Şimdi Ara

PES Mi FIFA MI ALACAKSINIZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce PES. Beğenmezsem blki, uafk bir ihtimal Fifa alırım ki PES'i beğenmeyen adam dövülesi adamdır esasında.
  • aralarında 1 ay fark var diye sanıyordum fakat ikiside ekimde 10 gün arayla çıkıyor sanırım o yüzden ilk önce pes alırım eğer beğenmezsem fifa da alırım, param müsait olursa ikisini de alırım
  • Tabi ki PESZaten FİFA alsam da bu oyunu,PES fanatiği arkadaşlarım kesinllikle oynamaz...
  • Tabiiki PES Fifa97'den bu yana berbat olmaya devam ediyor. 5 yıldır PES, bundan sonra da PES
  • Fifa 08 demo şokunun ardından umudum Pes 2008'de.Pes alacağım.
  • İkisinide indiririm ama pesi alırım
  • Zaten PES alana FİFA bedava geliyor. Futbol isteyen FİFA' yı ne yapsın!? FİFA' nın tüm özelliklerine artı koy etti sana PES. O yüzden neden iyisi varken kötüyü alsın insanlar!?
  • Pes pes pes pes pes pes pes pes.
  • Arkadas ben futbol oynamak istiyorum pinball degil pinball oynamak istesek gider pes aliriz pas pas pas sut pas pas sut calımlarla ceza sahasına gır yıne sut uzun uzun adamlar salakca pas sut animasyonları fifa da sansları yaratıcan taktık dusunuceksın oyle pas pas gir iceri sut at yok yaw ? ben sunu acık ve net belirtiyorum fifa08 e igrenc diyen arkadaslar youtube videolarına ve ss lere bakip konusuyorlar zaten super otesı onyargıcı pescı arkadaslar dıgerleri yok efendim biri 98 den beri fifa oynamamıs oteki en son milattan once oynamıs ahh adamlar kalas mıs da ya ayıp ayıp ramazan ramazan ınsana bir yerleri ile gulerler ya bu adamlar kalas ise pes tekiler KAYA TAS ne diyeyim yani Fifa 08 Next gen de asmıs bir oyun olmus gercekten simulasyon olmus vucut animasyonları budur iste defans felan artık kendiniz iyi calısıp yapacaksınız orta sahada oyun kuracaksınız yıldız futbolcuları sag analogu kırmadan super bir sekilde kullanacaksiniz kısacası bana gore tam katıksız futbol oyunu olmus ikili mucadeleleri ile korneri ile free kick i ile her seyi ile Pinballcular bu sene sizi yine pes sahalarında gormek isteriz biz azınlık olarak (Turkiyede gecerli bu ve korsan piyasasında (turkiyenin korsan piyasasında) ) Fifa08 i oyniyacagiz en sevdigimiz yıldızlarla super calımlar atacak 5 e 5 online da cosucaz super be a pro mode da bayaa eglenicez .....

Not: ONYARGI ONARGI ONYARGI .......

• Ben PES 2008 alırım büyük ihtimalle. Fifa 08 demosunu sevmedim,hatta iğrenç bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scrapland
    ne diyeyim yani Fifa 08 Next gen de asmıs bir oyun olmus gercekten simulasyon olmus

ya bi gidin Allah aşkına aşmış mış. şişire şişire bitiremediniz oyunu. oyunda hala aptal saptal goller oluyor. bu oyunun simulasyon olması için tüm dünyadaki fırınları yemesi lazım. bu önyargıda güzel dayanak oldu millete. kötüye kötü de hemen önyargılısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 15 Eylül 2007; 12:25:09 >
  • Hiçbiri.Futbol oyunu hiç tarzım değil
  • fifadan çok umutluydum ama demoyu görünce yine hayal kırıklığı.. pes'i bekliyoruz heyecanla artık.. bu arada futbol oyunları analogla oynanır bence.. gerçekten futbol oyunlarını analogla oynayanlar azınlık mı? öyleyse çok şaşırırım..
  • 2 side al bak hangisini seversen onu oyna

ben fifa severim pese alışmadım ama yinede alıcam bakıcam belkide bu sefer hoşuma gider onu oynarım.

fanatik olmaya gerek yokk..
  • İkisini de edineceğim kısmetse.

