Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (872. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
55.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 870871872873874
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    markette bulamadım hocam bunu nasıl ulaşırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

Tam kadroyu kurdum gereksizleri antrenor yaptım her şey tamam artık onu mu oynatsam bunu mu düşünmem derken tek topta gelenlere bak

Canlı Güncelleme bittiğinden çok yüksek özelliklere bile sahip olsa 6 ve altındaki form durumu olan oyuncuların hepsini DP antrenör yaprım

bunlar arasında Özel oyuncular da var maalesef bazılarını silmek çok zor oldu

Ama 300den fazla oyuncu vardı 32 ye düşürdüm sayıyı

Ama bazı mevkiler de hala çok fazla oyuncu var seçim yapmak zor oluyor

Ayrıca bazı oyuncular özelliklerine göre daha iyi oynuyor ilginctir buna ek olarak bazı oyuncularda asıl mevkilerine göre başka mevki de daha iyi
    (oyuncu mevki puanı düşse bile)

Örneğin Ronaldo Messi Forvette çok iyiler
    * Ronaldo SLA olmasına rağmen forvette efsane
    * Messi Kısa ve fizik olarak zayıf ama forvette kafa golü bile atıyor

@ARTHUR. Kadromu çok azalttım siyah oyuncular dahil DP antrenor yaptıgım için siyah gelme oranı artmış olabilir .
    Bir de gece 3ten sonra açtığım toplarda siyah çıkma oranı yüksek genelde

Şimdi
    Deneyimli arkadaslardan yorum alalım

SLA - SF - SAG Oynuyorum

GRIEZMANN - IMMOBILE(Özel) - AUBAMEYANG - LUKAKU - MESSI - MBAPPÉ (Özel) - FIGO - C. RONALDO - MÜLLER - F. TOTTI - NEYMAR - HAZARD

Sizin en iyi 3lünüz hangisi olurdu
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoft -- 11 Temmuz 2019; 11:26:51 >

• Hocam benim için oyun zevki iyi önemli değil diyorsan, gol atıp maçı yeneyim gerisi hikaye diyorsan .

SF RONALDO SAĞ AÇIK MESSİ (GF OYNATABİLİRSİN SAĞDA, SAĞ KANATTAN UZUN MESAFE FÜZESİ İLE EFSANE GOLLER ÇIKIYOR . KESİNLİKLE SAĞ OYNATIRIM BEN ) sOLDA BENDE HAZARD VAR ÖZELLİĞİNE GÖRE ÇOK ÜST DÜZEY BİR OYUNCU. BÖYLE OLMASINI BEKLEMİYORDUM . nEYMARI DENEMEDİM .

Gole gerek yok zevk alayım dersen sol ronaldo sf lukaku, aubameyang, grizman, immo kullnım sırasına göre yazdım . Sağ açığada messi yada mbape
  • bende solda hazard, sağda messi ortada aubomeyang. Tabi değişmeli oynatıyorum .

Soldan hazard ile uzun mesafe füzesi atıyorum messi gibi etkili olmasada 10 taneden 2 tane giriyor ve o golün verdiği hazzı maçı kazanmak vermiyor bana .

Sağdanda messi ile uzun mesafe füzesi patlatıyorum sağlı sollu

Ama ust düzey rakiplerle oynadığımda şut pozisyonu bulmak çok zor
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Forvette Lukaku ve Abu gerçekten etkili Immobile de ilk gelen haftanın oyuncusu mac basına 1,4 gol ortalamam var tercih zor oluyor cidden

Ama sanki oyun zevki olarak en çok Lukaku ile oynamayı seviyorum

Sağ da eskiden messi tek geçerdim ama Özel Mbappe gelince seviyesin de full yapınca orda başka bir canavar var artık Mecburen Messi yedek kalabiliyor

Sol tarafta Ronaldo oynuyor ama beklentimin altında belki de ben beceremiyorum. Neymar ve hazardı deneyemedim daha

Aslında kadromu güzel kurup bitirmiştim ama yeni oyuncular geldikçe kafa karışıyor :)

Aynı sorun Orta saha da da var orası da baya kalabalık
  • Bu hafta hiçbirşey yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abu nun sıkıntısı pas becerisi çok düşük ve biraz ağır. Hız 99 ama topla koşusu çok yavaş.

Genelde ben 4 4 2 oynuyorum döşamp ile.

Aslında 4 1 3 2 oynamak istiyorum ama defans çok kötü oluyor.

4132 oynamak için sağlam defans yapmak lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Storedan arama kısmına pes yazın en üstte çıkıyor.

• İlerde aubameyang,hormonlu Salah, ronaldo ile oynuyorum. Ama elimde tüm oyuncular olsa lukaku,hormonlu Salah, Neymar ı oynatırdım. Salah sağ açıkta favorim.

• Castieello kullanıcısına yanıt
    Ronaldoyu heba etmeyin kenarda

4 4 2 oynuyorum. Sgk salah slk neymar ileride messi gf ronaldo sf

• Dismoor kullanıcısına yanıt
    GRIEZMANN - IMMOBILE(Hormonlu) - AUBAMEYANG - LUKAKU - MESSI - MBAPPÉ (Hormonlu) - FIGO - C. RONALDO - MÜLLER - F. TOTTI - NEYMAR - HAZARD

Kimi heba etsem gözüm arkada kalıyor en sonunda neymar messi beklere koyacam

yada 3lü defans yapıp slk sğk ilerde 3 forvetli bir sistem deneyebilirim

bu seçenekler dahilinde yukarda belirtiğim 12 oyuncudan 5ini kullanabiliyorum
  • hocam içlerindeki en zayıf halkalar immo ile griz bende ki 90 immo kafa vuruşu güzel ama diğerlerinin ismi yeter :D
  • Griezman zayıf halka değil bence. Hem form durumu iyi. Tam bir 4 4 2 sisteminde gf oyuncusu pas var hız var şut var çalım var. Daha ne olsun

• Dismoor kullanıcısına yanıt
    4 4 2 için td yok elimde. Sadece 4 3 3 var. Onda da tek forvet Ronaldo oynayamıyorum. Forvette Auba var onu kullanıyorum. Ronaldo’yu mecburen kanata verdim bazen mane veya hormonlu messi koyuyorum sola.

• Castieello kullanıcısına yanıt
    Abu ve ronaldoyu dönüşümlü oynatabilirsin dönüşümlü. Elinde başka SLA varsa fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 11 Temmuz 2019; 17:34:15 >
  • Arkadaşlar; bu pes ligi finalleri icin, yapilan tahmin odulleri bu gun verilmeyecekmiydi.60.000 gp ve tahminleri tutanlar icin legend odulu vs

• aksoft kullanıcısına yanıt
    Hocam elinde td olarak Fernando Santos varsa 4 1 2 1 2 taktiğiyle gene 5 tanesini oynatabilirsin. Ben olsam

Ronaldo (sf) Auba(sf)
    Neymar (slk) Messi (oos) Mbappe (sğk)

şeklinde oynatirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaybs -- 11 Temmuz 2019; 19:11:36 >
  • Griezman çok uzun sürek yedekten girerek oyun değiştirdi hem GF hem SF hem kanatlarda oynattım geri düştüğümde çok işe yaradı
    Immobile Hormonlu ama ona rağmen yetersiz

@sez488 sabah bana bir kaç hediye gelmiş ama hiç bakmadan kabul ettim acaba o hediyeler mi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaybs

Hocam elinde td olarak Fernando Santos varsa 4 1 2 1 2 taktiğiyle gene 5 tanesini oynatabilirsin. Ben olsam

Ronaldo (sf) Auba(sf)
    Neymar (slk) Messi (oos) Mbappe (sğk)

şeklinde oynatirim.
    Buna benzer 3lü Stoper taktiğim var

Ama İlk fırsatta bu taktiği olan bir TD ile deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sez488

Arkadaşlar; bu pes ligi finalleri icin, yapilan tahmin odulleri bu gun verilmeyecekmiydi.60.000 gp ve tahminleri tutanlar icin legend odulu vs
    Evet ben aldım 60.000 gp geldi.

• 
Sayfa: önceki 870871872873874
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.