Şimdi Ara

Pes mi edeyim Devammı edeyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba ben bu 2 gündür orianna yı öğrenmeye çalışan biriyim 3 oyun oynadım 2 si ranked aslında yılan hatasını yaptım neden tam öğrenmediğim bi hero ile rnaked girerimki neyse
    1.oyunda karşıma zed geldi lane de kill vermedim ama TF lerde kill alıp adc yi aradan çıkarıyordu.

2.oyundada karşıma ahri geldi yani ezildim ama öyle böyle değil baya ezildim oyun bitti yenildik tabi botta yenemedi ama ben midd yenilince (alışık değilim tabi) açıkçası orianna yı bir daha kullanmam dedim sonra acaba counter mı yedim dedim ilk 3 counter arasında ahri vardı sonra dedim bide oynayana bakayım ada gold 4 281 kere ahri oynamış bu hafta ahri ile hiçbir maç kaybetmemiş yani ahri ustası gelmiş karşıma kısacası (ilk gelen zedde 30 oyun oynamıştı gerçi fark edermi bilmem ama)

Şimdi ben ne yapayım sabredip oriannayı öğreneyimmi yoksa syndra ile devammı edeyim. Görüşlerinizi bekliyorum :)

not:Troll ve post kasanların çoğu block lu onlar zahmete girmesinler :)

• orianna oynaması zordur ama öğrenirsin pes etme
  • Öğrenmeye devam et bence çok güzel bi şampiyon sadece birine odaklanmamalısın
  • Oriannayla devam et. Asla pes etme. Ranked girme ilk baslarda. 40-50 normal gameden sonra kendine guvenirsen gir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki fark eder kardeşim Zed güçlü bir hero iyi oynayan adamın elinde maçı taşır ve ahri dediğin gibi counter olayı.

Tüm suç belki sende değil takımda ama daha bilmediğin şampiyonla ranked girme bence.
  • Ahri sanırım oriannayı counterlıyor, zed'e karşı işte aalarınla harrass yap. Oriannanın aaları çok önemli.
  • dari al teqqhhhqqhqqqq at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deneyeceksen de git normal game de dene. Goldlarla girdiğine göre benim oyunuma zaten gelemezsin de yinede söyleyeyim dedim.
  • Ahri vs Orianna bana göre tam anlamıyla counterlayamıyor diyebilirim 6 leveldan önce. 6 dan sonra bir şekilde ultisini kullandırırsan jungle yardımıyla rahat kesersin. Silver ve Gold'da ise Ahri'nin ultisini çok efektif kullanan ben daha görmedim. Orianna çok kolay bir hero değil hatta biraz zor bir herodur. Öğrenmeye devam et pratik yap
  • Devam et Orianna'ya. Ultisi takım savaşının kaderini değiştirir, burst damagei mükemmeldir. Fakat normal oyun girerek biraz alış, sonra oynayacaksan rankedda al.
  • Fifa oyna qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar0616

Ahri vs Orianna bana göre tam anlamıyla counterlayamıyor diyebilirim 6 leveldan önce. 6 dan sonra bir şekilde ultisini kullandırırsan jungle yardımıyla rahat kesersin. Silver ve Gold'da ise Ahri'nin ultisini çok efektif kullanan ben daha görmedim. Orianna çok kolay bir hero değil hatta biraz zor bir herodur. Öğrenmeye devam et pratik yap

Öncelikle gelen ilgi ve cavaplar için herkeze teşekkür ederim

Ahri 281 oyun oynamış yani adam tam anlamı ile heroyu çözmüş ben ise 2. orianna ranked maçımdı o yüzden beklenen oldu zaten şu ana kadar lane de 3 kere ağır ezildim 3 üde iyi oynadığım champler ile değil şans herhalde :)

Oriannayı öğreneceğim başka yolu yok :)

• Bence pes etme öğrendikten sonra mid de terör estirirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Fifa oyna qnq

• Oyna > Yapay Zekaya Karşı > Sihirdar Vadisi 5'e 5 > Orta Seviye

Oynayamadığın şampiyonlarla sadece dereceli değil normal oyuna da girme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypoison

Öncelikle merhaba ben bu 2 gündür orianna yı öğrenmeye çalışan biriyim 3 oyun oynadım 2 si ranked aslında yılan hatasını yaptım neden tam öğrenmediğim bi hero ile rnaked girerimki neyse
    1.oyunda karşıma zed geldi lane de kill vermedim ama TF lerde kill alıp adc yi aradan çıkarıyordu.

2.oyundada karşıma ahri geldi yani ezildim ama öyle böyle değil baya ezildim oyun bitti yenildik tabi botta yenemedi ama ben midd yenilince (alışık değilim tabi) açıkçası orianna yı bir daha kullanmam dedim sonra acaba counter mı yedim dedim ilk 3 counter arasında ahri vardı sonra dedim bide oynayana bakayım ada gold 4 281 kere ahri oynamış bu hafta ahri ile hiçbir maç kaybetmemiş yani ahri ustası gelmiş karşıma kısacası (ilk gelen zedde 30 oyun oynamıştı gerçi fark edermi bilmem ama)

Şimdi ben ne yapayım sabredip oriannayı öğreneyimmi yoksa syndra ile devammı edeyim. Görüşlerinizi bekliyorum :)

Ahri nasi vounterliyorki oriyi ben oriye karsi akali falan aliyom :D
    oda guzel olabiliyor
    Da neysroriyi ahriyi falan oymamasi cok zevkli hic sikilmazsin ilerde oynamaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: hooliqan35

Oyna > Yapay Zekaya Karşı > Sihirdar Vadisi 5'e 5 > Orta Seviye

Oynayamadığın şampiyonlarla sadece dereceli değil normal oyuna da girme.

Denedim kardeşim ama takım herosu olduğu için pek fazla bi katkısı olmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

Öncelikle merhaba ben bu 2 gündür orianna yı öğrenmeye çalışan biriyim 3 oyun oynadım 2 si ranked aslında yılan hatasını yaptım neden tam öğrenmediğim bi hero ile rnaked girerimki neyse

oda guzel olabiliyor
    Da neysroriyi ahriyi falan oymamasi cok zevkli hic sikilmazsin ilerde oynamaya devam

Mobil bi hero olduğu için olabilir, Orianna o kadarda mobil bi hero değil o yüzden zorlanıyorum belki :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

oda guzel olabiliyor

Mobil bi hero olduğu için olabilir, Orianna o kadarda mobil bi hero değil o yüzden zorlanıyorum belki :(

Ultisi disinda neyi mobilki :D

• Pes etme fifa et muhahahaaa.

etme devam et ille alışırsın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.