Ama konsol Ntsc-J,umarım Region Free olur Pes.Pek sanmıyorum ama....
  • İKİSİDE.
  • quote:

Arkadas ben futbol oynamak istiyorum pinball degil pinball oynamak istesek gider pes aliriz pas pas pas sut pas pas sut calımlarla ceza sahasına gır yıne sut uzun uzun adamlar salakca pas sut animasyonları fifa da sansları yaratıcan taktık dusunuceksın oyle pas pas gir iceri sut at yok yaw ? ben sunu acık ve net belirtiyorum fifa08 e igrenc diyen arkadaslar youtube videolarına ve ss lere bakip konusuyorlar zaten super otesı onyargıcı pescı arkadaslar dıgerleri yok efendim biri 98 den beri fifa oynamamıs oteki en son milattan once oynamıs ahh adamlar kalas mıs da ya ayıp ayıp ramazan ramazan ınsana bir yerleri ile gulerler ya bu adamlar kalas ise pes tekiler KAYA TAS ne diyeyim yani Fifa 08 Next gen de asmıs bir oyun olmus gercekten simulasyon olmus vucut animasyonları budur iste defans felan artık kendiniz iyi calısıp yapacaksınız orta sahada oyun kuracaksınız yıldız futbolcuları sag analogu kırmadan super bir sekilde kullanacaksiniz kısacası bana gore tam katıksız futbol oyunu olmus ikili mucadeleleri ile korneri ile free kick i ile her seyi ile Pinballcular bu sene sizi yine pes sahalarında gormek isteriz biz azınlık olarak (Turkiyede gecerli bu ve korsan piyasasında (turkiyenin korsan piyasasında) ) Fifa08 i oyniyacagiz en sevdigimiz yıldızlarla super calımlar atacak 5 e 5 online da cosucaz super be a pro mode da bayaa eglenicez .....

Yaw benim anlamadığım bir adamı çimlerin üzerinde koşturmak, 400 gramlık bir topun fiziksel modellemesini yapmak bu kadar mı zordur? Adamlar yine paten yapıyor, top gene balon...
    Yapmayın arkadaşlar ,hiç sokak aralarında top peşinde koşturmuş, halısahalarda oynamış bir adam fifa oynar mı yaw?
    Anca hayatında futbol topuna ayağını sürmemiş,sadece ekran karşısında premier ligi izleyerek futbolu anlamaya çalışan obeziteler fifa oynar

• quote:

Orjinalden alıntı: sho-ryu-ken

quote:

Arkadas ben futbol oynamak istiyorum pinball degil pinball oynamak istesek gider pes aliriz pas pas pas sut pas pas sut calımlarla ceza sahasına gır yıne sut uzun uzun adamlar salakca pas sut animasyonları fifa da sansları yaratıcan taktık dusunuceksın oyle pas pas gir iceri sut at yok yaw ? ben sunu acık ve net belirtiyorum fifa08 e igrenc diyen arkadaslar youtube videolarına ve ss lere bakip konusuyorlar zaten super otesı onyargıcı pescı arkadaslar dıgerleri yok efendim biri 98 den beri fifa oynamamıs oteki en son milattan once oynamıs ahh adamlar kalas mıs da ya ayıp ayıp ramazan ramazan ınsana bir yerleri ile gulerler ya bu adamlar kalas ise pes tekiler KAYA TAS ne diyeyim yani Fifa 08 Next gen de asmıs bir oyun olmus gercekten simulasyon olmus vucut animasyonları budur iste defans felan artık kendiniz iyi calısıp yapacaksınız orta sahada oyun kuracaksınız yıldız futbolcuları sag analogu kırmadan super bir sekilde kullanacaksiniz kısacası bana gore tam katıksız futbol oyunu olmus ikili mucadeleleri ile korneri ile free kick i ile her seyi ile Pinballcular bu sene sizi yine pes sahalarında gormek isteriz biz azınlık olarak (Turkiyede gecerli bu ve korsan piyasasında (turkiyenin korsan piyasasında) ) Fifa08 i oyniyacagiz en sevdigimiz yıldızlarla super calımlar atacak 5 e 5 online da cosucaz super be a pro mode da bayaa eglenicez .....

Yaw benim anlamadığım bir adamı çimlerin üzerinde koşturmak, 400 gramlık bir topun fiziksel modellemesini yapmak bu kadar mı zordur? Adamlar yine paten yapıyor, top gene balon...
    Yapmayın arkadaşlar ,hiç sokak aralarında top peşinde koşturmuş, halısahalarda oynamış bir adam fifa oynar mı yaw?
    Anca hayatında futbol topuna ayağını sürmemiş,sadece ekran karşısında premier ligi izleyerek futbolu anlamaya çalışan obeziteler fifa oynar

pc versiyonuna göre konuşuyosan haklısın. ama bu söylediklerin nex-gen fifa ile uzaktan yakından alakası yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: sho-ryu-ken

quote:

harbidden çok haklısın halı sahada futbol oynayana dam fifayı oynayamaz. altına imzamı basarım dostum süper söledin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.