Şimdi Ara

Pes mi edeyim Devammı edeyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orianna'da en önemli şey farm yapmaktır mesela 20dkda 200 minyon kesebiliyormusun minimum? Tavsiyem heroları öğrenirken botlara karşı girin combolarını neler yapabildiğini iyice öğrenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

Orianna'da en önemli şey farm yapmaktır mesela 20dkda 200 minyon kesebiliyormusun minimum? Tavsiyem heroları öğrenirken botlara karşı girin combolarını neler yapabildiğini iyice öğrenin.

yav he he 20dkda 200 minyon faker anca yapabiliyor gelmişin adama minimum 200 cs kes diyorsun, at la profilini bakıcam farmına

edit:sıkı ogn takipçiyisim adamlar genelde 150-170 arası yapıyorlar sen 100-110 yapsan yeter bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus77 -- 13 Eylül 2013; 14:56:36 >
  • ahri leblanc gibi herolara karşı orianna çok güçsüzdür dikkatli ol derim sana.
  • incubus77 kullanıcısına yanıt
    Bir lafa bakarım laf mı diye .... der geçerim sana karşında 1.5 yıllık euwestte başlayıp Türkiye'ye gelmiş 600 ranked win 1k normal win 100 dominion win, oyuncu var kalkmışsın laflara bak.

Jungler oyuncusuyum farm kasma gibi bir derdim yok buyur bak OLM Adonis, CC METER , Tranceinmotion, CMKMN ( 2 farklı hesabın klon olarak TR'ye geçirilmesiyle 4 farklı nick adı oluştu) ekleyip abi bana şunları öğret diye yazmazsan sevinirim uzaktan bak sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senmatsu

Oriannayla devam et. Asla pes etme. Ranked girme ilk baslarda. 40-50 normal gameden sonra kendine guvenirsen gir.

Ne yaptın sen ya 40-50 niye girsin. En geç 10-15 oyundan sonra döktürürsün. Tabi 10-15 oyundan sonra 2-3 oyun yeniceksin sıkılacaksın
  • quote:

Bir lafa bakarım laf mı diye .... der geçerim sana karşında 1.5 yıllık euwestte başlayıp Türkiye'ye gelmiş 600 ranked win 1k normal win 100 dominion win, oyuncu var kalkmışsın laflara bak.

Jungler oyuncusuyum farm kasma gibi bir derdim yok buyur bak OLM Adonis, CC METER , Tranceinmotion, CMKMN ( 2 farklı hesabın klon olarak TR'ye geçirilmesiyle 4 farklı nick adı oluştu) ekleyip abi bana şunları öğret diye yazmazsan sevinirim uzaktan bak sadece.

öyle bi yazmışınki adam çelıncır sandım, aynı ligdeyiz s3te başladım oyuna gold5 im lolkingi özelden attım şimdi o lafları silde rezil olma ok
    ayrıca niye bu kadar alındın anlamadım senin söylediğin mantıksız cümleyi gösterdim sadece bu kafayla 10 yılda devam etsen orda kalırsın sen

al profilimhttp://www.lolking.net/summoner/tr/274619#history ben gold5 oldugumu söylemeye utanıyorum adam hava atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus77 -- 13 Eylül 2013; 15:11:50 >

Güzel kardeşim sana alınacak veyahut seninle laf yarıştırmayacağım TR de gold 5 olursun diamond1 de olursun chalengerda olursun. Lafı sağa sola çekip laf ebeside olursun.

Bana dediğin şu 20 dkda 200 minyon kesilir vay efendim onu şunlar bunlar kesiyor. Benim oynadığım pek çok oyunda 20 dkda 240 yapan bile görüyorum. Sen daha bu şekilde hiçbir oyuncuyla oynamadan bu şekilde saçma tepkiler verip kendi kaliteni belli edersin benimkini değil. Evet gold 5 im çünkü sezon bitiyor ve platinyum vb. olma gibi derdim de yok illa diamond lsitesinde gözükmek istesem veririm bir arkadaşıma o çıkartır zaten. Siz lolü hala 1vs1 mantığıyla oynuyorsunuz fark bu.

Hiç turnuvaya katıldın mı? Cafe, temalı vs? Hiç riot Tr den veyahut Eudan bir ödül alabildin mi? ben 4 defa aldım çünkü oralarda takım olarak giriyoruz turnuvaya. ben gold 5 olsamda takımda main junglerim diamond1 olsamda unranked olsamda şu liglere takılmayın. Kişilerin herolarına ve ortalamalarına bakın oyuncu görmek istiyorsanız.

• Heroyu çözemediğin için zorlanmışsın yoksa orianna koridorda çok kolay ezilebilecek bir hero değil. Hiçbirşey yapamasa bile çok rahat farmlar yani geri düşürmesi zordur. Oriannanın zorluğu fightlarda başlıyor pratik yaparak alışırsın biraz normal oyun oyna pratik yap
  • Lanede ezip teamfightta ultiyi kafamda patlattığım karakter pratik gerektirir
  • oyunu sil
  • quote:

Güzel kardeşim sana alınacak veyahut seninle laf yarıştırmayacağım TR de gold 5 olursun diamond1 de olursun chalengerda olursun. Lafı sağa sola çekip laf ebeside olursun.

