Şimdi Ara

FORUM ÇOK İLGİNÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda çok zeki insanlar da var ama gerçekten zeki ve bilgililer ama bazı insanlar da var kolonyaya su dökünce beyazlaşmış adam şaşırmış konu açmış?
    Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz çok ilginç bir forum burası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben 90'lar ve 2000'lerin saflığındaki iyi insanları görünce seviniyorum. Zaten ağır özlem var... Bilince ne oluyor ki? Keşke her şeyi sorgulamasam da biraz cahil kalsaydım, bu insanlar senden benden daha mutlu, stresten uzak. Ama ilginç evet, başka forumlar öyle değil, çoluk çocuk var hep, buranın yaş ortalaması yüksek. Başka forumlarda "evlilik, çocuk, emlak, otomobil" tarzı konular açılmıyor, hep pc toplama, gta 6 çıkacakmış, şu telefon iyi midir, okulda kavga etim bla bla...

• Forumdaki insanların derdi zeka değil, forumdaki insanların derdi kendilerine asla güvenmemeleri ve okb, anksiyete vs gibi psikolojik problemleri olması

• insani erdemler yoksa o zeka şeytaniyete döner tecrübeyle sabit.

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt
    Sanırım haklısınız hocam. Bende dediğiniz gibi görünce mutlu oluyorum asla küçümsediğimden değil tabii. 40 Yaşındaki bir abinin açtığı konuya yanıt vermek beni de mutlu ediyor.

• nerede aptal görüneceğini bilirsen en zeki sensindir bu benim felsefem arkadaşlar hayata dair. forum konusuna gelince de gerçekten çok zekiler var imreniyorum benim kafa biraz gidik maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • forum mu kaldı? kolonya konusunu 15 sene önce açsam bir saat gırgır şamata dönerdi. 15 sene önce tam da o kolonya konusu gibi konular açılıyordu hergün birsürü, maksat kafa dağıtmak. şimdi konuya cevap yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum çok ilginç
    5 ay önce açıldı
    Forum çok sakin değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.