Şimdi Ara

PES 2020 [YAN KONU] Lisans Yaması - Option File Paylaşımları - Yardımlaşma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
5
Favori
18.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Win rar ın son versiyonunu kullanın beyler. Yoksa hata veriyor. ben indirdim kurdum. gayet basarılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yamalar PS4 de nasıl kuruluyor. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 15 Eylül 2019; 14:57:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    flash bellek ile içe aktar diye bir bölümden kuruluyor.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    flash bellek ile içe aktar diye bir bölümden kuruluyor.
  • pes universe yamasını bulamadım arkadaşlar? kurma işlemini anlatan bir eğitim videosu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

pes universe yamasını bulamadım arkadaşlar? kurma işlemini anlatan bir eğitim videosu var mı ?
    EvliMutluOyuncuyoutube
    PES 2020 LİSANS YAMASI V 1.0 "PS4" | YAMAYI YÜKLEDİKTEN SONRA CANLI GÜNCELLEME YAPIN
    https://www.youtube.com/watch?v=UTVt_DtxOD4&feature=youtu.be

• Merhaba bu pes 2020 ps4 e forma ekleme varmı tek tek göztepenin forması hala geçen seneden kalma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyfn85 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki.

Trabzonspor'un gri formasını da indirin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 28 Eylül 2019; 20:55:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Helal82

Tabi ki.https://pesformalisansla.weebly.com/goumlztepe.html

Trabzonspor'un gri formasını da indirin arkadaşlar.
    Çok sağol ya aradığım tamda buydu
    Birde bunları nasıl yüklüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyfn85 -- 29 Eylül 2019; 12:44:5 >
  • tyfn85 kullanıcısına yanıt
    Usb'de ki Wepes adlı klasöre bu resimleri at. Sonra oyunun içinde düzenle kısmında içe aktar dışa aktarı seç. Resimleri içe aktarı seç. Çıkacak olan resimlerden istediğine tik koyup içe aktar. Ardında takımlar seçeneğinden forma eklemeyi seç. O yeni yüklediğin formayı resimler arasından bul ve ekle. Sırt numaralarını felan de ayarlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 29 Eylül 2019; 13:47:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helal82

Usb'de ki Wepes adlı klasöre bu resimleri at. Sonra oyunun içinde düzenle kısmında içe aktar dışa aktarı seç. Resimleri içe aktarı seç. Çıkacak olan resimlerden istediğine tik koyup içe aktar. Ardında takımlar seçeneğinden forma eklemeyi seç. O yeni yüklediğin formayı resimler arasından bul ve ekle. Sırt numaralarını felan de ayarlarsın.
    Çok teşekkür ederim iyi günler

• pesuniverse v2 açıklaması:

Hey millet, hızlı güncelleme! V2 bu hafta gelecek ve bir takım güncellemeler, yeni ligler ve Ulusal Takımlar 1. aşama dahil olmak üzere çok daha fazlasını katacak.
  • Pes Universe sitesinin üyesi olan arkadaşlardan bir ricam olacak. Bu adamlar bu işin ehli olmuşlar, çok kaliteli yama yapıyorlar. Onlara bir mesaj atsanız da klasik fener, beşiktaş, galatasaray gibi takımları yapsalar ne güzel olurdu.
  • Xbox'ta olmuyor değil mi beyler bu yama olayı ?
  • xbox izin vermiyor maalesef

Bu arada pesuniverse v2 yarın veya cuma çıkacakmış

"Hey millet, düzenleme yoğun bir gün daha ve şimdi V2'nin bu perşembe ya da cuma geleceğini onaylayabiliriz! Canlı güncelleme kontrol edildikten sonra açılacaktır."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 2 Ekim 2019; 14:55:51 >
  • pesuniverse v2 çıkmış . akşama evlimutluoyuncu kendi eklemeleriyle v2' yi paylaşacakmış .bilginize
  • Yamayı kullanan arkadaşlar konudaki linklerden hangisini önerirsiniz? Yakın zamanda yeni yama çıkacaksa beklemek daha mı uygun olur ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.