Şimdi Ara

Pes hakkında ilginç yorumlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu akşam oyunu eve gidince oynayacağım , öncesinde 3 4 gündür forumları takip ediyorum..

Yorumlar o kadar tuhaf ki , bazı arkadaşlar oyunu oynadığına pişman olmuş bazıları Pes doğru yolda diyor ...

Daha oynamadan kafamda şu oluştu Pes oyunu zorlaştırmak için Futbolun doğasında olmayan yapay zorlukları oyuna eklemiş sanırım ...

Tek gözlemlediğim durum oyuncular defansın arkasına sarktığı zaman rakip defans kolay yetişiyor , bunu oyuncu yoruluyor diye özetliyor bazıları futbolda böyle bir durum yok hiç bir futbolcu o pozisyonda yorulup yavaşlamaz 30 40 metre süratini koruyamazsa zaten o sporu yapamaz , bu durumu biri açıklayabilir mi ?

• yorulma diye bir şey yok maçın 1.dakikasında bile o anda defans gelip yakalıyor sırf bu saçmalık yüzünden doğru düzgün gol atamıyorum
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    oyunu dün yükledim real madridi aldım karşıma barcelona en zoru seçtim seviye olarak santra başladı 1-2 pas yaptım sonra forvete doğru havadan bir arapası attım oyuncu kontrol etti bi şut çektim gol oldu sonra zaten geçti saat uykum geldi [ESC] tuşuna bastım o kadar çalışmadı nedeni anlamadım kapattım ve yattım akşam biraz daha inceleme fırsatım olucak
  • @realite90 esc tuşuna değil V tuşuna basacaksın :D :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akepa -- 20 Eylül 2013; 12:44:42 >
  • akepa A kullanıcısına yanıt
    bende niye olmuyo diyorum tamam gidip değiştreyim kombinasyonu saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: akepa

yorulma diye bir şey yok maçın 1.dakikasında bile o anda defans gelip yakalıyor sırf bu saçmalık yüzünden doğru düzgün gol atamıyorum

Arkadaş işte düşündüğüm şey sanırım , oyunu zorlaştırmak için futbolun doğasında olmayan yapay zorluklar eklenmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Beyler bu akşam oyunu eve gidince oynayacağım , öncesinde 3 4 gündür forumları takip ediyorum..

Yorumlar o kadar tuhaf ki , bazı arkadaşlar oyunu oynadığına pişman olmuş bazıları Pes doğru yolda diyor ...

Daha oynamadan kafamda şu oluştu Pes oyunu zorlaştırmak için Futbolun doğasında olmayan yapay zorlukları oyuna eklemiş sanırım ...

Tek gözlemlediğim durum oyuncular defansın arkasına sarktığı zaman rakip defans kolay yetişiyor , bunu oyuncu yoruluyor diye özetliyor bazıları futbolda böyle bir durum yok hiç bir futbolcu o pozisyonda yorulup yavaşlamaz 30 40 metre süratini koruyamazsa zaten o sporu yapamaz , bu durumu biri açıklayabilir mi ?

Arkadşı sana şöyle özetleyeyim: Artık pas yapmadan gol atmak çok zor aynı gerçek futboldaki gibi pas yapıp boşluğu bulacaksın, verkaçlarla ilerleyeceksin, kanatlardan geleceksin, yani eskisi gibi ronaldoyla bütün takımı peşine takıp gidemiyorsun veya ileriye ronaldo/aguero koyup geriye 5 defans 4 defansif ortasaha koyup ronaldo/agueroya ara pasına abanıp gol atma devri kapanmış ve artık savunmacılar yanından geçen topa mal gibi bakmıyor topu kesiyorlar.

Yani pes langıtlıktan çıkıp gerçek futbola dönüşmeye başlamış.Sorunları da var mesela adam geçmek biraz fazla zorlaşmış ama onun da çözümü var pası verdiğin adamla boşluğu bulup hemen hızlanacaksın hızını rakip savunmadan önce aldığın için kolayca geçeceksin yani bir kaç adım sonrasını düşünerek oynayacaksın.Ama Fifa hala daha önde pesten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum çok ilginç
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgrg

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Beyler bu akşam oyunu eve gidince oynayacağım , öncesinde 3 4 gündür forumları takip ediyorum..

Arkadşı sana şöyle özetleyeyim: Artık pas yapmadan gol atmak çok zor aynı gerçek futboldaki gibi pas yapıp boşluğu bulacaksın, verkaçlarla ilerleyeceksin, kanatlardan geleceksin, yani eskisi gibi ronaldoyla bütün takımı peşine takıp gidemiyorsun veya ileriye ronaldo/aguero koyup geriye 5 defans 4 defansif ortasaha koyup ronaldo/agueroya ara pasına abanıp gol atma devri kapanmış ve artık savunmacılar yanından geçen topa mal gibi bakmıyor topu kesiyorlar.

Yani pes langıtlıktan çıkıp gerçek futbola dönüşmeye başlamış.Sorunları da var mesela adam geçmek biraz fazla zorlaşmış ama onun da çözümü var pası verdiğin adamla boşluğu bulup hemen hızlanacaksın hızını rakip savunmadan önce aldığın için kolayca geçeceksin yani bir kaç adım sonrasını düşünerek oynayacaksın.Ama Fifa hala daha önde pesten.

Hocam bence konami oyunu 1 sene daha geliştirilmeliydi diye düşünüyorum , herkes oyunun iyi yola girdiğini ancak bazı eksiklerin net göze çarptığını söylüyor ...

Bence 1 sene daha denenebilirdi , daha eksiksiz çıkabilirdi oyun

Heyecanlanıyorum senin gibi yorum yapanları görünce bazıları gerçekten korkutuyor hocam ,

Birde offline analig şuanda aktif mi ?

• ben de pes 11'den sonra fifaya geçenlerdenim ama şöyle bi durum var. millet pes'e sövüyor bu çok normal çünkü bizimkiler defanstan ara pası atıp gol atmayı seviyorlar daha doğrusu kolayı seviyorlar. oyun biraz gerçekçiliğe yaklaşınca ağzına geleni söylüyorlar haliyle. bana göre şu an oyunu gölgeleyen en önemli olay grafikler yamayla düzeltirlerse farklı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavel nedved -- 22 Eylül 2013; 1:24:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavel nedved

ben de pes 11'den sonra fifaya geçenlerdenim ama şöyle bi durum var. millet pes'e sövüyor bu çok normal çünkü bizimkiler defanstan ara pası atıp gol atmayı seviyorlar daha doğrusu kolayı seviyorlar. oyun biraz gerçekçiliğe yaklaşınca ağzına geleni söylüyorlar haliyle. bana göre şu an oyunu gölgeleyen en önemli olay grafikler yamayla düzeltirlerse farklı olabilir

Hocam birazdan işten çıkıp eve gidicem ve deneyeceğim :) evet 2013 oyununun yapısı basit ve belli zamandan sonra hep aynı şekilde hareket edip gol gitmeye zorluyor...

Zorlaştırılmasına asla karşı çıkmam ancak , futbolun doğasında olmayan yapay zorlukları oyuna monte etmelerini asla anlamıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.