Şimdi Ara

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.161
Cevap
76
Favori
1.521.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allianz arenanın kamera açısı ve taraftarlar old trafford gibi güzel görünmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konami'nin paylaştığı fragmanla Bayern Münih'in Pes 2020'de yer alacağı kesinleşti! Çok daha önce haberini verdiğim bu ortaklık Pes 2020'ye hayırlı olsun. Bu videoda Bayern Münih fragmanını inceledik...
  • Ya madem lisans almakta bu kadar zorlanıyo oyunun dosyalarını daha erişebilir yapacaksin konsol oyunculari için .Modlanabilir ilk konsol oyunu olabilir tabi buna microsoft
    Sony ne kadar izin verir bilemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuleCo

allianz arenanın kamera açısı ve taraftarlar old trafford gibi güzel görünmüyor

1.19 dan sonraki Alianz Arena'nın kamera ayarıdır. Şimdiden tavsiye ediyorum

• Aylar sonra 19'u actim.Bu senenin en buyuk sikintisini hatirlamis oldum.pas tusuna bastiginizda rakip iki tik geride olmasina ragmen,sizden topu kapiyor.bu senenin en can sikan olayi buydu.umarim 2020 de bu sacmalik olmaz

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    5.5 yıllık PS4 sorunlar çıkarmaya başlarken satmıştım. Demoyu denicem kasmazsa ön sipariş veririm steamden. Kamera açısına çok bayıldım sırf bu kamera açısına 19 a yama yapmaya çalışmıştım olmamıştı
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    hocam bende ekim ayından beri fifa oynuyordum bugün tekrar pes 19 u açtım ısınmak için offline oynadım keyif verdi daha sonra myclubı açtım sizin dediğiniz gibi topu ayakta tutmak mümkün değil aşırı skill kullanan bir oyuncu değilim ama messi ile step over gibi basit bir hareketi bile yapamadım rakip viera ile gelip topu her türlü çaldı messi ile top ayağımdayken keyif alamayacaksam bu oyunu neden oynayayım fifayı bırakmak pese başlamak istiyorum ama şu oyun bir türlü düzelmiyor pes 18 i keyif alarak oynamıştım umarım 20 bizi fifaya mahkum etmez.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Demo da Bayern Münih ve m.utd olacak mi bilginiz var mi

• fuleCo kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle dostum messi cacik kaliyor harbi 19 da...x basiyorsun ama adam ayagindan topu kapiyor hert turlu.20 boyle ise kesinlikle almayacam.yemisim biyle oyunu

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Olacak hocam

resmi hesaptan alıntı

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]

Edit: arkadaş da aynı resmi paylaşmış zaten. Sen sorunca resim yok sansım. 3. Takım da juve olacak büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 13 Temmuz 2019; 21:15:0 >
  • Bu oyunun tek efsanesi vardır oda pes 2018 BETA dır. Ben o oyundan aldığım keyfi kelimelerle ifade edemem. 10 günlük bir sürede yayınlandı ve 10 gününüde sonuna kadar değerlendirdim. Oynamayanlar çok şey kaybetti. 18 Betadan sonra konaminin ve EA Sportsun ne kadar adi olduğunu anladım. Neden diyeceksiniz 18 Beta gibi bir oynanış yapabiliyorlar ve bize sevis ettiklerine bakın. Yazıklar olsun. Bu sebeple futbol oyunlarına daha da para vermemeye kesin olarak karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa323 -- 14 Temmuz 2019; 10:52:33 >

• mustafa323 kullanıcısına yanıt
    Sadece biz degil.tum dunya 18 betayi begendi dostum...donusler oyle bir esnek oyle rahattiki mustesem otesiydi.unreal motor dan umidim vardi ama 2020'nin yine fox engine ile yapildigi aciklaninca.yine bizi gemi dumeni misali kontrollere mahkum ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Sadece biz degil.tum dunya 18 betayi begendi dostum...donusler oyle bir esnek oyle rahattiki mustesem otesiydi.unreal motor dan umidim vardi ama 2020'nin yine fox engine ile yapildigi aciklaninca.yine bizi gemi dumeni misali kontrollere mahkum ettiler
    18 Beta 2018 de aynen o hali ile çıksaydı o sene Fifa diye birşey kalmazdı. Pes ile Fifa tartışmasını biz kendi aramızda yapıyoruz onlar çoktan kendi aralarında anlaşıyorlar. Eminim bu oynanışı yakaladıklarında Fifanın yetkilileri konamiye hayırdır olum ne yapıyonuz demişlerdir.

• kacanga kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler iyi o zaman

• mustafa323 kullanıcısına yanıt
    siz pes 18 betayı hatırlatınca sırasıyla 18 beta 19 ve 20 nin yayınlanan oynanış videolarını izledim 18 gerçektende oyuncuların esnek çevik olduğu bir oyundu 19 da messi topu kontrol edene kadar 2 metre geriden oyuncu gelip topu kapıyor 20 nin oynanışınıda ne yazık ki 19 a yakın buldum tabi sadece izleyerek anlaşılmaz oynamakta lazım

Ps 5 gelene kadar,artik her sene ayni seyleri yasayacaz gibi gozukuyor...Bu sorunlar kronik sorun fox engine ile onu analdik da!Bari oyuna yenilik koyduk deyip de,sonra icine etmesinler yeterli!

19'da bazi menejerler(Kloop) gibi asiri press baski ile baslamasi gibi maclara misali.hic bilmeyen adamlar bile oyle td.'lerin avantajini kaymagini yediler 19 da...

Ben hala PES 2018 Become a Legend yapıyorum baya keyif alıyorum. 19'a girince hantallık var beni benden alıyor.
  • Pes 18 beta,iyi ,esnek bir oyundu ,doğru.Pes 19 da ise bir tutukluk,oyuncunun rahatça gidememesi ,hantal hareketler dikkati çekiyor.
    Bence oyunu bilerek bu hale getirdiler.Her oyunun olumlu özelliklerini ,buga ,çıkara,hileye dönüştürecek ,uyanık geçinen oyuncular vardır.
    Pes 19 ,Pes 18 beta gibi olsaydı,yukarıda bahsettiğim oyuncular,Neymar ı soldan ,sırf analogla alır getirir kalenin içine kadar gider ve golü atardı.Hiç hoşuma gitmese de Pes 19 daki ,ağır,hantal oynanış,oyunda basit,bug gollerin olmasını engellemek için yapılmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 14 Temmuz 2019; 22:25:15 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.