Şimdi Ara

Pes ten Fifaya Geçtim Ayar Konusunda Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ekte de göreceksiniz oyun oynarken adamım seçiliyken etrafında birsürü şey çıkıyor onu kapatma imkanı yok mu ?

Demek istediğim fotoğrafta ki sprint pass vb şeyleri oynarken istemiyorum nereden nasıl gizleniyor

Fifa 2017 de bu ayar nasıl

Teşekkür Ederim
    Pes ten Fifaya Geçtim Ayar Konusunda Yardıma İhtiyacım Var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlardan fifa antrenöru gizle

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    daha detaylı söyler misiniz ? kontrol ayarları mı oyun ayarları mı ps ayarları mı nasıl hangi butonlar hatta görsel varsa süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: EgeBeyiniz

daha detaylı söyler misiniz ? kontrol ayarları mı oyun ayarları mı ps ayarları mı nasıl hangi butonlar hatta görsel varsa süper olur

Kontrol ayarlarında başta

• kolla oynuyosan sağ analogu tuş gibi bastır kapanır
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok çok çok sağolasın hallettik dediğin şekilde son bir sorum olacak şut çekiyoruz vs ya o vtr yi nasıl atlıyoruz pes te mesela starta basınca geçiyorduk ya fifa da nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EgeBeyiniz

Kardeşim çok çok çok sağolasın hallettik dediğin şekilde son bir sorum olacak şut çekiyoruz vs ya o vtr yi nasıl atlıyoruz pes te mesela starta basınca geçiyorduk ya fifa da nasıl oluyor

bunda starta basarsan oyun durur :D

x yada kare olması lazımdı hocam kullandığın kontrole göre değişiyor, yani şut yada kare onlardan birisi deneyerek bulursun onu zaten, kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.