Bildirim
PES 2020 [YAN KONU] Lisans Yaması - Option File Paylaşımları - Yardımlaşma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam konu başlığında pes 2019 yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dalgınlık işte kusura bakma :) Düzelttim :) -
Ne kusuru estağfurullah, insanlık hali :) Bekliyoruz yamaları. Özellikle pesuniverse in yaması kaliteli olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: bakemono77
Dalgınlık işte kusura bakma :) Düzelttim :) -
Pes universe yaması ne zaman çıkacak acaba var mı bir bilgi? -
10 eylül günü bi kaç deneme yapacağız falan yazmışlar o gün deneyip çıkaracaklar herhalde şimdi niye denemiyolarsa
12 sine yetişse yeter bence kadro güncellemesiyle birlikte yama yapıp başlarız tam gaz.quote:
Orijinalden alıntı: kacanga
10 eylül günü bi kaç deneme yapacağız falan yazmışlar o gün deneyip çıkaracaklar herhalde şimdi niye denemiyolarsa -
evett ilk yama geldi.Pes uNİVERSE yaması değil ama bu yamada gayet iyi.Keyifli oyunlar -
Bunun baya eksikleri var gibi gözüküyor . Tekrar tekrar uğraşmamak için pesuniverse beklenebilir zaten ben de oyun kilitli o ayrı 😀
italya 2.lig ve ispanya 2.lig hariç herşey var -
Teknik direktörler stad isimleri vs de yazmıyo bi de müsabakalar manuel yapmak lazım uyumlu değil vs. Cd li almış olsam da Beklerdim
Başka bir siteye upload yapabilir misin? Bir türlü indiremiyorum.quote:
https://yadi.sk/d/MzrJrUz_XiEsig
evett ilk yama geldi.Pes uNİVERSE yaması değil ama bu yamada gayet iyi.Keyifli oyunlar -
Bu gece pes universe in yaptığı yama yayınlanacak sanırım. -
Arkadaşlar yama çıktı.Upload etmek için bir site önerir misiniz ? -
evlimutluoyuncu youtube kanalı da yayınladı onun videosunu ve linkini ilk mesaja koymak da bi çözüm olabilir -
Mediafire dosyaları nedense siliyor hocam. Google drivea falan deneyebilirmisiniz?quote:
Arkadaşlar yama çıktı.Upload etmek için bir site önerir misiniz ? -
Pes universe yaması çıkmadı mı hala? nette göremedim de. -
Pes Universe ci arkadaşlar yoklar mı bu sene ne yapacağız? -
Emeğe saygı @evlimutluoyuncu arkadaş youtube kanalında altta video acıklamalarda paylaşmış.
https://www.youtube.com/watch?v=UTVt_DtxOD4 -
önceki mesajları kimse okumadan yazıyo galiba yukarıda yazdım payşatığınıquote:
Orijinalden alıntı: Nwankwo
Emeğe saygı @evlimutluoyuncu arkadaş youtube kanalında altta video acıklamalarda paylaşmış.
https://www.youtube.com/watch?v=UTVt_DtxOD4
Benzer içerikler
- ps4 yön tuşları ile oynama
- ufc 4 ps4 tuş kombinasyonu türkçe
- fifa 23 türkçe yama
- efootball 2024 türkçe spiker
- ps5 dik mi yatay mı
- en iyi ps5 oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X