Şimdi Ara

pes mi fifa mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
11.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar psp'de fifa mı daha iyi pes mi? sizce pes 2010 , pes 2009 ve fifa 2010 arasından hangisini psp ye yükliyim?

• yani bu konu milattan önce tüm forumlarda belli meraklı ardslarca mılyonlarca kez acıldı hepsındede PES

PC DE

PLAYSTATIONDA

XBOXDA

PSP DE

oynanabılırlık görüntü gercekcılık bakımında ustun oldugu defalarca kez kanıtlandı

bunu sorman mantıksız bu zevktır kalıteden anlayan zaten PES oynar ama sen 2sınıde yukle hangısı sana zevklı gelrse onu oyna ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 25 Ocak 2010; 0:21:06 >
  • Bence grafik olarak Pes
  • Bence de PES

Bu arada PES 2010'da Game Sharing yapılabiliyor mu?
  • PSP de PES daha popüler.
  • Tabikide PES
  • oyun ve grafik olarak pes fifanın yanından geçsin bende neyim sallıyorsunuz sanki hiç oynamamış gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

yani bu konu milattan önce tüm forumlarda belli meraklı ardslarca mılyonlarca kez acıldı hepsındede PES

PC DE

PALYSATATIONDA

XBOXDA

PSP DE

oynanabılırlık görüntü gercekcılık bakımında ustun oldugu defalarca kez kanıtlandı

bunu sorman mantıksız bu zevktır kalıteden anlayan zaten PES oynar ama sen 2sınıde yukle hangısı sana zevklı gelrse onu oyna ..

İnsan biraz destekli sallar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

yani bu konu milattan önce tüm forumlarda belli meraklı ardslarca mılyonlarca kez acıldı hepsındede PES

PC DE

PALYSATATIONDA

XBOXDA

PSP DE

İnsan biraz destekli sallar

SALLAMAK VS HOŞ LAFLAR DEGIL googleda dunyanın sayılı oyun ınceleme sıtelerıne bakarsan ayrıca dünya ve Türkiyede fifa&pes diye googleda yazıp aratırsan hangısının buyuk bı farkla tercıh edıldıgını bulman zor olmaz sanırım ..

cıckıpta sallama demenden once arastr
    ama fifacısındır zevkın o yöndedir o sana kalmıs dersın ben pes oyanmam fifa oynarım dersın
    bunu tartısmaya gerek yok arastırmak yeter..

• pes'i tercih ediyorum ben ama xbox, ps3 gibi konsollarda fifa bariz daha iyi.
  • pes
  • PES al memnun kalırsın.
  • Ps3 veya xbox ta fifa 2010 pes 2010 dan daha güzel.Psp de pesi tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

PES

+1
  • quote:

PC DE

PLAYSTATIONDA

XBOXDA

PSP DE

+1
  • pes 2010 sanki bir adım önde
  • Pes
  • PS3 ve XBox 360: Fifa 10
    PSP: Fifa 10 ( Spiker, Lisans ve Online Modu)
    PC: PES 10

Tüm bu saydığım platformlarda her iki oyunuda bizzat test eden biri olarak ve forumlardan takip ettiğim bilgileri sunarak bu sonucu çıkardım. Lütfen tüm platformlarda oyunu test etmeden münasip biyerinizle atıp sallayıp tutmayın.
  • İllede fifa diyorsan Fifa Street 2 oyna
  • arkadaşlar pes 2010 , pes 2008 in aynısı.stat aynı,seyirci sesleri,atmosfer aynı.ben bi değişiklik göremedim.o yüzden bu sefer fifa 2010 u deniycem.ayrıca bi kaç sitede fifa 2010 un pes 2010 u geçtiğini duymuştum.deniyip görecez.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.