Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (870. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
55.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yapalim bizede iyi gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dismoor kullanıcısına yanıt
    Ben şunu gördüm sizde fark ettiniz mi?

Momentumu yiyince eğer golü bulabilirsen üzerindeki momentum kalkıyor.

Birkaç kez başıma geldi , gerçekten böylemi değilmi tam emin olamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunter_typhoon
    psn isimli arkadasla burda karşılaşan var mı ? daha önce ismi burda geçti veya ben öyle hatırlıyorum , yağ gibi olan baglantıyı geriye düşünce kopartmaya calıştı ama olmadı maç sonu atıştık biraz , burda bu kişiyle oynayan oldu mu

• Pes 2019 çok iyi.

• Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum; bu haftalık pes ligi sıralamasında ilk sıradaydım, 5 dakika sonra birisi 164 puanla ilk sıraya yerleşmiş. Bu adam 5 dakika önce yoktu. Bu puanı nasıl yapıyorlar sasırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: PES 2020

Ben şunu gördüm sizde fark ettiniz mi?

Momentumu yiyince eğer golü bulabilirsen üzerindeki momentum kalkıyor.

Birkaç kez başıma geldi , gerçekten böylemi değilmi tam emin olamadım.
    Momentum pik yapmıs vaziyette. Benim yasadıgım 2 gölü attırmıyor, net 2 golü atacağım her sutu direge gönderiyor. 3 gündür aynı sey oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sez488 -- 7 Temmuz 2019; 19:36:30 >
  • PES 2020 kullanıcısına yanıt
    Dün bir Alman rakip geldi.Golü çok erken buldu,sonrasında top çevirmeler,pas arası yapmalarr,zamana oynamalar..Ne yaptım ettim golü bulamadım,manyetik bir alana çarpıp geri dönüyor gibiydim.Tüm boşlukları kapatıyordu.Dk 86 da formu kötü de olsa Aubemeyang ı aldım ve takımı en ileri çektim.87 de 1-1 yaptım,panik yaptı .92 de Aubemeyang ile 2-1 yaptım ve kazandım.1-1 olunca momentium bana döndü ve 2-1 kazandım.
    Rakibin o kadar yırtınmasının bir anlamı olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 7 Temmuz 2019; 19:51:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Dün bir Alman rakip geldi.Golü çok erken buldu,sonrasında top çevirmeler,pas arası yapmalarr,zamana oynamalar..Ne yaptım ettim golü bulamadım,manyetik bir alana çarpıp geri dönüyor gibiydim.Tüm boşlukları kapatıyordu.Dk 86 da formu kötü de olsa Aubemeyang ı aldım ve takımı en ileri çektim.87 de 1-1 yaptım,panik yaptı .92 de Aubemeyang ile 2-1 yaptım ve kazandım.1-1 olunca momentium bana döndü ve 2-1 kazandım.
    Rakibin o kadar yırtınmasının bir anlamı olmadı.
    Momentum u 1_0 göre ayarlamıslar, ilk gölü atan 2. Golü atamıyor bir süre. 1_1 olursa skor işte o zaman ibre kime döndüyse rüzgar onunla. Amannn müdahale işte hile bu. Salın be kardeşim bırakın hak eden alsın.

• 1 ay sonra tekrar actım bir mac yapak diye 332 puanlı adam macı hükümsüz saydirdi

Psn nick : aliguldencan

Burdaysan videon elimde kanka ötersen haberim olsun utanmaz adam 😁😁😁

Gene 4.0 olunca 522 puanli adam oyunu kopartti

Psn nick : emir986021 lan lavuk diycegin birsey varsa öt

Videon elimde

Ya abi bu oyunu nasıl oynuycazki 3 mac attim 2 si kopardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaywalker06 -- 7 Temmuz 2019; 22:16:40 >
  • sez488 S kullanıcısına yanıt
    Adamın hiç puanı yoktur gider 300 puanlı birini yener 180 puan alır tek seferde olur yani daha fazlası bile olur