Bana dediğin şu 20 dkda 200 minyon kesilir vay efendim onu şunlar bunlar kesiyor. Benim oynadığım pek çok oyunda 20 dkda 240 yapan bile görüyorum. Sen daha bu şekilde hiçbir oyuncuyla oynamadan bu şekilde saçma tepkiler verip kendi kaliteni belli edersin benimkini değil. Evet gold 5 im çünkü sezon bitiyor ve platinyum vb. olma gibi derdim de yok illa diamond lsitesinde gözükmek istesem veririm bir arkadaşıma o çıkartır zaten. Siz lolü hala 1vs1 mantığıyla oynuyorsunuz fark bu.

Hiç turnuvaya katıldın mı? Cafe, temalı vs? Hiç riot Tr den veyahut Eudan bir ödül alabildin mi? ben 4 defa aldım çünkü oralarda takım olarak giriyoruz turnuvaya. ben gold 5 olsamda takımda main junglerim diamond1 olsamda unranked olsamda şu liglere takılmayın. Kişilerin herolarına ve ortalamalarına bakın oyuncu görmek istiyorsanız.

liginle hava atmaya çalışan sensin sonra vay efendim lig önemli değil diyorsun kendinle çelişmeye devam et bu sana son mesajım bunuda bil
    hangi turnuvayı kazanırsan kazan westte unranked trde gold5 adamsın işte ne bu havalar 20dkda 240 cs yapan görüyosun ,aferin sana devam et ne diyim. Arkadaşıma veririm diamond 1 olurum istersem kısmına ise sesli güldüm

Az ötede oyna qnq yazan varlıkla muhattap etme beni çocuk işin gücün trollemek nickinide aldım direk blockladım denk gelmezsin inş hiç bir oyunda hadi az ötede oyna.
  • 1v1 de biraz güçsüz kalabiliyor fakat iş tf lere geldiğinde bence çok rahat tf aldıabilecek bi champ açıkçası ben karşı takımda görünce korkuyorum
  • fifa devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kil'jaeden

quote:

Orijinalden alıntı: Senmatsu

Oriannayla devam et. Asla pes etme. Ranked girme ilk baslarda. 40-50 normal gameden sonra kendine guvenirsen gir.

Ne yaptın sen ya 40-50 niye girsin. En geç 10-15 oyundan sonra döktürürsün. Tabi 10-15 oyundan sonra 2-3 oyun yeniceksin sıkılacaksın

"Practice makes perfect" diye bir laf vardır bilirsin belki. 40-50 oyundan sonra rankedda çok rahat döktürür. Counterpick de gelse döktürür. 10-15 oyunda ise ancak farm mekanizması sağlamlaşır ve item buildi bilgisi gelişir. Mekaniğini geliştirmesi için daha çok oynaması lazım. Bildiğin gibi Orianna ileri düzey mekanik istiyor. Onun için 40-50 dedim.

• İlk olarak Q fulle, Orianna sanıldığı kadar zor bir şey değil aslında. TF'lerde bi kombonuz yoksa (malphite-orianna, nocturne-orianna felan) ultini en uygun an için sakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeshua -- 13 Eylül 2013; 15:39:51 >
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    1:30 dan itibaren 30 saniyede bir 6 miyon çıkıyor, 240 minyon için en az 22 dakika geçmesi lazım ki insan hiç mi minyon kaçırmaz? csb
    edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemen22 -- 13 Eylül 2013; 15:38:27 >
  • İnanırsan başarırsın
  • Pes etme counter yememeye dikkat edersen bir şey olucağını sanmıyorum.
  • Freemen22 kullanıcısına yanıt
    Dostum benim anlatmak istediğim Oriannayla kesin başarı istiyorsanız çok iyi minyon kesmeniz gerekiyor kendim iyi bir orianna oyuncusu değilim o yüzden şu itemi kasın böyle oynayın da demedim arkadaşa ama senden önce bir velet gelip sinirimi kaçırdığı için ona öyle cevaplar verdim.

Ve ben gördüğüm rakamları söylüyorm isteyen yenildiğimiz bir ranked maçındaki istastistiklere de bakabilir ve yine yazıyorum Orianna ile kesin bir başarı için maç taşımak için bu rakamlara ulaşmak gerekiyor. Ha ben zaten öylesine oynuyorum minyon kaçırmışım nolur ejderi kaptırsak nolur maçı kaybetsek nolur ki diye oynayanlara öneri ve tavsiye vermiyorum.

Ve orianna ile duo girecek arkadaşlara extra şöyle birde öneri /tavsiye vereyim Orianna'nın koru skili sayesinde junglerı çok rahat erken lvlda dive attırıp kill alabilirsiniz

Hecarim en iyi oynadığım herolar arasındadır ve mid ori jungler hecarim sup janna ile adc niz ve solonuz fail değilse %51 kazandınız demektir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.