü 3 pesten biri. Ha oynuyoruz kafa dağıtmak için o ayrı. Kafa yerine sinir sistemimiz dağılıyor :)
Pes 2020 satmak için zayıf oyunculara aşırı kıyak yapmaya başladı konami olay artık momentide geçti sistemsel kıyım yapıyor resmen...
Defalarca mail attim konamiye sonuç degişmedi haftayı 2ye bölün perşembe-pazar pazartesi-perşembe arası 3 4gün hiç yenilmiyorum aşırı moment olmasına rağmen en kötü beraberlik ve 5.maçlarda kazandırmıyor kasıp bi şekilde puan yapıyorsumiz pazartesi veya perşembe günleri kazandığınız bütün puanlar 2 3maçta gidiyor 10larca maçı kaybetme ama pazertesi ve perşembeleri 4 5maçtan en az 2sini kaybettiriyo sistem ve en az bi beraberlik saçmalıkları yazmıcam yaz yaz bitmez... Bu momentum işi 850 900üzeri puanlılar için son 1ayda çekilmez hale geldi 2020 dede moment olursa bu oyun ya oynanmaz ya adami sinir hastası kanser pisikopat hatta geçici felç bile eder...:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoFiX -- 16 Temmuz 2019; 3:17:36 >
+1907
Katiliyorum.pas sitemi bozuk,ayagindan topu cikartmiyor x tusuna bastigin halde rakip gelip kapiyor topu bu yuzden.zaten kronik sorunlari vardi myclub'in,birde bu sene bunlar eklenmosti ustune.Insallah 2020 de Her Sey Cok Guzel olacak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
oynadığım oyunculardan da anlıyorum ki bu oyunda fazla hırs kişinin psikolojisini bozuyor. böyle kişilerin bu oyunu oynamamalarını tavsiye ederim, kendilerine de zarar veriyorlar.
biriyle karşılaşmıştım kazanmıştım ama adam şansızdı. ballıydım diye mesaj attım neyse biraz sohbet ettik. bu kişiyle bi daha karşılaştık, bu sefer kazandı ve selektör yaptı. gerçekten ne tip insanlarla oynuyoruzz bu oyunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 16 Temmuz 2019; 9:58:13 >
Seneye de bu hile olayi devam ederse FIFA'ya sans vermeyi dusunuyorum. Su an TV'de FIFA'nin esport etkinligi var. PES kadar zevkli gelmiyor ama en azindan hile yok.
Bu sene 1000 puan barajini asmadan cok az online oynayip oyunu biraktim. 10 mac yapiyorsam 2 mac hile, 2 mac lag, 2 mac momentum oluyor. MyClub'da duzgun mac yapmak zor. Oyunu keyif almak icin oynuyoruz ama daha cok sinir sahibi oluyoruz.
Bende seneye fifaya şans vermeyi düşünüyorum. Bu kadar oyuna müdahale olmaz. Momentum yuzunden beni yenemeyecek oyuncuların beni yenmesi çok can sıkıyor.
Dün puanı yüksek bir oyuncu geldi berabere kaldik 1-1. Bir çok pozisyonu vardı. Vuruyor girmiyor. Senin hakkındi diye mesaj atacaktim ama mesaj atma kısmını kapatmış.
iyi olana hakkını vereceksin.
Bunun sebebi puan sistemi. Belli bir sıralamanın olduğu her yerde olur bu ve çözümü de yok puan sistemini kaldırıp demodaki gibi online maç hesabı olması lazım ama firma kabul etmez bunu.quote:
Orijinalden alıntı: evren377
oynadığım oyunculardan da anlıyorum ki bu oyunda fazla hırs kişinin psikolojisini bozuyor. böyle kişilerin bu oyunu oynamamalarını tavsiye ederim, kendilerine de zarar veriyorlar.
biriyle karşılaşmıştım kazanmıştım ama adam şansızdı. ballıydım diye mesaj attım neyse biraz sohbet ettik. bu kişiyle bi daha karşılaştık, bu sefer kazandı ve selektör yaptı. gerçekten ne tip insanlarla oynuyoruzz bu oyunu.
