Şimdi Ara

Pes 5 CD Sayısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Pes 5 çıktığında bizim cd'ciden aldım oyuna baktım 3 cd'li taktım bilgisayara yüklenmedi sinirimden cd'yi kıracaktım nerdeyse. bizim şu üst komşu 2 cd'lisini verdi bana. onu denedim yüklendi bu 3 cd'lilerde sorun mu var acaba.yoksa bizi mi kazıklıyo bunlar

• ben 3 cd yükledim ve 2 cd liğini de görmedim.

belki içinde direk setup vardır benimki .rar lıydı
  • ben bugun yeni aldım 2 cd li idi birinde bir part birinde bir part deamon falan yazılmış ama deamonluk bir olay yoktu direk iki parçayı birleştirip kurdum bence 3 cd para amaçlıdır 2 cd ye sığdığına göre..Ama hiç beğenmedim oyunu 4 alıcam yarın..

Fakat Oyunda insani davranışlar daha da gelişmiş..
  • Bazılarında sadece ingilizce sipiker var. Diğerlerinde italyan alman vs o yüzden olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumaaa -- 2 Ocak 2006 19:56:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßaby ßoy

ben bugun yeni aldım 2 cd li idi birinde bir part birinde bir part deamon falan yazılmış ama deamonluk bir olay yoktu direk iki parçayı birleştirip kurdum bence 3 cd para amaçlıdır 2 cd ye sığdığına göre..Ama hiç beğenmedim oyunu 4 alıcam yarın..

Fakat Oyunda insani davranışlar daha da gelişmiş..

kardeş bu oyunu herkez oyunayamaz ben ver arkadaşlarım 7 seneden veri winining oynarız en iyisi pes 5 tir...
  • 2 cd , 3 cd ve 4 cd versiyonlarını gördüm

bendeki 2 cd lik sadece ing spiker ve ing data var

diğerleri direk dvdden 5 dil var onlarda ing almanca italyanca ispanyolca fransızca

ben de yakında ispanyol spiker için 1 tane daha pes5 alıcam 3 cdliklerden
  • bendeki 8 cd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedyDNA

bendeki 8 cd

seni kazıklamışlar kardeş
  • 3 cd'li olan kesin RAR/ZIP artık hangisiyse sıkıştırılmıştır, bu yüzden otomatik install başlamamıştır..

bende ki pes-5 oyunu toplam 4 cd ve rar'lı çıktı

• Türkçe spiker kurduktan sonra bir gol attım aynen şöyle dedi:
    şarap gibi gol ben bu gole içerim çak ibocum (kadeh sesleri)

• en iyisi dvd sini almak 3 ytl zaten ama bazı cd ciler böle adilikler yapıyor adam cdyi 600 mb lik rar dosyaları ile sıkıştırmadan atıyor.
    hatta birinde area 51 oyununu almıştım 1.cd de fix dosyaları rar ile sıkıştırılmış adam bunu bile bile bi cd daha ekleyip 30 mblık dosyaları bu cd ye yazmış.
  • abi niye rarı açıp cdye attın diye sordugumda yahu millet rar dosyasını açmayı bilmiyor dedi.

kardeşim rar dosyası açmayı bilmeyen adam oyun almasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.