Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (873. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
55.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 871872873874875
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    OOS bile oynatabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Temmuz Bonusu alınabiliyor artık
    PlayStation™Store
    PES 2019: Temmuz PlayStation®Plus Member Bonus
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0101-CUSA11154_00-PSB0020000000000

Linkten yada PS Storeden alabilirsiniz

• Ufukcan06 burdaysa. Senin kadar kalitesiz bir oyuncu görmedim ezik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

Griezman çok uzun sürek yedekten girerek oyun değiştirdi hem GF hem SF hem kanatlarda oynattım geri düştüğümde çok işe yaradı
    Immobile Hormonlu ama ona rağmen yetersiz

@sez488 sabah bana bir kaç hediye gelmiş ama hiç bakmadan kabul ettim acaba o hediyeler mi geldi
    Tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Express Yourself

Evet ben aldım 60.000 gp geldi.

Alıntıları Göster
    Tesekkur ederim, umarım efsane maclarını rahat gecmişsindir.

• Konami'nin paylaştığı fragmanla Bayern Münih'in Pes 2020'de yer alacağı kesinleşti! Çok daha önce haberini verdiğim bu ortaklık Pes 2020'ye hayırlı olsun. Bu videoda Bayern Münih fragmanını inceledik...
  • bu araplar ne ilginç insanlar ya, çoğunun profilinde sadece ingilizce yazıyor :)

• Arap geldi mi direk sövüyorum ben. Lagsız bir arap maçım olmadı.

• Laglı oynayanların çoğu wifi den bağlanıyor . Ne hikmetse bu ps4 wifisi adam akıllı veri aktaramıyor . Bilgisayarda pes oynuyorum sorun yok yağ gibi ama psr kablo bağlıyorum . İşe bak :D
  • 1. Seviye leva çıktı 90 lık immo yu dp yapıp ona bastım şu an 89 oldu lewa ama bir türlü ısınamadım. Çok ağır kalıyor . Aceba yanlışmı yaptım .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    lewa yavas ya gereksiz olmus immoyu harcamanız

tamam immo da süper hızlı değil ama
  • aksoft kullanıcısına yanıt
    İmmodan sıkılmıştım ya verim alamadım. o yüzden bi değişiklik olsun dedim. olmadı lewa yıda dp yapıp birine basarım sf olarakta mbappe ile oba yı kullanırım .
  • Arkadaşlar, şu oyunu paslaşarak oynaya biliyor musunuz? Bütün sakinliğimle, ayağa pas yaparak, oyun kurarak oynamak istiyorum ama ne mümkün. Çalım atmak messiyle bile kolay değil, tamam fifa kadar esnek olmasın futbolcular ama, burda da adam belini döndürünceye kadar, top gidiyor. Zaten inanılmaz bir pres var, ne pas yaptırıyor, ne bir çalım attırıyor. Taktiklerin ve saha dizilişlerinin de pek işe yaradığını düşünüyorum. Adamın bir taktik dizilişi var, inanın en amatör takımlar bile bu şekilde dizilmezler. Sen istediğin kadar diziliş ayarla, oyun zaten futbolcuyu istediği yerde tutuyor yine. Pas ile çıkıp, prese karşı bir çözüm üretmişsseniz alabilirim arkadaşlar.

• jigsaw79 kullanıcısına yanıt
    kalabalık bir orta saha oynamayı deneyin yada sahte bek taktiğini açarsanız bek oyuncuları ortasaha gibi davranacaktır.

sakin acele etmeden top sürebilir baskı gördüğünüzde pas verirseniz savunmadan çıkarken zorlanmazsınız

hep ileri pas vermenizde şart değil
    Mevcut oyun motoruyla ,oyun yapısıyla ,ping ve bağlantı sorunlarıyla bu oyun paslaşarak oynanmaz.Daha önce de yazdım,hangi rakip olursa olsun ,rakip oyuncular zombi gibi üstümüze geliyor.Atılan kısa paslar,yerine ulaşmıyor..Oyunda momentium,yenilmenizi istiyorsa tüm paslarınızı isabetsiz hale getiriyor.Pes 1 den ,Pes 14 e kadar olan tüm oyunlarda böylesine kısa pas sıkıntısı yoktu.Pes 14 le gelen oyun motoruyla bu oyunun yapısı tamamen değişti.Pas arası denen bir saçmalık oyuna eklendi ,oyuncularımızın hemen yanında rakip oyuncu,bekliyor ve atılan çoğu pası kesiyorlar.
    Bu sorunlara rağmen paslaşarak oynamak istiyorsan öncelikle rakibin pas trafiğini bozmalısın.Bozmazsan maçın süresinin çoğu rakibin pas şovuyla geçer..Bunun için de gelişmiş ayarlar bölümünde rakibin en etkili oyuncusuna (genelde santrafora) sıkı markaj verip diğer seçenekte de gegen presi açmalısın.Gegen preste defans arkasına kaçabilecek oyunculara dikkat etmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 14 Temmuz 2019; 11:17:27 >

Bu oyundaki asıl sorun pas değil, topu ayağında tutamamak ve rakibe çalım atamamak. Pes 2019 buna izin vermiyor. Dikkat ederseniz iyi oyuncular hep hizli pas ve verkaç yapiyorlar. Başka oyun tarzı yok varsa söyleyin. Pes 2019 çalımda özellikleri en üst seviye futbolcusu messi ve maradona. Bu ikisiyle bile arkadaş adam çalimlanmiyor . Pes 2020 de adam eksiltmeye izin verecek gibi anlatıyorlar . Bakalım bekleyip görecez.

• Bu ps4 member plus hediyesi 300 coin'den 10.000 gp ve 8 gümüş topa mı döndü yoksa sadece bu ay mı böyle bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 14 Temmuz 2019; 22:0:45 >
  • PES 2020 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız, ya Messi ile mi oynuyorum, yoksa vasat bir topçu ile mi belli değil. Hakikaten bu oyunda çalım atmak yok. Fifa da herkes Messi. Pesde herkes Selçuk Şahin. Ortası yok mu arkadaş bunun. Salak oyun bir kola maal oldu bana. L1 ve sol stick.

• PES2019'u ben ;

KLOOP'u alan adamların hiç yenilmediği , saçma sapan adamalara 15 maç üst üste defalarca yenildiğim ,

fil'in fareye öptürüldüğü , 2 pas yapamayan adamların sağ yada soldan yaptığı 1 atak ile gol yediğim saçma sapan bi oyun olarak anacağım
  • Arkadaşlar istanbulsaydamm Hilecidir. Yenileceğini anlayınca Maçı anında hükümsüz saydırdı.

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!
    PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

• 
Sayfa: önceki 871872873874875
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.