Şimdi Ara

PES Mi FIFA MI ALACAKSINIZ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi ne alakaya yaa.. ''Halı sahada futbol oynayan adam fifa oynamaz''
    ben 7 yaşından beri halısahada futbol oynuyorum.
    yani sonuçta ikiside oyun.
    fifayı bende oynamazdım. hep pes oynardım. çünkü bariz bir şekilde çok üstündü pes.
    ama şimdi fifadaki şeyleri görünce fifayı sevdim.bence ikisinide alıp oynamak lazım.
    sanki fifayı yapan adamlar baş düşmanınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 15 Eylül 2007; 14:10:00 >
  • tabiki pes playstation deyince akla pes geliyo
  • PES alalım da Konami MGS5' e para yapsın Silent Hill' i daha çabuk bitirsin falan...
  • Valla fifa'da büyük gelişmeler var simülasyona yaklaştırmaya çalışıyorlar ama olmuyor sebebide kalecilerin çok ama çok salak oluşu, bir kaleci futbolda salaksa o takım bitti, oyun hepten bitti bence. Ayrıca Fifada bi orantısızlık var, oyuncular çok uzunda saha ufakmış gibi dikkat ettiyseniz. Ceza alanı içi çok ufak sanki göze öyle görünüyo. Pes2008 geliştirilmemişse bile alternatifsiz oynanacak. Umarım Konami bu sefer kasmıştır ama şu lisans olayı sinir bozucu. SEnsible World of soccer gibi tamamiyle UEFA Cup, champions league , transferler, kariyer olanağı sağlayımadılar şu oyunda. O tip bi gelişme olsa işte Japonyaya gider alınhlarından öperim Konaminin

• This is football 2008 alacam:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_ps3

This is football 2008 alacam:)

olsada alsak vlaal kendimizi yere atmamız kaleci degaj yaparken önünde zıplayıp topu kendimize carptırmamız carpan topun gol olması falan o kadar zevkliydiki devamı neden gelmedi şaşırdım
  • İlk PES sonra Fifa
  • pes'ten baska futbol oyunu alinmaz
  • Böyle soru mu olur yaw
    Tabiki PES
  • quote:

Orjinalden alıntı: tansu_zidane

abi ne alakaya yaa.. ''Halı sahada futbol oynayan adam fifa oynamaz''
    fifayı bende oynamazdım. hep pes oynardım. çünkü bariz bir şekilde çok üstündü pes.
    ama şimdi fifadaki şeyleri görünce fifayı sevdim.bence ikisinide alıp oynamak lazım.

tansu_zidane a katılıyorum fifa08 şu ana kadarki en iyi fifa olacak bence pes de çok iyi hatta şu ana kadar hep pes oynuyordum ama fifa kendini çok geliştirmiş.
  • PES
  • İkisinide alıp oynıycam tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scrapland

Arkadas ben futbol oynamak istiyorum pinball degil pinball oynamak istesek gider pes aliriz pas pas pas sut pas pas sut calımlarla ceza sahasına gır yıne sut uzun uzun adamlar salakca pas sut animasyonları fifa da sansları yaratıcan taktık dusunuceksın oyle pas pas gir iceri sut at yok yaw ? ben sunu acık ve net belirtiyorum fifa08 e igrenc diyen arkadaslar youtube videolarına ve ss lere bakip konusuyorlar zaten super otesı onyargıcı pescı arkadaslar dıgerleri yok efendim biri 98 den beri fifa oynamamıs oteki en son milattan once oynamıs ahh adamlar kalas mıs da ya ayıp ayıp ramazan ramazan ınsana bir yerleri ile gulerler ya bu adamlar kalas ise pes tekiler KAYA TAS ne diyeyim yani Fifa 08 Next gen de asmıs bir oyun olmus gercekten simulasyon olmus vucut animasyonları budur iste defans felan artık kendiniz iyi calısıp yapacaksınız orta sahada oyun kuracaksınız yıldız futbolcuları sag analogu kırmadan super bir sekilde kullanacaksiniz kısacası bana gore tam katıksız futbol oyunu olmus ikili mucadeleleri ile korneri ile free kick i ile her seyi ile Pinballcular bu sene sizi yine pes sahalarında gormek isteriz biz azınlık olarak (Turkiyede gecerli bu ve korsan piyasasında (turkiyenin korsan piyasasında) ) Fifa08 i oyniyacagiz en sevdigimiz yıldızlarla super calımlar atacak 5 e 5 online da cosucaz super be a pro mode da bayaa eglenicez .....