• şu 5. maç olayı geldi bana. Sadece günün ilk galibiyetini almak için 4 gündür tek maç yapıyorum ve kazanıyorum. Bugün 5. gün şakkk israilde fena laglı bir arkadaş geldi. Benim oyuncuların yanından abartmıyorum yürüyerek geçiyor bizimkiler sanki şeffaf dokunamıyor. Topu her kazandığımdan sonra 1 saniye duraksıyor oyuncularım topu uzaklaştıramıyorsun. Pes 2020 lite versiyona geyik olsun diye ya geçerim ya pes kariyerimi sonlandırırım. Ben 98 senesinden beri bu oyunu oynuyorum, lagı momentumu para tuzaklarını zaten anladık. Arkadaşım gelirse full legend takımımızla geyik olsun diye co op maç atıyorum gelmezse sadece günlüğü alıp çıkıyorum. Ama o bile sıkmaya başladı. Böyle olduğu sürece konami kaybeder. İnsanların başarısızlıkları üzerine kurulu bir düzen inanılır gibi değil. Oyunun motorunu pas hatalarını falan dert edemiyoruz konuştuğumuş şeyler hep bu katil sistem üzerine. Ben canım sıkıldıkça açıp 2018e kadar pes 2013 oynamış bir adamım, gider pes6 falan oynarım bana sıkıntı olmaz, konami müşteri kaybeder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

şu 5. maç olayı geldi bana. Sadece günün ilk galibiyetini almak için 4 gündür tek maç yapıyorum ve kazanıyorum. Bugün 5. gün şakkk israilde fena laglı bir arkadaş geldi. Benim oyuncuların yanından abartmıyorum yürüyerek geçiyor bizimkiler sanki şeffaf dokunamıyor. Topu her kazandığımdan sonra 1 saniye duraksıyor oyuncularım topu uzaklaştıramıyorsun. Pes 2020 lite versiyona geyik olsun diye ya geçerim ya pes kariyerimi sonlandırırım. Ben 98 senesinden beri bu oyunu oynuyorum, lagı momentumu para tuzaklarını zaten anladık. Arkadaşım gelirse full legend takımımızla geyik olsun diye co op maç atıyorum gelmezse sadece günlüğü alıp çıkıyorum. Ama o bile sıkmaya başladı. Böyle olduğu sürece konami kaybeder. İnsanların başarısızlıkları üzerine kurulu bir düzen inanılır gibi değil. Oyunun motorunu pas hatalarını falan dert edemiyoruz konuştuğumuş şeyler hep bu katil sistem üzerine. Ben canım sıkıldıkça açıp 2018e kadar pes 2013 oynamış bir adamım, gider pes6 falan oynarım bana sıkıntı olmaz, konami müşteri kaybeder.
    Tamamen beceriksiz oyuncuların oyundan kopmamasını ve kaybedenlerin coin almasını zorlayan bir sistem var.

• karizma6080 kullanıcısına yanıt
    Takım gücü aynı seviye yaparsan 3 yıldız gelir, yoksa şansına kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Otis

Adamın hiç puanı yoktur gider 300 puanlı birini yener 180 puan alır tek seferde olur yani daha fazlası bile olur
    o da iyiymiş,zaten bir daha puanı artmadı.ben bir sürü maç yaptım 77 puandan yukarı çıkamadım
  • PES 2020 kullanıcısına yanıt
    Momentumu hissedersem boş kaleye falan atmaya çalışıyorum, dediğin gibi gol gelince sanki adamlar hayat buluyor. O golü atmakta kolay olmuyor tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Koios

Takım gücü aynı seviye yaparsan 3 yıldız gelir, yoksa şansına kalmış.
    Sıralamalarda seçiliyor ancak rookie turnuvasında seçilmiyor. Dediğiniz gibi şansa ne gelirse

• Batistuta kullanıcısına yanıt
    Dün aynı şeyi ben de yaşadım bana da 5. maçta 1 tane laglı Arap geldi 2-1 yenildim.

• Genelde 5.maçlarda hep aynı şey oluyor laglı rakipler geliyor Konami resmen müdahale ediyor 5. maçı kazandırmıyor iyice sıkıcı olmaya başladı oyun

• Canseteam11 nickli ergenyus oğlum pyun bitti lan oyun , neyin peşindesin 3 tanr yeyimce baglantı koparmalar felan .Ha şunu da söyleyim rezalet oynuyorsun böyle koğara kopara sabaha kadar 2 maç atamazsın gelen geçen koyar sana tıfıl

• Ben bu son 2 ayda online momentum yüzünden oyundan soğudum iyice ama co-op yapabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.