Ama we 10 gelecek bu aralar. Türkiye ye ne zaman gelir bilmiyorum ama fazla sürmez.
devamlı pres yapmayınca fazla faul olmuyor..
bu arada ben faullerden çok topu dolaştırmasına sinir oluyorum.
adam gibi atak yapsalar olmuyor sanki...
quote:
Orjinalden alıntı: fear44
devamlı pres yapmayınca fazla faul olmuyor..
bu arada ben faullerden çok topu dolaştırmasına sinir oluyorum.
adam gibi atak yapsalar olmuyor sanki...
dolandırmalarına ben de kılım, bazen sinir basınca bırakıyorum orta yapsınlar da kurtulayım diye..
Faul konusu çok gıcık. Oynamayı bilmekle, yok x'e az asmakla filan alakası yok. Adama yaklaştığımda koşma tuşuna basmadan topu önünden alıyorum faul çalıyor. Böyle dandiklikler çok var oyunda. Bence Konami yapabileceğinin en iyisini bilerek yapmamış ki PES 6'yı satabilsin diye. Oyuna alıcı gözüyle baktığınızda gerçekten çok dandik oyun olduğunu anlıyorsun. Ama oyunun hastasıyım ayrı konu. Sabah akşam oynuyorum. Belki de çok fazla oynadığımdandır böyle düşünmeme neden olan.
Faul konusunda ayrıca şu gıcıklıkta var. Karşı takım da çok fazla faul yapıyor. Bu duruma çok uyuz oluyorum. Adamlarımı sakatlıyor.
bende o kadar faul olmuyor vallahi.. gerekli yerlerde gerektiği şekilde topa müdahale edin.. ben tam tersine rakipten şikayetciyim kaleciyle teke tek kalacam arkada defans geliyo koyuyo iki tane yerdeyim hop faul - frikik - aut rakip defansada ver sarıyı bırak oh ne ala çok faul yapıyorlar yahu
beni en çok deli eden ise zamansız maçı bitirmesi. son anda adama pres yapıyorum topu çalıyorum kaleci ile karşı karşıya kalıyorum..... düdük çalıyor ve maç bitiyor....
Aslına bakarsanız faullerin çoğu çok gerçekçi tamamen fiziksel şarj durumlarında çalıyor gereksiz görünenlerin çoğunu...Ama tabi insan pes4'teki gibi akıcı olsun istiyor,ama oyunun tek yaptığı daha gerçekçi olmak daha fazlası değil...Bence çoğu gereksiz gibi görünen faul bizim sabırsızlıığmızın kurbanı oluyor....
benım hosuma gııdyor ama bazı sutların abuk sabuk olması
5 6 gün sonra WE 10 Yani PES6 yı oynayacam İyiki PS2 im var YAŞASINN
benım oyunun foullerıne o kadar ıtırazım yok cunku bellı sure sonra ogrenıyosun foul yapmadan mudahale etmeyı de su avantaj olayı benı olduruyo
bazen mac krıtıkken hatalı bı avantaj pozısyonu oldugunda oyunu etmedıgım kufur kalmıyo
quote:
Orjinalden alıntı: mkaratas
beni en çok deli eden ise zamansız maçı bitirmesi. son anda adama pres yapıyorum topu çalıyorum kaleci ile karşı karşıya kalıyorum..... düdük çalıyor ve maç bitiyor....
Kesinlikle bence de en şaçma noktası bu olmuş oyunun kaleci ile karşı karşıya iken bile maç bitebiliyor
oyunda hala eksık olan cok sey war KONAMİ nın en ıyı bızız deyıp oyunu pek gelıstırmeme gıbı bı hataya dusmesını ıstemem
fifa boyle bı hata yaptı sımdı surunuyolar
Ben kendi seçtigim adamı manual olarak kendim savunuyorum genelde fazla faul yapmam.Eger çok zor durumda kalırsam,kontra atak gibi kareyle ikinci adamı çagırım,geriye kaçarak.X'e basmam,size de tavsiye ederim,özellikle yan toplarda da bayağı işe yarıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme