Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (871. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
55.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 869870871872873
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ceyhan32 nicli veletyus birde yaZmış video açık lag yapan ban diye one geçer geçmez lag üzerine sürekli starta basmalar ona ragmen 2-2 yaptık ama adam inanmış lag la oyun almaya . Koçum sen özelden yaz ben yenilirim derdim yok öyle , hayat böyle birşey değil keyif alın ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ederim bu adamlarda şeye sürülecek akıl yok. Her yıl yenisi çıkan oyunun sonu gelmiş, hâlâ uçuk fiyat.

Birde 2-3 ay sonra lite çıkaracaklarına sadece myclub içeren versiyonu alternatif olarak daha uygun fiyata satsalar daha iyi para toplarlar. Ben şahsen liteciyim ve 200-300 tl veremem bu oyuna. Oysa sadece myclub versiyonu 50-100 tl arası bir fiyata kesinlikle alırdım.

• 5. maçları hiz kazanamıyorum

1000+ puanlı oyuncuyu yenebilirken 300 puanlıya kaybedebiliyorum

sanırım ben mental sorunları olan önemli maçlarda kendini gösteren düşük rakiplere karşı yatan afrikalı forvetim

bir de şu TD ve ayarları mevzuları var bu konuda hiç bir yerde tam bilgi yok

Tarz : Kontra Atak - Top Çevirme
    Oyun Kurucu : Kısa - Uzun
    Pozisyon Alma : Esnek - Dizilişi Koru

Çok paslı oynuyorum ama kontra atak TDlerde daha rahat ediyorum.
    Oyun kurucu kaleden başlatırken bile etkiliyor Kısa seçilirse oyuncular yakında duruyor topu stoperlerden yada beklerden başlatabiliyorsunuz
    uzun seçerseniz mecburen dikmeniz lazım topu
    Pozisyon alma da Hücüm hattınıza bağlı olarak esnek daha iyi sanki sol açık bir anda forvette olabiliyor
    ama dezavantajı da ezbere sol açığa attığınızda orda olmayabilir

Defans konuları da aynı Önde baskı oynamak istiyorum ama PES 19ın en büyük olayı arkaya atılan toplar ve hızlı forvetler
    bi kere geçti mi top geçmiş olsun

Agresif ve Ölçülü de agresif tercihim ama burda da aynı sorun var agresif baskı yaparsanız top geçti mi bitti o iş
    Ölçülü oynamak daha mantıklı

Bu konularda fikirleri yada deneyimleri olanlar alıntılayıp cevap verirse bilgi paylaşımı olur

• Şu b..ktan internetleriyle Araplar,bu oyundan çekip gitsinler!!Futboldan anladıkları yok,ancak oyunla kendilerini tatmin ederler.Aynı konsolda evire çevire yeneceğim Şark kurnazı,gelip o berbat internetiyle yeniyor!!!!

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Karşılılı acemi biriyle maç yaptın mı ? Ben yaptım yenildim :) oyun hızı 2 deydi oynayamadım 0 yapınca fark attım. nette oynaya oynaya hızlı maç garip geliyor
  • aliyil62 kullanıcısına yanıt
    Oyun hızı 2'deyse olmaz. Netteki gibi 0 olmalı. Standardı o zaten.

• Pes 2019 Myclub'a gelen efsane zorluk seviyesindeki maçta 4te 4 yapma parolasıyla oynadım ama maç başka bir boyut aldı! Tam 9 golün olduğu maçta maalesef Pele'yi durdurmayı başaramadım. Keyifli seyirler :)
  • Pes 19 Plus Temmuz Bonusu aktif olmuş bilginize

Gp Bonusu + 8 tane temsilci veriyor bu ay...

Psn Storeden indirmek gerekiyor almak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Express Yourself -- 10 Temmuz 2019; 18:6:55 >
  • Ben denedim ama alamıyorum, sizde zaten var diyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar bu my clupte birsuru kupa şeyi gelmiş ama hic birine katilamiyorum srtlari neki.

• Açıklamada her ay 300 coin diyordu. GP bonusu ve 8 temsilci nedir? Ben de temmuz bonusu gelmiş ancak aktif değil. Tikliyorum açılmıyor.

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    10 maçtan az oynaman çaylak olman lazım. Yeni başlayanlar için onlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: PES 2020

Açıklamada her ay 300 coin diyordu. GP bonusu ve 8 temsilci nedir? Ben de temmuz bonusu gelmiş ancak aktif değil. Tikliyorum açılmıyor.
    Benim de bugün aktif oldu şaşırdım açıkçası 8 temcilsi ve gp verdi Temmuz Bonusu olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sipsibjk

Ben denedim ama alamıyorum, sizde zaten var diyor
    Bende de öyle diyordu dostum yeni aktif oldu seninki de olur sanıyorum.

• Tekrar girdim denedim ama yok alamıyorum. Bir sorun var sanırım:(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam kadroyu kurdum gereksizleri antrenor yaptım her şey tamam artık onu mu oynatsam bunu mu düşünmem derken tek topta gelenlere bak

• aksoft kullanıcısına yanıt
    Şu hazardı birtek ben mi sevemedim.

Bu arada bu top değil topçuk olmuş.
  • Dismoor kullanıcısına yanıt
    Hazardın top sürmesi çok çok iyi 99. Kaleye topla dribling yaparken top sürme önemli. Hızın 99 olsun top sürmen 80 olsun hazardı geçemezsin.
    Yaa şu hileciler maç kopartacaklarina tüm özellikleri 99 olan futbolcu yapsalarya ...

• PES 2020 kullanıcısına yanıt
    P. AUBAMEYANG adamın hız en sonra ama hazard gibi messi gibi koşamıyor, top kontrolüde çok önemli burda .
  • aksoft kullanıcısına yanıt
    Herkeste öyle oluyor, kademeli geliyor bu oyuncular. Oyuna ilk başlayan veya orta seviye birine zor çıkar bunlar. Thminim oynama süresi ve kadro kalitesi önemli etken burda .
  • 
Sayfa: önceki 869870871872873
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.