Şimdi Ara

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.161
Cevap
76
Favori
1.521.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gegen pres ne zaman geldi oyunu bozdu.böyle basan takımların ikinci yarıya hali kalmaması lazım ama bu senede öyle olmadı.artık şu kör dövüşünün bitmesi lazım.gerekirse Oyun hızını iyice düşürsünler.ben pes 15 in bugsuz halini çıkarsınlar razıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    Hocam ozelikle kloop zaten g.press olmadigi halde felaket basiyordu.o yuzden 2. Yari degil,3. Yari bile olsa o takimlarda yorulma dusme olmamisti..umuyorum yapimcilar bunu farketmistir.yoksa 2020 de mantara baglar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • neo23 kullanıcısına yanıt
    20 nin yayınlanan oynanış videolarına baktım sanki 19 un yolunda 18 in akıcılığını göremedim tabi oynayınca daha net yorum yapabiliriz

• become a legend modunda kontroller nasıl pas isteme felen var mı hocam

• 20 de aynı bok olacak. Hatta dahada kötü gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuleCo

become a legend modunda kontroller nasıl pas isteme felen var mı hocam
    Evet var. Savunma arasına tam kaçarken top istiyorum ofsayta düşmeden atıyorlar uygun olduğu zamanda. Manchester United ile oynuyorum EPL Scoreboard BeinSports HD2 Live yaptım tam istediğim gibi :))

• Pes 6 gibisi yoktu aga,dönemine göre öyle üst oyun gelmedi.

Ben bir de enayi gibi ilk next gen Pes oyununa 120 tl mi ne bayılmıştım 2008 zamanıTecrübelerden güvenmiştim pese,2008 de çok fena pişman olmuştum.Evde hala yatıyor bir köşede.

O pes 2008 neydi öyle ya
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Xbox 360 kullansaydin 120 tl bayilmazdin o zamanlar

• oyunlarda keşke dinamik zorluk seviyesi olsa büyük takımlarla oynadığımız deplasman maçları zor geçse ve baskı yesek iyi olmaz mı siz ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: fuleCo

oyunlarda keşke dinamik zorluk seviyesi olsa büyük takımlarla oynadığımız deplasman maçları zor geçse ve baskı yesek iyi olmaz mı siz ne dersiniz
    Keşke olsa keşke... Kariyer modu ne kadar zevkli olur o zaman.
  • fuleCo kullanıcısına yanıt
    cok zor. pes birakin deplasmanda zor olmasini her mac tribunleri yari yariya boluyor.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    pesin tribünleri bana çok renksiz geliyor herkes siyah gri giymiş gibi tribünlerde ev sahibi takımın rengini ağırlıklı olarak görsek güzel olmaz mı sene 2019 bu detayların rahatça yapılabilmesi lazım diye düşünüyorum

• Italya 2. Ligi lisanli gelecekmis..seri A is loding....

• PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]

• 2019 da futbolcular kasap gibi sahada dolaşıyor, arkadan kaymalar havada uçuşuyor anca sarı kart. kırmızı binde bir. bunu pek düzelteceklerini zannetmiyorum ama bakalım...

• eFootball PES 2020 x Juventus FC – ÖZEL Partnerlik Anlaşması Duyuru Fragmanı

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Beklenen oldu sonunda

Demo da efsane oldu yalniz☺

• Juventus EXCLUSIVE partnership olmuş yani sadece pes 2020 de yer alacak yani fifa da olmayacakmış

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 16 Temmuz 2019; 13:12:55 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.