Not: ONYARGI ONARGI ONYARGI .......

1997 den berı futbol oyunlarını oynarım Fıfa 98 den sonra hıc bır Fıfa oyununu oynamadım ama oyunların hepsını de belkı bu defa ıyı olmustur umudu ıle aldım allahtan Ps3 le bırlıkte bu demo ındırme olayı varda Fıfa ya boşu boşuna para vermeyecez.. Fıfa 08 e gelınce oynanabılırlık anlmaında degısıklıkler oldugu asıkar ama grafıkler ıgrenc otesı 1.90 lık adrıano ıle 1.70 ıl Scholesın boy farkını bıle ayırt edemıyorsunun sahanın ıcınde oyuncular kagıt gıbı toplar balon gıbı oyuncuların yuzlerı bıle benzemıyor.. kısacası cok hemde cok kotu ps3 le bırlıkte oyun motoru nu degıstırmısler dıye umuyordum ama nafıle.. Fıfa her zamankı gıbı reklamın ve fırmanın gucu ıle zaten oyun satarım mantıgını guddugu ıcın oyun ıcın yeterınce calısmamış.. sutlarda kaleyı bulmak ımkansız oyuna hukmedılmıyor oyuncuları hızlı kosturmak ıcın göbegınız catlıyor.. sen pınball dıye elestıre durdugun oyun ıcın nedense her defasında Fıfa konamıden bıseyler kopyalamaya calısyor bılmem anlatabıldımmı.. Allatan Konamı ve Pes varda Fıfa gıbı cocuk oyunlarına mahkum kalmıyoruz..

• quote:

Orjinalden alıntı: t_mexican

İkisinide alıp oynıycam tabiki

o zaman PES6+Fifa 2008 al

ama PES en ı

• terminatore devam diyonuz yani
  • İkisinide alıcam, PES oynamadan önce Fifa oynıcamki PES ne kadar iyi bir futbol oyunu daha iyi anlayabileyim...netekim demo ile cebelleştikten sonra kanka ile X360 da PES oynadık "oh be dünya varmış" diyesimiz geldi.

İbretlik alıcaksın Fifayı
  • Pes Benım Icın Vazgecılmez Bır oYUNDUR Tabıkı Pes Ama Pes 2008 ps2 ye cıkcak dıye bılıorum dogrumu
  • quote:

abi ne alakaya yaa.. ''Halı sahada futbol oynayan adam fifa oynamaz''

Tansu_Zidane...Futbol profesörünün nikini almışsın ama futbolla uzaktan yakından alakası olmayan bir oyuna gönül vermişsin.Ama gönül bu, otada,b.kada...Yanlız şunu bilki nikini aldığın ZİDANE da pes oynuyor...Hatta Brezilyalı futbolcularda...İnanmıyorsan youtube da Brasil-pes-Kaka şekilnde arattır
  • quote:

FIFA 2008 alacağım.Kesinlikle Fifa yada Pes fanı değilim.
    Bana göre pesi istediğim şekilde geliştirememişler.ama fifa'daki gelişime hayran kaldım.Sanki Pes oynuyomuşum hissi verdi.Tabiki artı yönleride var.
    lütfen herkez fifada oyun mu gibi cümleler kurmasın.Herkezin zevkine kalmış.

Şimdi bu arkadaş iyi hoş ben fıfa oynarım demiş ama kulandığı ve verdiği örnek biraz çelişkili değilmi?
    Sanki gerçekten futbol oynuyor havası vermişler desen neyse ama sanki PES oynuyorum gibi bir cümle kurmuşsun.
    Sana tavsiyem orjinali varken benzetmeleriyle vakit kaybetme.
  • tamam yaaa ikisinide oynayacam.
    bu çok köötü öbürkü çok iyi demiyorumki. çıkınca bakacaz hangisini daha çok oynuyorum die
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.