Oyunla alakalı ise benden yüksek puanlı birini yendim sanıyorum 2. Maçtı. Bağlantı ise gayet süperdi istediğim her şeyi yapabiliyordum. 2 maç daha kazandım ve sonra 5. Maçta yine daha önce yendiğim kişi geldi ama bu sefer oyun laglıydı ve berabere kaldım. Benim net aynı, rakip aynı ama lag var. İşin garip yanı rakibim AAA nezaketli biri pek lag hile yapacak biri gibi durmuyordu. Yani ya oyun 5. Maç diye şartları zorlaştırdı yada başka bir şey var. Ben iki maçta da evde yalnızdım ve benden başka neti kullanan yoktu. Bu ve buna benzer kaç tane olay yaşadım bu sene.
Oyun yapımcısından istediğimiz şey basit. Hileyi çözsünler ve lag olayı bitsin. Momentum denen olayın nedeni maçın laglı olması. Laglı maçta attığın paslar yerine gitmez, futbolcular zombiye dönüşür. Kontrolün tamamen bizde olduğu, tuşa bastığımızda gecikme olmadan komutu yerine getirecek bir oyun istiyoruz. 500 maç yapmışsam yapay zekaya karşı oynadığımız gibi kontrolün tam anlamı ile bende olduğu maç sayısı 200'ü geçmez. Geri kalan 300 tanesi hep sorunlu. Ben demiyorum ki 500 te 500 olsun ama en azından bir 400 maç istediğimiz iyi şartlarda olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 16 Temmuz 2019; 12:55:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hile momentum coin satma kaygısı vs... Mycluba bulaşmayalım diyorum ama niye bulaştım? Çünkü co op oynayamak için keyfine liverpoolu alıp maça giriyorum hoppp karşıma myclub takımı geliyor. Kardeşim ne istiyorsun benim ara sıra keyfine maça gireceğim ortaklaşa modunda bana myclub takımı veriyorsun. Ben myclub oynamıyorum ki? Bendeki van dick 87 karşıma gelen 96. Bendekinin hızı 78, karşıma gelen 87. Bendeki savunma becerisi 90, karşıma gelen 99. E ben mycluba bulaşmadan nasıl rekabet edeceğim online ortaklaşa modunda? Hadi bulaştık. Her perşembe pazar arası 15g 2b 3m, pazartesi takıma inme iniyor. haftayı 20g-10b-17m olarak bitiriyoruz. Ne zaman seri yapsak adam yanına almış 2 bilgisayarı ben kanlı canlı arkadaşımla maç yapmak istesem adam geliyor yanına 2 pc alıp, onlarda legend modtaki gibi oynuyor. Top langırt gibi 5 kişiye çarpıyor sekiyor adamın önüne kalıyor hoppp boş kaleye yuvarla gol. Bu oynun dengesi çok kaçtı. 2018e laf söylüyorduk ama en azından oyunun bir dengesi kıymeti vardı. ipe sapa gelmez dandik bir gümüş top hormonlu siyah gelip üstüne fullenip futbol tarihinin en iyi adamlarından baresiden cruyfftan iyi olmuyordu. Maticin valencianın bir kıymeti vardı. Siyah top gelince seviniyorduk, şimdi sadece antrenör yapmaya yarıyor. 2019 pes için vahşi kapitalizmin en ağır hissedildiği, serinin özünden gerçekten kopmanın başlangıcı olarak kabul edebileceğim bir oyun oldu. Yılların alışkanlığı olmuş giriyoruz oynuyoruz, legendların hatırına fantezi legend takımı falan kurduk eğlenmeye çalışıyoruz ama ileride hiç iyi anmayacağım ve 2019 yüzünden 2020 için ciddi kuşkularım var.
-
Bu momentum şeysi nasıl oluyor anlamadım biraz açar mısınız .
Ben pc de ful hile olduğu için ps ye geçtim koparan görmedim ama laglı oyun denk geliyor bu karşı tarafın wifi ile bağlanmasından kaynaklı oluyor genelde .
Bazende oyuncularım aptallaşıyor oyunun son dakikalarına doğru . Aslında oyunun fiziki mekanikleri çözünce yenmek çok basit karşıma gelen üst düzey sıralamadaki rakipler genelde basit gol atmayı çözen kişiler.
Adam mesela ileride son adamama top atıyor ceza sahası hemen önünde benim dc arkasında ama adam tak dönüp vuruyor gol. ben aynı pozisyondayken adamın dc ler beni parçalıyor .
