Şimdi Ara

PES ve türevlerinde Şut (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum bak bence çok ince noktalarda takılma... Üstte arkadaşlar PES'i uzun süredir oynuyodur muhtemelen bende öyle oynuyorum ama yeni başlayan biri olarak kendini o noktalara yoğunlaştırırsan bence oyundan zevk alamazsın ve hep aynı şeyleri yapmaya çalışırsın... Benim bu oyunda aşırtmayı bile bilmeyip burada hepimizi şamar oğlanı yapacak arkadaşlarım var... Önce oyuna iyi adapte ol... PES'de şut çekerken futbolcunun pozisyonu çok önemlidir. Asla arkan dönükken şut çekme... Kaleyi çaprazdan gördüğün zaman devamlı şut dene... Tuşa fazla yüklenme... (Bu arada burda kimseye laf sokuşturmuyorum tartışma çıkarmayın)
  • eyvallah abi şifreler işe yaradı
  • Yok abi. Ben ztn PES i yaratıcılığa izin verdiği icin Fifa'dan daha çok sevdim. Fifa da hep klasik pozisyonlar, fakat PES de zekanı kullanarak cesitli kombinasyonlar yapabiliosun. Ben de harika pozisyonlar yaratıodum fakat attığım şut çok zayıf gidiyodu. O yüzden böyle bi topiç attim. O kadar pozisyon yaratıp gol yapamamak koydu açıkcası. Sağolasın fikirlerin için.

quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

Dostum bak bence çok ince noktalarda takılma... Üstte arkadaşlar PES'i uzun süredir oynuyodur muhtemelen bende öyle oynuyorum ama yeni başlayan biri olarak kendini o noktalara yoğunlaştırırsan bence oyundan zevk alamazsın ve hep aynı şeyleri yapmaya çalışırsın... Benim bu oyunda aşırtmayı bile bilmeyip burada hepimizi şamar oğlanı yapacak arkadaşlarım var... Önce oyuna iyi adapte ol... PES'de şut çekerken futbolcunun pozisyonu çok önemlidir. Asla arkan dönükken şut çekme... Kaleyi çaprazdan gördüğün zaman devamlı şut dene... Tuşa fazla yüklenme... (Bu arada burda kimseye laf sokuşturmuyorum tartışma çıkarmayın)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.