Ayrıca ronaldosu olan bir takım zaten 2-0 önde her kafa topu veya korner gol . -
konami juventus ile premium anlasma yaptıgı için fifada kendi ismi ile yer alamayacak , kesin mi bilmiyorum ama piemento calcio olucakmış ismi
gün olur devran döner, asyalı zenciyi ....
-
-
Bende pc de oynuyorum full hile yok ama arada oluyor bazen lag yapıyolar bazende çok nadir hükümsüz saydırıyolar geçen seneki gibi değil hila olaylari zor lag dışında hükümsüz yapamiyor çoğu kişi...
-----Momentum ise anlat anlat bitmez net bi kaç örnek veriyim en saçmaları
-sol analogla manuel koşturma var boştaki adamı bazen o adam mal mal bakıyo koşmuyor.
-otomatik kayma kapalı ama oto kayıp rakibe serbest vuruş veriyo veya sen gole giderken sen kayıyorsun kart görüyorsun en saçmasıda bu nadir oluyor ama oldu bana
-18 sutun var en az 12 13tanesi net pozisyon ama 1tane ya giriyo ya girmiyo her çesit vurusu deniyorsun olmuyor en garanti paslı boş kaleye atmak ondan bile bazen boş kalaye atamıyor maç berabere bitiyor rakibin 2şutu var veya 1golude ayni senin 18sutun var gol 1. 2anca
-paslar gitmiyor saçmalıyor kafa toplarında genelde ben yüzde 80alırım moment olunca yüzde 5alamıyorsun ve momenten kafa golu olmuyor.
-real hayattan söyle örnek veriyim moment yokken takımın juventus ayarında bir takım gibi oynuyorsa mokent varken 3lig takımı gibi oynuyor senin yapacağın pek bisey kalmıyor heleki 5maclarda veya perşembe pazartesi günleri
Yani kardeşim anlat anlat bitmez bunlar daha yarısı değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoFiX -- 16 Temmuz 2019; 18:10:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam benim oynadığım en cok pestir pc de rankım 750 civariydi 500 lerde çok fazla koparan görmedim ama 700 ve üstü çıktığımda yendigim 10 maçtan 7 si maçı koparıyor. Ha bu hileyi bende biliyorum program ile yapıyorsun ama ben kullanmıyorum zevk almıyorum. Bu yüzden ps ye geçtim. Dediğim gibi hile konusunda memnunum ama lagli oyun oluyor ara sıra.
Momentum olayında dediğiniz adam kaçırmada aynı şeyi bende yaşıyorum kosmuyor mal mal bakıyor bunun bir hata olduğunu anlamamıştım geri kalan hatalardan karşılaşmadım. Ama oyuncular yorulunca sacmaliyorlar buda oyun yapisi yorulmadan kaynaklı genelde dayanıklılık kırmızı ya düşünce saçmalıyor oyuncular. Topla adam yanından geçiyor mudahale etmiyor.
Kesin açıklama geldi; güle güle Juventus, hoş geldin Piemento Calcio -
Maçı koparmaları önemli değil maçı sana veriyor zaten 2018de hükümsüz sayıyordu bağlanti zayıflanınca bu yıl koparan yenildi sayılıyor genelde konami o hile olayını aslında 2019da çözmüştü sadece lag yapabiliyorlardı fakat son 3 4aydir bazıları hükümsüz veya seni yenik saydirabiliyor bunu yapabilen çok az hack programları kullaniyorlar çok nadir denk geliyo zaten engelleyince bir daha gelemiyolar ama lag yapan çok hele bazı manyaklar var her kontra atağımda ceza sahasina yaklaşınca oyun resmen donuyor adam oynarken rahat rahat oynuyor buda başka bir tür lagli hile bunun sebebide konami güya adil olaun diye bağlantısı iyi olanı kötü olanla eşitliyor bundan sebep oyunda suistimal yapan çok oluyor bunlardan daha kötüsü moment sonuçta sorunların yüzde 90ve üzeri Konamiden kaynakli....
-
bu momentum denen canavarın zincirini salmışlar artık.pas yapamıyorsun,top uzaklaştıramıyorsunuz,pres yapamıyorsun,direkleri geçemiyorsun.En kötüsü; yahu pas atıyorum bırak da adamımın ayağına gelsin,yok arkadaş daha top a değmeden kapıyorlar.Es kaza topu ayağıma alsam,daha dönüp pas verene kadar alıyorlar.Ben böyle saçmalık görmedim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X